Karting

Karting

Vielä yksi kierros.

Karting Kuopiossa
ja Tahkolla

Karting eli mikroautoilu tuo vauhdin tunteen kaiken ikäisten ulottuville. Kuopiossa ajamaan pääsee sisähallissa läpi vuoden ja kesällä fiilistelläänkin sitten jo upealla ulkoradalla. Tahkolla kartingia ajetaan luonnonjäällä, joten ajaminen on elämys jo ihan paikankin takia.

Karting taipuu hyvin monenlaisiin tilanteisiin ja tarjolla on erilaisia paketteja lyhyistä testiajoista monen tunnin kisapaketteihin. Autot ovat turvallisia ja säädettävissä esimerkiksi lisäpolkimien avulla myös lapsille sopiviksi.

Ryhmille sopivat paketit kuuluvat monen kokous- tai kaveriporukoiden ohjelmaan ja lapsiperheet voivat kisailla omalla porukalla toisiaan vastaan. Ryhmien ajot on syytä varata ennakkoon, mutta pienten porukoiden kannattaa kysäistä ajomahdollisuuksia vaikka ihan ohikulkumatkalle. Ajofiilis saattaa nimittäin iskeä aivan yllättäen.

Vaikka karting voi ensikertalaisesta tuntua jännittävältäkin, se palkitsee liikkeellelähdön jälkeen. Ajaminen on helppoa ja vauhdin voi aina säätää mieleisekseen. Yksi asia on kuitenkin varma. Nimittäin se, että kilpailuvietti herää takuuvarmasti joka kerta ja se koukuttaa ajamaan vielä yhden kierroksen. Ja vielä yhden.