Mökit ja huvilat

Mökkeilyn unelmakohde

Koska Kuopion alue on järvien ympäröimä, joten mökkejä on lähes kaikkialla.  Alueen tuhannet eri kokoiset mökit ja huvilat soveltuvat kaikenlaiseen oleskeluun ja vapaa-ajanviettoon. Rantamökki, luksusmökki, golfhuvila, kokousmökki, juhlamökki, bilemökki tai eräkämppä – vaihtoehtoja on yhtä monia kuin on tarpeitakin! Yksi arvostaa perinteistä lomamökkiä järven rannalla  ja toinen luksushuvilaa palveluiden äärellä.  Välillä mökkeillään perheen tai ystävien kanssa ja toisinaan työporukan kanssa strategiaa puiden. Suurimmissa huviloissa majoittuu reilu parisenkymmentä vierasta kerrallaan, joten ne sopivatkin erinomaisesti myös rennompien kokousten pitopaikaksi.

Alueen suurin mökkimäärä löytyy luonnollisesti Tahkolta. Upeita, luonnonläheisiä mökkejä on Pohjois-Savo pullollaan ja jokaiseen makuun löytyy varmasti mökki. Mutta mikä ehkä yllättävintä, niin jopa Kuopiossa on aivan kaupunkialueella vuokramökkejä, jotka kaupunginläheisyydestä huolimatta ovat rauhaisia ja järvi on luonnollisesti aina lähellä. Kuopio onkin Suomen suurin mökkikunta.

 

Tarjoukset

Varaslähtö Tahkon talveen

Ota varaslähtö talveen ja tule nauttimaan alkutalven tunnelmista Tahkolle! Kampanja koskee uusia, 14.11.-5.12.2019 välille tehtyjä varauksia, varaa 1.12.2019 mennessä. Kohteita on rajoitettu määrä.

Keskusvaraamo TAHKOcom | Mökkijoulu Tahkolla

Vietä tunnelmallinen mökkijoulu Tahkolla! Yli 800 kohdetta varattavissa suoraan keskusvaraamon verkkokaupasta. Mökit, huvilat, huoneistot, paljut, saunat, ravintolapalvelut ja aktiviteetit – kaikki samasta paikasta!
alk. 145 € / mökki / vrk
Sininen Helmi, majoitus

Sininen Helmi | Rentoudu maaseudun rauhassa

Rentoudu maaseudun rauhassa Sinisessä Helmessä, Kiurujärven rannalla. Majoittuminen sisältää rantasaunakäynnin ja aamupalan yli 200-vuotiaassa kartanossa. Lisäpalveluina mm. turvesauna ja muita hyvinvointipalveluita.
alk. 90 € / yö

Tahko Golden Resort | Ikimuistoinen joulu Tahkolla

Koe joulurauha tunnelmallisessa Golden Resortissa valmiiden ruokapöytien äärellä, vietä aktiivista ulkoelämää laduilla ja rinteessä tai nautiskele omasta rauhasta hyvin varustellussa huvilassa.
alk. 174 € / hlö / 4 vrk

Golden Resort | Kylpyläpaketti

Tahko Golden Resortin Kylpyläloma sisältää majoituksen upeissa paritalohuviloissa max. 8 henkilölle sekä kylpyläliput Tahko Spa Kylpylään koko porukalle.
alk. 56 € / hlö / vrk

Break Sokos Hotel Tahko | Huvilat ja huoneistot

Tahkon keskustassa sijaitsevan Break Sokos Hotel Tahkon valikoimaan kuuluvat myös Tahko Old Coursen alapuolella sijaitsevat Golfhuvilat sekä aivan hotellin vieressä sijaitsevat Pikku-Tahko -huoneistot.

Lue lisää

Matkailukeskus Rauhalahti

Tahkocom logo

Keskusvaraamo TAHKOcom

Golden Resort

Tahko.me logo

Tahko.me Majoituspalvelut

Rinnepelto Tahko logo

Rinnepelto Lomamökit

Puustila Golf & Ski

Tahko Tours logo

Tahko Tours

Aholansaari

Break Sokos Hotel Tahkovuori logo

Golfhuvilat

tahko ruokapaikat

Vietti huvilat

Metsäkartano

Heikkisen lomamökit

Heikkisen lomamökit

Sport & Spa Hotel Vesileppis logo

Sport & Spa Hotel Vesileppis

Ruukin Tupa

Jokiniemen matkailu logo

Jokiniemen Matkailu