Rakastu talveen

Rakastu talveen – Nauti arjen väreistä ympärillämme

Joulun jälkeinen alavire on monelle tuttu ilmiö. Harmaata usvaa huokuva arki tuntuu takkuavan jo ennen alkamistaan, väsyttää ja itseäkin jännittää, mitä kaikkea tulikaan luvattua suorittaa alkavan vuoden kunniaksi. Mutta entäpä jos tänä vuonna lupaisitkin elää hetkessä, pitää hauskaa ja mielen virkeänä pieninä annoksina pitkin vuotta? Aloittaa voit heti, sillä alueemme rajattomat mahdollisuudet ovat juuri alkutalvesta tavallistakin helpommin saavutettavissa.

Nauttikaamme siis värikkäästä arjesta ottamalla ilo irti sydäntalven hiljaisimmasta hetkestä, parhaista pakkaskeleistä sekä huokeista hinnoista. Eikä haittaa, jos pakkaselta pakeneminen on mielestäsi parempi idea kuin rinteeseen ryntääminen, sillä hupia löytyy riittämiin Järvi-Suomen matkailun pääkaupungista sisätiloissakin.

Löydä arjen väriläiskät poimimalla tästä parhaat vinkkimme.

Poimintoja tapahtumakalenterista

Löydä lomasi - varaa omasi!

Halpaa hupia │ Hyödynnä edullisemmat rinnelippuhinnat

Hyödynnä alkuvuoden rinnelipputarjous, ruuhkattomat rinteet ja keskity fiilistelyyn yksin, kaksin tai porukalla! Alennetut hinnat ovat voimassa sunnuntaista torstaihin, aikavälillä 12.1. – 6.2.2020 ( viikot 3-6 ).
-30 %

Porukalla hiihtokouluun – vain yksi maksaa!

Nyt jos koskaan kannattaa aloittaa uusi, ihana harrastus tai päivittää vanhoja taitoja! Tahkonrinteiden Hiihtokoulun tarjous on voimassa su-to 12.1. - 6.2.2020 ja se sisältää myös opetuksen aikaiset hissinousut!
alk. 55 € / 1-3 henkilöä

Keskusvaraamo TAHKOcom

Talven monipuolisin majoitusvalikoima TAHKOcomilta! Tule viettämään rentouttava mökkiloma Tahkolla edullisesti, arkihinnat alk. 10 €/hlö/vrk/10 hengen mökissä. Voimassa viikoilla 2-7, minimiviipymä 2 vrk.
alk. 10 € / hlö / vrk

Golden Resort │ Ihastu talveen Tahkolla

Hiihdä, pyöräile, kelkkaile, lumikenkäile, katsele auringon nousua ja laskua hohtaville lumille sekä nauti takkatulen lämmöstä luksusmajoituksessa. Hinta on voimassa 10.1.-13.2.2020.
440 € / 2 vrk / 8hh paritalohuvila

Varaa talven bilepakettisi nyt ja karkaa arkea Tahkolle

Varaa talven vauhdikkain viikonloppu Tahkolta, jossa bilepaketteihin sisältyy majoitus, Piazzan bilelippu, aamiainen, asiakassauna. Nauti huippuviihteestä, vältä taksijonot ja puhahda suoraan pehmeisiin lakanoihin!
alk. 83 € / hlö / vrk

Tahko Spa Hotel | Talven lumoa Tahkolla

Valitse talven majoituksesi viidestä eri kokoisesta luksusluokan huoneistosta, läheltä latuja, kylpylää ja muita Tahkon monipuolisia palveluja. Voimassa 7.1.-14.2., 9.-12.3. sekä 16.3.-9.4.2020, minimivarausaika 2 vrk.
alk. 30 € / hlö / vrk

Tahko.me Majoituspalvelut │ Tervetuloa meille!

Perheyrityksemme tarjoaa huoneistoja Tahkon keskustassa. Paikallisena toimijana haluamme taata asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä hyvin varustelluissa ja laadukkaissa lomahuoneistoissamme.
-10 %

Talven tunnelmia Rauhalahdessa | Kylpyläloma Kuopiossa

Talven tunnelmaa, kirpeitä pakkaspäiviä, kylpylän lämpöä, läheisen luonnon lumoa, maistuvaa purtavaa sekä viihdyttävää iltaohjelmaa - ainakin näitä kaikkia löydät Kylpylähotelli Rauhalahdesta.
174 € / hlö / 2hh / 3 vrk

Hotelli IsoValkeinen │ Talvinen luonto kutsuu Kuopioon

Nauti ympäröivän luonnon ulkoilumahdollisuuksista ja sujahda hotellista suoraan Puijon alueen laduille. Hiihtomonojen lisäksi myös tanssikengät kannattaa pakata mukaan ainakin viikonloppuisin!
alk. 58,50 € /hlö / vrk / 2hh

Talven viikonloput Kuopion Scandic hotelleissa

Kuopion Scandic hotelleissa nautit mukavista puitteista, hyvistä unista ja runsaasta aamiaisesta pitkän kaavan mukaan. Majoittuisitko tällä kertaa ennemmin keskustan sykkeessä vai Kallaveden rannalla?
-20 %

Rakastu talveen - rakastu tunnelmaan