Rakastu talveen

Löydä lomasi

Vaikka talvisin luonto uinuu lumipeitteen alla, ei ihmisten tarvitse vaipua horrokseen – tosin Kuopio-Tahko-alueella sekin on sallittua niin halutessaan. Kylmimpien kuukausien aikana kaipaamme kuitenkin usein lämpöä ja läsnäoloa, eikä pieni irtiotto arjesta tee hallaa kenellekään.

Talviloman jo siintäessä mielikuvissa kirkkaana kuin pakkasaamu, on helpottavaa, kun sopivien aktiviteettien löytyminen sekä perheenjäsenten toiveiden yhdisteleminen toteutuu ilman päänvaivaa. Tylsistymisestäkään ei ole vaaraa, kun tarjolla on useita vaihtoehtoja. Monipuolisen ja helposti yhdisteltävän tarjontansa ansiosta Kuopio-Tahko-alueeseen onkin helppo rakastua aina uudelleen.

Olipa kaipuusi kohde suuri seikkailu tai hetki hiljaisuutta, haaveilitpa lumoavasta luonnosta tai kaupungin kosketuksesta, tai etsitpä lokoisaa lomailua tai lisäenergiaa elämääsi, voit aina luottaa Järvi-Suomen matkailun pääkaupunkiin. Kuopio-Tahko ympäröivine alueineen on kauneimmillaan talvellakin ja hankien keskellä talvinen taika käsinkosketeltavaa. Rakastu talveen – Löydä lomasi!

Löydä lomasi - varaa omasi!

Kaikki talven majoitukset TAHKOcomin verkkokaupasta

Tahkon monipuolisin valikoima, yli 800 kohdetta varattavissa suoraan keskusvaraamon verkkokaupasta. Mökit, huvilat, huoneistot, paljut, saunat, ravintolapalvelut ja aktiviteetit - kaikki samasta paikasta. Talven lomat varataan nyt!
alk. 79 € / vrk

Break Sokos Hotel Tahko | Tammitarjous Tahkolle

Majoitu mukavasti keskellä Tahkon talvisia aktiviteetteja ja nauti lomasta leppoisissa tunnelmissa. Tarjous on voimassa sunnuntaista torstaihin aikavälillä 7.1.-31.1.2020 - varaa omasi 31.12.2019 mennessä.
alk. 47,50 € / hlö / 2hh / vrk

Vuodenvaihteen lomat varataan nyt!

Varaa vuodenvaihteen lomasi jo nyt! Lumoudu luonnosta, laske, hiihdä, rentoudu, nauti hyvästä ruuasta ja huippuviihteestä. Majoittujille -20 % Piazzan Uuden Vuoden lipuista!
alk. 173 € / hlö / 4 vrk

Tahko Spa Hotel | Talven lumoa Tahkolla

Valitse talven majoituksesi viidestä eri kokoisesta luksusluokan huoneistosta, läheltä latuja, kylpylää ja muita Tahkon monipuolisia palveluja. Voimassa 7.1.-14.2., 9.-12.3. sekä 16.3.-9.4.2020, minimivarausaika 2 vrk.
alk. 30 € / hlö / vrk

Tahkonrinteiden kausikortit ennakkohintaan!

Hanki talvikauden 19-20 kausikortit, firmakortit ja vastaliput 15.11.2019 mennessä ja laske edullisemmin! 
-100 €

Astu taikatalven tarinaan Muumi -jääluolassa

Satumainen, 26.12.2019 avattava Muumi -jääluola sijaitsee Sport & Spa Hotel Vesileppiksen alla, maan uumenissa. Yhdistä käyntisi kylpylälomaksi - tutustu talven majoitustarjontaan ja nauti vierailustasi kiireettä!

Talven tunnelmia Rauhalahdessa | Kylpyläloma Kuopiossa

Talven tunnelmaa, kirpeitä pakkaspäiviä, kylpylän lämpöä, savusaunan lempeät löylyt, glögin tuoksua, maistuvaa purtavaa sekä viihdyttävää iltaohjelmaa - ainakin näitä kaikkia löydät Kylpylähotelli Rauhalahdesta.
169 € / hlö / 2hh / 3 vrk

Pehkun Fondue – aito elämys Tahkon huipulla

Ei pelkästään illallinen - vaan aina myös elämys! Aito tunnelma löytyy Pehkusta, jossa palvellaan suurella sydämellä. Ehdottomasti yksi Tahkolla koettavista asioista, varaa omasi ajoissa!
alk. 38 € / henkilö

Panoraman elämyksellinen kabiini-illallinen

Näköalaravintola Panoraman elämykselliset kabiini-illalliset varattavissa talvikaudelle! Hintaan sisältyy meno-paluu kabiinikuljetus ja 3 ruokalajin illallinen. Uutta! Näköalasauna ja lähdevesipalju!
alk. 59 € / henkilö

Rakastu talveen - rakastu tunnelmaan