Sport & Spa Hotel Vesileppis

Kuvaus

Vesileppis on täydellinen paikka kokouksiin, konferensseihin ja muihin yritystapahtumiin. Vesileppiksen monipuoliset tilat soveltuvat alle kymmenen hengen kokouksista yli tuhannen henkilön konferensseihin. Tilaisuuksien järjestäminen on helppoa, sillä Vesileppis tuottaa asiakkailleen kokonaispalvelun avaimet käteen -periaatteella. Samalta tontilta löytyvät niin kokous- ja konferenssitilat, ravintola, hotelli, luonnonkauniit ulkotilat ja monipuoliset aktiviteetit, kuten kylpylä, keilahalli, viihdesaluuna, elämysliikuntamahdollisuudet, Seikkailupuisto Leppis ja iltajuhlat.

Ammattitaitoinen ja reipas henkilökunta avustaa tilaisuutesi organisoinnissa, tuotannossa ja suunnittelussa tai hoitaa sen kokonaan itse - toiveidesi mukaan. Vesileppiksestä saat aina yksilöllistä palvelua ja onnistuneen, huolella suunnitellun kokonaisuuden. 

Tilaisuuksiin on mahdollista yhdistää majoitus sekä erilaisia liikunnallisia ja rentoutuksellisia aktiviteetteja, jotka edistävät hyvinvointia ja tiimihenkeä. Kokoustiloja ja aktiviteetteja on tarjolla runsaasti ympäri vuoden.
  • 8 erikokoista kokoustilaa
  • Tilat 10 - 1 000 henkilön tilaisuuksiin
  • Vähintään 25 erilaista aktiviteettia, joista valita: keilaus, curling, seikkailupuisto, ryhmäliikunta, jooga, minigolf, frisbeegolf...
  • Laadukkaat ravintolapalvelut käytössä koko kokouspäivän ajan
  • Yksilöity palvelu

Tiedot

OsoiteVokkolantie, 79100 Leppävirta
PuhelinMyynti- ja avainasiakaspäällikkö 029 170 0177 / Myynti 029 170 0170
E-mailjyri.soininen@vesileppis.fi /
sales@vesileppis.fi
Wwwwww.vesileppis.fi

Tilat

Areenayli 500 osallistujaaKatso
Areena Luonto101-200 osallistujaaKatso
Auditorio101-200 osallistujaaKatso
Holvi21-50 osallistujaaKatso
Kylpyläkabinetti51-100 osallistujaaKatso
Villa & Maja21-50 osallistujaaKatso
VIP-Kabinetti2-20 osallistujaaKatso
Vokkola kabinetti21-50 osallistujaaKatso

Vokkolantie, 79100 Leppävirta