Kokous Järvi-Suomen pääkaupungissa

Kuopion alue tarjoaa muunneltavat ja monipuoliset kokoustilat pienkokouksista tuhannen hengen kongresseihin. Lentomatka Helsingistä Kuopioon kestää vain 50 minuuttia ja päivittäisiä lentoyhteyksiä on seitsemän. Keskeisen sijaintinsa ansiosta Kuopioon on nopea matkustaa ympäri Suomen myös junalla, bussilla ja omalla autolla. Kaunis, puhdas luonto sekä rento mutta huippuosaava palvelu Järvi-Suomen pääkaupungissa takaavat onnistuneet kokoukset ja kongressit.

Kuopio lähialueineen tarjoaa erinomaiset puitteet oheisohjelmalle niin ostosmahdollisuuksien, kulttuuritarjonnan, tapahtumien kuin aktiviteettienkin osalta. Alle tunnin ajomatkan päässä Kuopion keskustasta sijaitsevan Tahkon tarjoamat laadukkaat tilat, ensiluokkaiset majoitus- ja ravintolapalvelut sekä lukuisat erilaiset aktiviteetit tekevät vapaa-ajan matkailukeskuksesta myös suositun kokousmatkailukohteen läpi vuoden.

Kuopio Convention Bureaun maksuttomat kongressipalvelut

Kuopio Convention Bureau tarjoaa maksutonta asiantuntija-apua kokousten ja kongressien järjestäjille, ota yhteyttä:

Kirsi Vartiainen, markkinointipäällikkö
kirsi.vartiainen(at)kuopiotahko.fi

Tarjoukset

Break Sokos Hotel Tahko | Energisoiva kokous keskellä Tahkoa

Monipuoliset kokoustilat, raikkaat tarjoilut ja Tahkon monipuoliset aktiviteetit kokouksen oheen takaavat ryhmällesi energisen kokouksen. Kokoustilamme ovat nyt varattavissa myös kätevästi netistä!
Päiväkokouspaketit alk. 43,30 € / hlö

Yön yli kokous Tahkolla

Valitse majoituskohteesi Tahko.me Majoituspalvelujen valikoimasta – hintaan sisältyy myös kokoustilat, 2 x kahvit sekä lounas. Hinta voimassa yli 10 henkilön ryhmille, ota yhteyttä ravintola@elmonte.ti tai info@tahko.me
alk. 95 € / henkilö

Golden Resort | Aktiivinen kokous Tahkolla

Korkeatasoiset kokous- ja juhlatilat, herkulliset tarjoilut ja hyvä palvelu tarjoavat ainutlaatuiset puitteet seminaareille ja kokouksille! Golden Resort ympäristöineen tarjoaa myös loistavat ulkoilumahdollisuudet ympäri vuoden.
Päiväkokouspaketit alk. 35 € / hlö
Talvikokous-Tahkolla_TahkoCOM

Elämyksellinen talvikokous Tahkolla!

Majoittukaa ja kokoustakaa mukavasti Luhta-kattohuoneistossa, lähellä Tahkon rinteitä ja palveluja. Hinta alkaen 89€/hlö/vrk, sisältäen majoituksen, kokousvälineet sekä kokousohjelman ruokailuineen 20 henkilölle.
alk. 89 € / hlö / vrk

Kuopion Saana | Kokous- ja tapahtumatilat Kallaveden maisemissa

Kuopion Saanan valoisat ja avarat tilat toimivat niin kokousten, juhlien, tapahtumien kuin erilaisten illanviettojen järjestämiseen. Tarjoilut hoitaa Saanan oma keittiö ja päivän kruunaa Saanan Spa savusaunoineen ja ulkoaltaineen.
Koko päivän kokouspaketit alk. 48 € / hlö

Hotelli IsoValkeinen | Kokous kaikilla mausteilla

Hotelli IsoValkeinen on yksi Kuopion suurimmista tapahtumajärjestäjistä. Käytössänne ovat monipuoliset ja muuntautuvat kokous- ja juhlatilat jopa 400 hengelle!
Kokouspaketit alk. 28 € / hlö

Kuopion kaupunginteatteri | Kokousta näyttävästi!

Kokousta isosti tai pienesti, Kuopion kaupunginteatterin monipuolisista ja edustavista tiloista löytyy vaihtoehtoja monenlaisiin tilaisuuksiin. Päiväkokouspaketti alkaen 49 € / hlö, sisältäen lounaan sekä kahdet kahvit.
alk. 49 € / hlö

Toiveenne toteutukoon timanttikruunujen loisteessa!

Itä-Suomen suurimmassa hotellissa tunnelma on silti lämmin ja kodikas, savolaisittain leppoisa. Original Sokos Hotel Puijonsarven omat timantit, henkilökunta, ovat toteuttamassa toiveenne ja apuna koko tärkeän tilaisuutenne ajan.
Päiväkokouspaketti alk. 45,50 € / hlö

Ravintolamestarit | Kokoukset arjen yläpuolella

Kokousta arjen yläpuolella, uudistetuissa Puijon ravintoloissa. Moderni kokoustekniikka ja lähialueen ruoka takaavat onnistuneen kokouspäivän. Katso kaikki Ravintolamestareiden tarjoamat kokousmahdollisuudet!
Puijon Majan kokouspaketit alk. 25 € / hlö

Kylpylähotelli Rauhalahti | Kokous inspiroivassa ympäristössä

Kylpylähotelli Rauhalahti tarjoaa luonnonläheisen ja inspiroivan ympäristön eri kokoisille kokouksille ja kongresseille. Kokouksen oheen on tarjolla monenlaista ohjelmaa, kuten liikuntaa, tansseja, hemmottelua ja kylpyläelämyksiä.
Kokouspaketti + majoitus alk. 137,20 € / hlö

Scandic Kuopio | Uudistetut kokoustilat järven rannalla

Viihtyisä hotelli Kuopion sataman kupeessa tarjoaa hyvätasoisen majoituksen sekä monipuoliset ja uudistetut kokous- ja juhlatilat jopa 500 hengelle. Kokouspaketit sisältävät tilan, tekniikan sekä runsaat ja vastuulliset tarjoilut.
Päiväkokouspaketit alk. 43,50 € / hlö
Scandic-atlas-kokoustarjous

Scandic Atlas | Viihtyisä kaupunkihotelli Kuopion torin laidalla

Legendaarinen hyvän palvelun hotelli Kuopion ydinkeskustassa tarjoaa laadukkaan majoituksen ja viihtyisät kokous- ja juhlatilat jopa 100 hengelle. Kattavat kokouspaketit sisältävät tilan, tekniikan sekä runsaat ja vastuulliset tarjoilut.
Päiväkokouspaketit alk. 43,50 € / hlö

Maksimoi mukavuus