Pikkujoulut yrityksille

Tervetuloa pikkujoulujen pääkaupunkiin Savoon, jossa kaikenlainen rentoutuminen on sallittua. Tarjolla on teatteria, musiikkia, naurua, leppoisaa tekemistä ja tietenkin hyvää ruokaa – yhdistettynä tasokkaisiin kokous- ja juhlatiloihin sekä Järvi-Suomen runsaimpaan majoitustarjontaan.

Erilaisia juhlatiloja on tarjolla niin Kuopiossa, Tahkolla kuin ympäröivän Savon idyllisillä pikkupaikkakunnilla, joten etsitpä sitten paikkaa seitsemän ruokalajin juhlaillalliselle artisteineen tai pienemmän porukan mökkipikkujouluille – valinnanvaraa löytyy!

 

 

 

 

Pikkujoulukauden tapahtumia!

Vinkkejä pikkujoulujen viettoon!

Musta Lammas_pikkujoulut

Elämykselliset pikkujoulut Mustassa Lampaassa!

Mustan Lampaan ainutlaatuisessa ja tunnelmallisessa kellariravintolassa jokainen ruokalaji valmistetaan alusta loppuun ravintolan omassa keittiössä parhaista raaka-aineista. Elämys - neljän ruokalajin taidonnäyte, tarjoilee yllätyksiä lautasannoksina kaikille aisteillesi ja ylistää sesonkia sesongin sisällä. 
alk. 59 € / hlö
Finnkino Scala_pikkujoulut

Finnkino Scala | Järjestä pikkujoulut leffateatterissa!

Iloa, herkkyyttä, jännitystä, vauhtia? Millaisia tunteita sinä haluat tarjota asiakkaille tai henkilöstölle? Valitse sopiva elokuva Finnkinon laajasta valikoimasta ja kutsu sidosryhmäsi omaan elokuvanäytökseen! Lisätietoja: FINNKINO Yritysmyynti | 09-1311 9205 | yritysmyynti@finnkino.fi  
alk. 12 € / hlö

Original Sokos Hotel Puijonsarvi | Avioliittosimulaattori

Draamaa, kauhunkierrettä, huumoria ja rakkautta - Varaa pikkujoulukauden hauskin teatteripakettisi Puikkarista ja yhdistä iltaan ruokailu Frans & Sophiessa tai uudistetussa Ehtassa! Näytöskausi 8.11. -31.12.2019.
alk. 102 € / hlö / 2hh
Tahkocom_pikkujoulut

Keskusvaraamo TAHKOcom | Firman pikkujoulut Tahkolla

Vietä ikimuistoiset firman pikkujoulut Tahkolla! Hinta alk. 125€ / hlö, sis. majoituksen, illallisbuffetin, bileliput sekä runsaan aamiaisen. Kysy lisää booking@tahko.com tai puh. 017 481 400.
alk. 125 € / hlö

Break Sokos Hotel Tahko | Pikkujoulut Tahkolla

Rattoisat pikkujoulut Break Sokos Hotel Tahkolla! Päivän voit aloittaa jollakin Tahkon monipuolisista aktiviteeteista ja rentoutua sen jälkeen hotellin saunassa. Illalla nautit maistuvasta pikkujouluruosta sekä viihdyttävästä ohjelmasta.
Alk. 36,90 € / hlö

Jykevää menoa Rauhalahdessa

Kuopion Rauhalahden pikkujoulukauden ohjelmassa rokin järkäleitä, bilebändien huippuja ja tanssiorkestereiden aatelia. Ruokailijoille runsas joulubuffet tai illan teeman mukainen erikoisbuffet.
alk. 99 € / hlö / 2hh

SalaCavala | Pikkujoulut keskellä Kuopion toria

SalaCavalan sijainti keskellä Kuopion toria ja upeat puitteet luovat tunnelmalliset pikkujoulut erilaisille juhlille. Herkullinen pikkujoulubuffee on täynnä joulun makuja laadukkaista raaka-aineista.
alk. 35 € / hlö
Vesileppis logo

Vesileppis | Pikkujoulut Leppävirralla

Vesileppiksen pikkujoulukausi pursuaa huippuesiintyjiä ja virkistysaktiviteetteja. Vesileppiksen pikkujoulut alk. 49 €/hlö ja Vesileppis Areenan Dinner & Stand Up -pikkujoulut 59 €/hlö.
Alk. 49-59 €/hlö

Tahko Chalet | Pikkujoulut Tahkolla

Tahkon suosituimmat pikkujouluviikonloput myydään nopeasti jo kesällä, hinnat alk. 85 €/hlö/vrk sisältäen majoituksen, illallisbuffetin ja sisäänpääsyn Piazzaan. Tahkolle!
alk. 85 € / hlö / vrk