Kokoustarjoukset

Kokousta Järvi-Suomen pääkaupungissa!

Kuopion alue tarjoaa muunneltavat ja monipuoliset kokoustilat pienkokouksista tuhannen hengen kongresseihin. Kaunis, puhdas luonto sekä rento mutta huippuosaava palvelu Järvi-Suomen pääkaupungissa takaavat onnistuneet kokoukset ja kongressit. Kuopio lähialueineen tarjoaa erinomaiset puitteet oheisohjelmalle niin ostosmahdollisuuksien, kulttuuritarjonnan, tapahtumien kuin aktiviteettienkin osalta.

Matkailukeskus Tahko

Alle tunnin ajomatkan päässä Kuopion keskustasta sijaitsevan Tahkon tarjoamat laadukkaat tilat, ensiluokkaiset majoitus- ja ravintolapalvelut sekä lukuisat erilaiset aktiviteetit tekevät vapaa-ajan matkailukeskuksesta myös suositun kokousmatkailukohteen läpi vuoden.

 

Tarjoukset

Kuopion Musiikkikeskus | Brunssikokouspaketti

Hyvän mielen kokouspäivä alkaa raikkaalla brunssilla! Kokoonnu Kuopion Musiikkikeskuksessa tahdikkaasti ja tyylillä – intiimisti tai isosti. Brunssikokouspaketti: 35 € / hlö, sis. kokoustilan max. 5 h ja brunssin. Brunssilla runsas kattaus raikkaita suomalaisia makuja sesonkien mukaan.
alk. 35 € / hlö
Kuopion Klubi_kokous

Kuopion Klubi | Kokopäivän kokous

Kuopion Klubi tarjoaa upeat puitteet kaikenlaisien tilaisuuksien järjestämiseen keskeisellä sijainnilla. Klubin kokopäivän kokous 40€/hlö, sisältäen tilavuokran, kahden ruokalajin lounaan sekä aamu- ja iltapäiväkahvit kahvileivällä.
alk. 40 € / hlö
Finnkino Scala_kokouspaketit

Finnkino Scala | Järjestä kokous leffateatterissa!

Scalassa on varattuna parhaat paikat yritysasiakkaille: pehmeät, nautinnolliset tuolit, auditoriomaiset tilat, luksussalit ja upeat, isot valkokankaat muodostavat luovan tilan, jossa tilaisuutesi onnistuu varmasti. Lisätietoja: FINNKINO Yritysmyynti | 09-1311 9205 | yritysmyynti@finnkino.fi
alk. 25 € / hlö
Rauhalahti kokous

Kylpylähotelli Rauhalahti | Päiväkokous

Kylpylähotelli Rauhalahti tarjoaa luonnonläheisen ja inspiroivan ympäristön eri kokoisille kokouksille ja kongresseille Kuopiossa, Kallaveden läheisyydessä.  Päiväkokouspaketti alk. 33€/hlö sisältäen kokoustilan, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä buffetlounaan.
alk. 33 € / hlö
Talvikokous-Tahkolla_TahkoCOM

Elämyksellinen talvikokous Tahkolla!

Vietä elämyksellinen talvikokous Tahkolla! Hinta alkaen 89 € / hlö / vrk sisältäen majoituksen, liinavaatteet, loppusiivouksen, kokousvälineet sekä kokousohjelman ruokailuineen 20 hengelle.
alk. 89 € / hlö / vrk
Päiväkokous Kunnonpaikka

Kylpylähotelli Kunnonpaikka | Päiväkokous

Kylpylähotelli Kunnonpaikan kokouspäiviin voi yhdistää vaivattomasti myös tyhy-, liikunta- sekä elämyspalveluita. Päiväkokouspaketti alkaen 34€/hlö, sisältäen kokoustilan, keittiömestarin herkullisen lounaan sekä kahdet kahvit makealla tai suolaisella kahvileivällä.
alk. 34 € / hlö
Koivumäen Kartanon kokouspaketti

Koivumäen Kartanon kokouspaketti

Koivumäen Kartanossa järjestät tapaamiset, neuvottelut ja kokoukset elämyksellisessä ympäristössä! Kartanon kokouspaketti alk. 45€/hlö sisältäen kokoustilan, aamu- sekä iltapäiväkahvit ja maukkaan kokouslounaan.
alk. 45 € / hlö
Scandic-Kokoustarjous

Scandic Kuopio | Päivän kokouspaketti

Scandic Kuopiossa käytössänne on juuri oikean kokoinen tila koko päivän ajan. Päivä alkaa Morning Break -aamupalabuffetilla, tuoreella kahvilla ja teellä. Kokouspäivää tauottavat lounasbuffet sekä iltapäivän Taste Break -buffet.
alk. 43,50 € / hlö

Break Sokos Hotel Tahko | Inspiroiva syyskokous Tahkolla

Anna ajatuksesi lentää ja vietä innostava kokouspäivä Tahkon maisemissa. Break Sokos Hotel Tahko sijaitsee keskellä Tahkoa ja hotellin seitsemästä eri kokoustilasta löytyy sopiva tila jokaiseen tarpeeseen. Syksyn kokouspaketti alkaen 40,30€ sisältäen kokouslounaan, aamu- sekä iltapäiväkahvin sekä kokoustilan.
Alk. 40,30 € / hlö

Intro Social | Aamiaiskokous

Voiko  aamu ihanammin alkaa? Intron virkistävä aamiaiskokous karistaa unet silmistä. Hinta alk. 15€/hlö sisältäen tilavuokran 2-4h, aamiaisen, kokousvälineet sekä parkkipaikat toriparkissa.
alk. 15 € / hlö
Vesileppis_kokoustarjous

Vesileppis | Aktiivinen superkeskus

Pidä kokousten energiataso sopivan korkealla! Selkeät kokouspaketit ja tilausmenut sopivat aktiivisille kokoustajille. Päiväkokous Vesileppiksessä alkaen 33€/hlö, sisältäen kokoustilan, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan.
alk. 33 € / hlö
Puikkari kokous

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Puikkarissa voi aistia Seurahuoneen arvokkuutta ja rikasta historiaa yhdistettynä huipputekniikkaan ja sydämelliseen palveluun. Päiväkokouspaketti 44€/hlö, sisältäen tilavuokran, aamu- ja iltapäiväkahvit, lounaan sekä kokousväen palvelut.
Alk. 44 €/hlö
Golden Resort_pääsali_kokous

Tahko Chalet | Aktiivinen kokous Tahkolla!

Valitse tunnelmallinen Golden Resort tai rento tapahtuma-areena Piazza. Päiväkokouspaketti alkaen 39€/hlö. Kysy lisää majoitusvaihtoehdoista myyntipalvelusta sales@tahkochalet.fi.
Alk. 39 €/hlö