Kokousmajoitus

KOKOUSMAJOITUS

Etsit sitten korkeatasoista hotellia Kuopion keskustan palveluiden läheltä, majapaikkaa Tahkon aktiviteettien läheltä tai majoitusta luonnonhelmasta, löydät sen Kuopion alueelta. Viihtyisät huoneet ja ystävällinen palvelu kruunaavat vierailusi!

 

Kokousmajoitus Kuopio

Kuopiossa on tarjolla 1600 hotellihuonetta ja 4000 vuodepaikkaa. Majoitustarjonnasta löydät vaihtoehtoja korkeatasoisista hotellihuoneista ja sviiteistä edullisempiin huonevaihtoehtoihin. Majoituskapasiteetti mahdollistaa pienet kokoukset ja jopa tuhannen hengen kansainväliset kongressit. Kokous- ja kongressivieraiden majoitus Kuopiossa hoituu sujuvasti – kaikista hotelleistamme on enintään 15 minuutin ajomatka keskeisiin kokouspaikkoihin ja Kuopion torille.

 

Kokousmajoitus Tahko

Tahkolla voit puolestaan valita jopa yli 8500 vuodepaikan joukosta. Himolaskija haluaa majapaikan kätevästi rinteen juurelta, golfista nauttiva kentän vierestä ja yöelämään suuntaava läheltä menopaikkoja. Omaa rauhaa on tarjolla myös tunnelmallisissa lomamökeissä ja tasokkaissa rantahuviloissa, joko lähellä palveluita tai kauempana hiljaisuuden keskellä.

 

Kokousmajoitusta Savossa

Tahdotko viedä kokouksesi hieman Kuopion ja Tahkon sykkeen ulkopuolelle? Kokoustiloja, monipuolista oheisohjelmaa aktiviteeteista kulttuuriin ja tietenkin majoitusta löydät aina Iisalmesta Leppävirralle asti. Valittavana on niin hotellimajoitusta kuin mökkimajoitusta rauhallisessa ympäristössä luonnon keskellä.

Suosittelemme kokousvieraille

Katso @kuopiotahko-tililtä
lisää kuvia!

Katso lisää