Iisalmen Kulttuurikeskus

Kuvaus

Iisalmen kulttuurikeskus on tapahtumien sydän! Täällä tyylikäs miljöö ja tasokas tekniikka yhdistyvät lupsakkaan palveluun. Talosta löytyy monenlaisia tiloja seminaarien, koulutusten ja juhlien järjestämiseen. Kun valitset keskuksen kokouspaikaksesi, voit helposti liittää oheisohjelmaksi elämyksiä kulttuurikeskuksen runsaasta konsertti- ja tapahtumatarjonnasta, talon vaihtuvista taidenäyttelyistä tai sydänystävällisistä liikunta- ja kulttuuriaktiviteeteista.

Iisalmen kulttuurikeskuksen suurin tila - Eino Säisä –Sali – on 470 –paikkainen. Se taipuu näyttämön muunneltavuudeltaan ja akustiikaltaan seminaarien lisäksi myös konsertti- ja teatteritilaksi. Säisän kupeella on 120 -paikkainen Karl Collan -sali. Salien edustalla oleva 256 m2n lämpiö ja kahvilatila toimivat tyylikkään rentoina tiloina tarjoiluille tervetuliaismaljasta runsaaseen buffet-pöytään. Talossa on myös naulakkopalvelut. Kulttuurikeskuksen läheisyydessä sijaitsevan Luma –keskuksen 159 –paikkainen auditorio Iisalmi -sali täydentää loistavasti kokoustilatarjontaa. Myös Luma -keskuksen 180 –paikkainen ruokasali Porovesi, on käytettävissä ilta- ja viikonlopputilaisuuksiin.
 
Pienryhmien työskentelytiloina toimivat mm. kulttuurikeskuksen Anna Sahlstenin luokka, Allin kammari ja puiston toisella puolella sijaitsevan Original Sokos Hotel Koljonvirran kokoustilat.

Tiedot

OsoiteKirkkopuistonkatu 9, 74101 Iisalmi
Puhelin040 830 2757
E-mailkulttuurikeskus@iisalmi.fi
Wwwiisalmi.fi/kulttuurikesku...

Tilat

Einö Säisä-Sali201-500 osallistujaaKatso
Iisalmi-Sali101-200 osallistujaaKatso
Karl Collan-Sali101-200 osallistujaa201-500 osallistujaaKatso
Porovesi-Sali101-200 osallistujaaKatso

Kirkkopuistonkatu 9, 74101 Iisalmi