Kokousmatkailijan kuopio

KUOPIO KOKOUSVIERAILLE

 

Poikkeuksellisesta ilmapiiristään ja huippuosaamisestaan tunnettu Kuopio on 118.000 asukkaan kansainvälinen ja kasvava hyvinvointi- ja terveysosaamisen kärkikaupunki.

Kuopion sijainti keskellä Suomea, idän ja lännen välissä antaa oman leimansa kuopiolaiseen tapaan olla. Kolmasosa Kuopion kokonaispinta-alasta on vettä ja puolet taas metsää. Kuopion keskeisiä ominaisuuksia ovat vesi, runsas kasvisto ja mäkinen maisema. Kaunis luonto ja miellyttävä elinympäristö yhdessä laadukkaiden palveluiden kanssa tekevät Kuopiosta loistavan kaupungin elää. Kaupunki tunnetaan myös useista tapahtumista, kuten kansainvälisestä Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalista ja Finland Ice Marathonista. Kuopiossa kaikki tärkeä on lähelläsi: kulttuuri- ja yliopistokaupungista on vain kolme varttia Tahkon täyden palvelun matkailukeskukseen vapaa-ajan aktiviteettien äärelle.

Kokous- ja kongressivieraat arvostavat Kuopiossa ihmisten poikkeuksellista ystävällisyyttä, kaupungin saavutettavuutta ja liikkumisen helppoutta, tieteen ja yritysinnovaatioiden yhdistämismahdollisuuksia sekä nautinnollista luonnonläheisyyttä. Laadukkaan konferenssipäivän jälkeen voimme Kuopiossa tarjota laajan kattauksen kulttuuria, lähiruokaa ja hyvinvointia luonnossa.

 

MATKA-AJAT KUOPIOON

Kuopioon on helppo saapua lentäen, omalla autolla sekä bussilla ja junalla. Matka-aika taksilla Kuopion lentokentältä keskustaan on 20 minuuttia, juna- ja linja-autoasemalta matka taittuu keskustaan kävellen alle 10 minuutissa.

Helsinki-Kuopio lentoaika 45 minuuttia
Helsinki-Kuopio junamatka noin 4 tuntia
Oulu-Kuopio junamatka noin 4 tuntia
Tampere-Kuopio junamatka alle 3,5 tuntia

Kuopion tapahtumat

Katso @kuopiotahko-tililtä
lisää kuvia!

Katso lisää

Facebook feed

12.04.2018

Viikonloppu lähestyy ja niin myös historian ensimmäinen lumilautailun Banked Slalom SM. Luvassa o...

Lue lisää
12.04.2018

Tänään kannattaa ottaa ilo irti hankiaisista, joita pitkin pääsee hiihtelemään lähes minne t...

Lue lisää
09.04.2018

Mielenkiintoinen vierailu tulossa Kuopion Mustaan Lampaaseen. #mustalammas #ravintolamestarit #kuop...

Lue lisää
08.04.2018

Halpaa hupia -tarjoukset voimassa sunnuntaista torstaihin joten etu kannattaa hyödyntää jo vaikka...

Lue lisää