pikkujoulutunnelma on täällä!

Järjestä pikkujoulut kuten ne olisi aina pitänyt järjestää!

Kuopio-Tahko -alueen kohtalo on sidottu positiivisesti kaikkeen, minkä on syytä olla hauskaa, iloista, rentoa ja mielellään myös onnistunutta. Värikäs alue tarjoilee upean viihdetarjonnan myös pikkujoulukaudella – konsertit, teatteriesitykset, yökerhojen livekeikat, perinteiset tanssit ja show & dinner – elämykset.  Majoitustarjonnasta löytyy vaihtoehtoja täyden palvelun hotellipaketeista rentoihin mökkipikkujouluihin ja ravintoloissa tarjoillaan makuelämyksiä niin pienemmille ystäväporukoille kuin vaikkapa tuhannen hengen yritysryhmille. Tekemistä pikkujouluihin tarjoillaan laajalla skaalalla niin sisä- kuin ulkotiloissa. Ole aktiivinen tai keskity rentoutumaan – tai kokeile jotain aivan uutta!

Otappa siis ja tarkastele tältä sivulta löytyviä linkkejä pikkujoulupaketteihin ja -palveluihin – Tervetuloa viihtymään!

#kuopiotahko #pikkujoulut

Pikkujoulukauden tapahtumia

Tsekkaa ainakin nämä!

Vesileppiksen Superpikkujoulut

Suomipoprockjättiläinen Neljä Ruusua ja hittiorkesteri Aimo tähdittävät Vesileppis Areenan Superpikkujouluja 1.12.2018. Pikkujoulupaketit alkaen 54€, sisältäen lipun ja pikkujoulubuffan. Kysy lisää myös majoituspaketeista!
alk. 54 € / hlö

Tahko Chalet pikkujoulupaketit

Tahko Chalet pikkujoulupaketteihin sisältyy majoitus, pikkujoulubuffet sekä Piazzan iltabileet. Pikkujoulukauden esiintyjinä mm. Neon2, Irina, Virve Rosti, Evelina, Reino Nordin..
alk. 78 € / hlö / vrk

Pikkujoulut Pehkubaarissa

Persoonalliset pikkujoulut vietetään legendaarisessa Pehkussa, Tahkon huipulla,  jossa palvellaan suurella sydämellä. Tutustu ja varaa tiesi huipulle!
alk. 32 € / hlö

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Kuopion uudistetun Puikkarin pikkujoulujen tähtinä lavalla loistavat niin Hollywoodin kirkkaimmat tähdet kuin Kuopion omat timantit Kuopio Burlesquesta! Hyödynnä myös hotellin majoitustarjous ja keskity viihtymiseen!
alk. 68 € / hlö
IsoValkeisen pikkujoulut on aina upea kokonaisuus

Hotelli IsoValkeinen

Herkullinen ruoka, rento ilmapiiri ja tasokas tanssiviihde - kaikki samassa paketissa IsoValkeisella!
tutustu!
Sokos Hotel Tahkon pikkujoulupaketti

Break Sokos Hotel Tahko

Varaa rattoisat pikkujoulut Break Sokos Hotel Tahkolta! Pikkujoulubuffet & Piazzan iltabileet 43,90 € / hlö - hyödynnä myös edullinen majoitustarjous alk. 57€/hlö/2hh.
43,90 € / hlö
Kylpylähotelli Rauhalahden pikkujouluissa on huippuesiintyjät

Kylpylähotelli Rauhalahti

Taattua viihdettä Rauhalahden pikkujouluissa! Pikkujouluilta 49 € / hlö sis. pikkujoulubuffetin ja sisäänpääsyn tansseihin. Kysy myös yhdistettyä kylpylä-majoituspakettia alk. 99 € / hlö / 2hh sekä muita upeita vaihtoehtoja.
49 € / hlö