syysloma

Viikottainen tapahtumakalenteri

Syysloma Kuopiossa, Tahkolla ja Savossa

Syysloma Kuopio-Tahko alueella on aktiivinen, rentouttava, luonnonläheinen, riemukas, voimaannuttava sekä kaikkea sitä, mitä lomaltasi voit odottaa.

Kuopiossa lomailija oppii uutta museoissa, syö hyvin Suomen tiheimmässä ravintolakeskittymässä, shoppailee aivan simona ja antaa mielen ylevöityä kuunnellen lupsakoiden ihmisten iloista sanapartta. Kaikki tämä ihmisen kokoisessa, hyvän elämän pääkaupungissa.

Tahkolla lomailija haastaa itsensä Suomen pisimmissä portaissa, fiilistelee frisbeen perässä Tahkonrinteiden upeissa maisemissa, hakee talvivalmiutta ensilumenladulla, ihastelee maisemia uudesta rinteiden päällä olevasta näköalatornista,  rapsuttelee eläimiä Tahko Farmilla, seikkailee sisäaktiviteettipuistossa tai pyöräilee herroiksi sähköavusteisilla pyörillä. Ja koko paketti keskellä kauneinta Järvi-Suomea. Tahkon alueen retkeilyreiteillä viihtyy koko perhe ja kun kaikki reitit on koluttu läpi, on lyhyiden siirtymien päässä toinen toistaan upeampia retkeilykohteita kuten esimerkiksi Pisa ja Tiilikkajärven Kansallispuisto, jonne moni tekee päiväretkiä Tahkolta käsin.

Savon alueella lomailijaa hemmotellaan useilla kylpylöillä, maaseudun rauhassa sijaitsevilla lomakohteilla ja uskomattoman kauniilla luonnonmaisemilla. Kaupan päälle tulee iloinen, lämminhenkinen palvelu.

Syyslomatarjouksia

Metsäkartano | Syysloma luonnon keskellä

Rautavaaran Metsäkartanolla nautit luonnosta ennen talven tuloa! Ihastele ruskan värejä Tiilikkajärven Kansallispuistossa, Pumpulikirkolla tai pihapiiristä lähteviltä pienemmiltä luontopoluilta ja hiekkarannalta. 
80 € / 2hh / vrk

Original Sokos Hotel Puijonsarvi | Syysloma Kuopiossa

Original Sokos Hotel Puijonsarven väen vieraana nautit valmiista buffetaamiaisesta ja pötköttelystä mualiman navan parraissa sängyissä. Hemmottelua tarjoaa lämpöiset löylyt Kuopion kattojen yllä sekä monipuolinen kuntosali.
alk. 50 € / hlö / vrk / 2hh

Keskusvaraamo TAHKOcom | Syysloma

Syyslomalla yli neljän vuorokauden majoitusvarauksiin kaupan päälle päivärannekkeet kahdelle Super Corner Tahkolle! Tarjous aktivoituu ostoskorivaiheessa koodilla: syysloma19

Syksyn lumoa Tahkolla

Virkistäydy Tahkon syksyssä ja ihastu itä-Suomen väriloistoon! Ruska tavoittaa Tahkovuoren ja maisema vaihtaa väriään syyskuusta lokakuuhun, syystarjous on voimassa 1.-31.10.2019 ( poislukien 18.-19.10. ).
alk. 40 € / hlö / 2hh / vrk

Syyslomalle Vesileppikseen!

Vesileppiksen syysloman ohjelmassa on mm. keppihevostelua, keilausta, luistelua jäähallissa, hiihtoa putkessa sekä tietysti uintia ja rentoutumista kylpylässä. Tutustu syyslomapaketteihin ja varaa suoraan verkossa!
alk. 150 € / perhe / vrk

Ravintola Riemu

Tahko Spa Hotellin tiloissa, SuperCorner Tahkon yläkerrassa sijaitsevassa Ravintola Riemussa nautiskelee koko perhe ja annoksia on saatavilla myös mukaan!
Kaikki lasten annokset 8,90