syysloma

Viikottainen tapahtumakalenteri

Syysloma Kuopiossa, Tahkolla ja Savossa

Syysloma Kuopio-Tahko alueella on aktiivinen, rentouttava, luonnonläheinen, riemukas, voimaannuttava sekä kaikkea sitä, mitä lomaltasi voit odottaa.

Kuopiossa lomailija oppii uutta museoissa, syö hyvin Suomen tiheimmässä ravintolakeskittymässä, shoppailee aivan simona ja antaa mielen ylevöityä kuunnellen lupsakoiden ihmisten iloista sanapartta. Kaikki tämä ihmisen kokoisessa, hyvän elämän pääkaupungissa.

Tahkolla lomailija haastaa itsensä Suomen pisimmissä portaissa, fiilistelee frisbeen perässä Tahkonrinteiden upeissa maisemissa, hakee talvivalmiutta ensilumenladulla, ihastelee maisemia uudesta rinteiden päällä olevasta näköalatornista,  rapsuttelee eläimiä Tahko Farmilla, seikkailee sisäaktiviteettipuistossa tai pyöräilee herroiksi sähköavusteisilla pyörillä. Ja koko paketti keskellä kauneinta Järvi-Suomea. Tahkon alueen retkeilyreiteillä viihtyy koko perhe ja kun kaikki reitit on koluttu läpi, on lyhyiden siirtymien päässä toinen toistaan upeampia retkeilykohteita kuten esimerkiksi Pisa ja Tiilikkajärven Kansallispuisto, jonne moni tekee päiväretkiä Tahkolta käsin.

Savon alueella lomailijaa hemmotellaan useilla kylpylöillä, maaseudun rauhassa sijaitsevilla lomakohteilla ja uskomattoman kauniilla luonnonmaisemilla. Kaupan päälle tulee iloinen, lämminhenkinen palvelu.

Syyslomatarjouksia

Metsäkartano | Syysloma luonnon keskellä

Rautavaaran Metsäkartanolla nautit luonnosta ennen talven tuloa! Ihastele ruskan värejä Tiilikkajärven Kansallispuistossa, Pumpulikirkolla tai pihapiiristä lähteviltä pienemmiltä luontopoluilta ja hiekkarannalta. 
80 € / 2hh / vrk

Original Sokos Hotel Puijonsarvi | Syysloma Kuopiossa

Original Sokos Hotel Puijonsarven väen vieraana nautit valmiista buffetaamiaisesta ja pötköttelystä mualiman navan parraissa sängyissä. Hemmottelua tarjoaa lämpöiset löylyt Kuopion kattojen yllä sekä monipuolinen kuntosali.
alk. 50 € / hlö / vrk / 2hh

Pehkun Fondue – aito elämys Tahkon huipulla

Ei pelkästään illallinen - vaan aina myös elämys! Aito tunnelma löytyy Pehkusta, jossa palvellaan suurella sydämellä. Ehdottomasti yksi Tahkolla koettavista asioista, varaa omasi ajoissa!
alk. 38 € / henkilö

Keskusvaraamo TAHKOcom | Syysloma

Syyslomalla yli neljän vuorokauden majoitusvarauksiin kaupan päälle päivärannekkeet kahdelle Super Corner Tahkolle! Tarjous aktivoituu ostoskorivaiheessa koodilla: syysloma19
Syksy Tahkolla

Break Sokos Hotel Tahko | Syystarjous Tahkolle!

Upea syksyinen luonto kutsuu ulkoilemaan ja nauttimaan syksyn väriloistosta. Hyödynnä Break Sokos Hotel Tahkon syystarjous ja tule rentoutumaan. Tarjous on voimassa 13.8.-15.11. saatavuuden mukaisesti.
alk. 45 €/hlö/2hh/vrk

Rauhalahdessa viihtyy koko perhe!

Kuopion Rauhalahdessa syyslomilla viihtyy koko perhe ja tekemistä riittää aamusta iltaan! Koe kylpylän lämpö, ihastuttava luonto, nautiskele iltaviihteestä tai poikkea shoppailun ja kulttuurin äärelle.
alk. 155 € / perhe / vrk

Syksyn lumoa Tahkolla

Virkistäydy Tahkon syksyssä ja ihastu itä-Suomen väriloistoon! Ruska tavoittaa Tahkovuoren ja maisema vaihtaa väriään syyskuusta lokakuuhun, syystarjous on voimassa 1.-31.10.2019 ( poislukien 18.-19.10. ).
alk. 40 € / hlö / 2hh / vrk

Syyslomalle Vesileppikseen!

Vesileppiksen syysloman ohjelmassa on mm. keppihevostelua, keilausta, luistelua jäähallissa, hiihtoa putkessa sekä tietysti uintia ja rentoutumista kylpylässä. Tutustu syyslomapaketteihin ja varaa suoraan verkossa!
alk. 150 € / perhe / vrk

Syysloma Sinisessä Helmessä

Tervetuloa syyslomalle Siniseen Helmeen, Kiuruvedelle! Ruokaile, sauno ja majoitu maaseudun rauhassa Kiurujärven rannalla. Hintoihin sisältyy majoitus, rantasauna ja aamupala.
alk. 60 € / hlö / vrk

Ravintola Riemu

Tahko Spa Hotellin tiloissa, SuperCorner Tahkon yläkerrassa sijaitsevassa Ravintola Riemussa nautiskelee koko perhe ja annoksia on saatavilla myös mukaan!
Kaikki lasten annokset 8,90

Tahko Safarit | Vuokraa elämyksellinen eFatbike

Vuokraa sähköavusteinen eFatbike Tahkolta tai Kuopiossa Puijolta ja suuntaa luonnon upeisiin maisemiin! Hintaan sisältyy pyörävuokraus, opastus, kypärä, lukko sekä reittisuositukset.
alk. 50 € / 3 h