<br data-eio= Warning: Undefined variable $image_title in /home/kuopiotahkofi/bedrock-kuopiotahko-fi/web/app/uploads/cache/d159f0c075a2bcc7a36fe38dada5099f02d0341d.php on line 47
”>

Opiskelija, astu rakkauden laivaan!

  Kalle Saarela • 23.05.2023

LOVEZONE rantautuu Kuopioon

Kuopion alueen suurimmat opinahjot Sakky, Savonia ja UEF yhdistivät voimansa. Löytöretken tuloksena syntyi uusi tapahtumakonsepti ja merkittävä uusi aluevaltaus kuopiolaiselle opiskelijakulttuurille.

Uuden tapahtumakonseptin hedelmistä saadaan nauttia ensimmäistä kertaa jo tulevana viikonloppuna, kun LOVEZONE-risteilijä ampaisee Kallaveden vesille neitsytmatkalleen lauantaina 27.5. Osuma Weekendin yhteydessä. Kyseessä on taatusti alkukesän keinuvin opiskelijatapahtuma Kuopiossa.

Osuma Weekend on alkukesän houkuttelevin urheilun ja viihteen tapahtuma, joka järjestetään 26.-27.5.2023 Kuopion Bellanrannassa. Tapahtuma sopii kaikille, mutta erityisesti opiskelijoille, sillä vesillä seilaava opiskelijatapahtuma yhdistyy sujuvasti rannalla järjestettävään Osuma Weekendiin. Viikonlopun aikana nähdään laaja kattaus urheilua ja viihdettä padelturnauksista suosittuihin artisteihin. Bellanrannassa lavalle kiipeävät mm. Sexmane, Isaac Sene, Mikael Gabriel ja Pihlaja.

opiskelijatapahtuma

Alkukesän keinuvin opiskelijatapahtuma 27.5.

Kuopio ohoi! Ensi viikonloppuna Kallamerellä kajahtaa, kun vesille lasketaan kesän 2023 opiskelijatapahtumien lippulaiva, LOVEZONE.

Sakkyn, Savonian ja UEF:in yhteistyö omaksuu sisävesiristeilijän ulkomuodon ja mainingit tuovat mukanaan festarimeiningin, kun laiva lastataan Osuma Weekendin rantapartyista nauttivalla festarikansalla. Risteilijä laajentaa rantapartyjen juhlatilan laineille ja keinuvasta LOUNGE-ympäristöstä nauttimaan ovat tervetulleita kaikki Osuma Weekendin vieraat. Risteilijä saapuu festarialueelle lauantaina 27.5 klo 18:00.

Tapahtumassa risteilevät Kuopion alueen opiskelijat kampukseen ja vuosikurssiin katsomatta. Ja jotteivät Bellanrantaan lipuvat opiskelumaailman märkäkorvatkaan jäisi aivan tuuliajolle, on laivaan lastattu tulevia opiskelijoita luotsaamaan ja heidän korviaan kuivattelemaan myös jokunen kokeneempi opinahjojen edustaja.

Siispä ankkurit ylös, köydet irti ja muun juhlakansan vanavedessä hauskanpitoon!

Saatat olla kiinnostunut

Artikkelit

10 + 4 keikkapaikkaa ja festivaalia Kuopion alueella

Artikkelit

Kauppakadun Impro – Tapahtuma, joka täytyy kokea

Artikkelit

25 syytä rakastua Kuopion alueeseen

Artikkelit

11 syytä asua Kuopion alueella

Artikkelit

Aina löytyy yksi syy enemmän opiskella täällä

Artikkelit

Monimuoto- ja aikuisopiskelun mahdollisuudet Kuopion alueella