Kokousten oheisohjelma

OHEISOHJELMA KOKOUKSIIN JA KONGRESSEIHIN

Kuopion alue hemmottelee kokousten ja konferenssien järjestäjiä sekä osallistujia runsaalla, monipuolisella ja laadukkaalla ohjelmapalvelutarjonnalla. Aktivitetteja on tarjolla rennoista metsäkävelyistä, melonnasta ja risteilystä vauhdikkaisiin moottorikelkkasafareihin. Suosittelemme yhdistämään aktiviteetteihin myös herkullisia makuja tunnelmallisella nokipannukahvihetkellä luonnossa tai paikallisella viinitilalla.

Kuopiossa voit nauttia kulttuurielämyksistä konserttien, näytelmien ja taidenäyttelyiden parissa. Kuopion Musiikkikeskuksen ja Kuopion Kaupunginteatterin ohjelmatarjonta on monipuolista ja helposti yhdistettävissä osaksi kokouspäivien ohjelmaa.

Kuopio on elävä tapahtumakaupunki ja monipuolinen tapahtumatarjonta rikastuttaa myös kongressien ohjelmaa. Maineikas Kuopio Tanssii ja Soi -tapahtuma tuo kansainväliset tanssitaiteen tähdet Kuopioon kesäkuussa. Lisäksi kaupunkimme hellii kulttuurin ystäviä ANTI Contemporary Art Festivalilla, kesän suurtapahtuma Kuopio Rockissa, Kuopion Komediafestivaaleilla sekä Sunsets Kuopiossa.

Suositut