Kokousmatkailijan kuopio

KUOPIO KOKOUSVIERAILLE

 

Poikkeuksellisesta ilmapiiristään ja huippuosaamisestaan tunnettu Kuopio on 118.000 asukkaan kansainvälinen ja kasvava hyvinvointi- ja terveysosaamisen kärkikaupunki.

Kuopion sijainti keskellä Suomea, idän ja lännen välissä antaa oman leimansa kuopiolaiseen tapaan olla. Kolmasosa Kuopion kokonaispinta-alasta on vettä ja puolet taas metsää. Kuopion keskeisiä ominaisuuksia ovat vesi, runsas kasvisto ja mäkinen maisema. Kaunis luonto ja miellyttävä elinympäristö yhdessä laadukkaiden palveluiden kanssa tekevät Kuopiosta loistavan kaupungin elää. Kaupunki tunnetaan myös useista tapahtumista, kuten kansainvälisestä Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalista ja Finland Ice Marathonista. Kuopiossa kaikki tärkeä on lähelläsi: kulttuuri- ja yliopistokaupungista on vain kolme varttia Tahkon täyden palvelun matkailukeskukseen vapaa-ajan aktiviteettien äärelle.

Kokous- ja kongressivieraat arvostavat Kuopiossa ihmisten poikkeuksellista ystävällisyyttä, kaupungin saavutettavuutta ja liikkumisen helppoutta, tieteen ja yritysinnovaatioiden yhdistämismahdollisuuksia sekä nautinnollista luonnonläheisyyttä. Laadukkaan konferenssipäivän jälkeen voimme Kuopiossa tarjota laajan kattauksen kulttuuria, lähiruokaa ja hyvinvointia luonnossa.

 

MATKA-AJAT KUOPIOON

Kuopioon on helppo saapua lentäen, omalla autolla sekä bussilla ja junalla. Matka-aika taksilla Kuopion lentokentältä keskustaan on 20 minuuttia, juna- ja linja-autoasemalta matka taittuu keskustaan kävellen alle 10 minuutissa.

Helsinki-Kuopio lentoaika 45 minuuttia
Helsinki-Kuopio junamatka noin 4 tuntia
Oulu-Kuopio junamatka noin 4 tuntia
Tampere-Kuopio junamatka alle 3,5 tuntia

Kuopion tapahtumat

Katso @kuopiotahko-tililtä
lisää kuvia!

Katso lisää

Facebook feed

20.06.2018

Tahko Juhannus rakentuu vauhdilla. Huikea Jussi on tiedossa Tahkolla! #tahkojuhannus #tahko

Lue lisää
20.06.2018

Sehän on kohta juhannus! Kuopion alueella on tarjolla monenmoisia juhannusjuhlia. Yksi perinteisimm...

Lue lisää
19.06.2018

Enää neljä yötä kun Pehkubaari avaa ovensa kesäkauteen! 👍☀️😎 Pehkubaari palvelee 23....

Lue lisää
18.06.2018

KalPa kävi treenaamassa Tahkolla kolme päivää! Keskiviikko koostui yksilökilpailuista, torstai ...

Lue lisää