Canth

Canth

Kuvaus

Tilaan mahtuu teatterimuodossa jopa 72 henkilöä. Tilasta löytyy WUXGA (1920X1200) videotykki, äänentoisto, fläppitaulu, 2 langatonta kapulamikrofonia ja 2 langatonta headset mikrofonia.

Yhdistämällä Canth viereisiin tiloihin (Topelius ja Snellman) saadaan kokoukseen mahtumaan jopa 200 vierasta. Tila soveltuu erinomaisesti myös erilaisten juhlien järjestämiseen.

Minna Canthin mukaan nimetty kokoustila. Minna Canth (alkujaan Ulrika Wilhelmina o.s. Johnson; 19.3.1844 Tampere – 12.5.1897 Kuopio) oli suomalainen kirjailija, lehtinainen, liikenainen ja yhteiskunnallinen vaikuttaja. Kirjailijana Canth kuului suomalaisen realismin uranuurtajiin. Hän kirjoitti näytelmiä, pienoisromaaneja ja novelleja. Hän oli ensimmäinen merkittävä suomenkielinen näytelmäkirjailija ja prosaisti Aleksis Kiven jälkeen sekä ensimmäinen suomenkielinen sanomalehtinainen.

Canth oli aikansa Suomessa merkittävä mielipidevaikuttaja ja eurooppalaisten aatteiden välittäjä. Ajatusmaailmaltaan hän oli vapaamielinen  nuorsuomalainen. Canth edisti naisten asemaa muun muassa tekemällä työtä tyttöjen koulutusmahdollisuuksien parantamiseksi. Hän oli suomenkielisen koulutuksen uranuurtajia.

Tiedot

YritysOriginal Sokos Hotel Puijonsarvi
SijaintiKuopioKuopio keskusta
OsoiteMinna Canthin katu 16, 70100 Kuopio
Puhelin010 762 9500
E-mailsales.kuopio@sokoshotels.fi
Wwwwww.sokoshotels.fi/fi/kuo...

Palvelut

Koko2-20 osallistujaa21-50 osallistujaa51-100 osallistujaa
TyyppiDiplomaattiIllallinenLuokkaTeatteri
RuokapalvelutA-oikeudetCatering-palvelu
TekniikkaDataprojektoriFläppitauluKokoustekniikkaMikrofoniÄänentoistolaitteisto

Minna Canthin katu 16, 70100 Kuopio

Suunnittele matkasi Reissuvihko