Pohjois-Savon alueen ensimmäinen matkailu- ja tapahtuma-alan gaala

Pohjois-Savon alueen ensimmäinen matkailu- ja tapahtuma-alan gaala

  Marika Pulkkinen • 01.11.2021

Matkailu- ja tapahtuma-alan gaala tiistaina 16.11.2021

Pohjois-Savon alueen ensimmäinen matkailu- ja tapahtuma-alan gaala järjestetään Kuopio-Tahko Markkinoinnin toimesta Original Sokos Hotel Puijonsarvessa tiistaina 16.11.2021. Mukana tilaisuuden järjestelyissä ovat myös Lakeland 2 sekä Hop-On Hop-Off Kuopio -hankkeet.

Tilaisuus on suunnattu kaikille matkailu- ja tapahtuma-alan toimijoille, mukaan lukien ohjelma- ja ravitsemispalvelujen tuottajat. Toimiala on alueellemme erittäin tärkeä, luo työpaikkoja ja tuo alueelle tuloja. Nyt on tullut aika kokoontua yhteen sekä muistaa ja palkita niitä yrityksiä ja henkilöitä, jotka ovat tänä vuonna ylittäneet itsensä.

Tilaisuuden ohjelma

Klo 17:00 Avaussanat ja alkumalja | Kirsi Soininen ja Lauri Suutarinen
klo 17:30 Pohjois-Savon matkailun tulevaisuus | Jaakko Löppönen
klo 18:00 Capital of Lakeland | Ville Iivonen
klo 18:15 Mitä korona opetti matkailualalla | Juho Pesonen
klo 18:45 Maljan pikabingo
klo 19:15 Asenne, tavoite ja tiimityö | Veikka Gustafsson
klo 20:00 Alkupala ja Wappaat tyylit -improräppiä
klo 20:30 Gaala-illallinen
klo 21:30 Stand up -koomikko | Ilari Johansson
klo 22:00 Kahvit ja palkintojen jako

Paikkoja on rajoitettu määrä, joten ilmoittaudu mukaan pian ja anna samalla äänesi itsensä ylittäneelle yritykselle tai henkilölle. Tilaisuuden pukukoodi on tumma puku. Lisätietoja tilaisuudesta: matias@kuopiotahko.fi