pikkujoulut 2019

Pikkujoulut Tahkolla, Kuopiossa ja Savossa

Kuopio-Tahko -alueen kohtalo on sidottu positiivisesti kaikkeen, minkä on syytä olla hauskaa, iloista, rentoa ja mielellään myös onnistunutta. Värikäs alue tarjoilee upean viihdetarjonnan myös pikkujoulukaudella – konsertit, teatteriesitykset, yökerhojen livekeikat, perinteiset tanssit ja show & dinner – elämykset.  Majoitustarjonnasta löytyy vaihtoehtoja täyden palvelun hotellipaketeista rentoihin mökkipikkujouluihin ja ravintoloissa tarjoillaan makuelämyksiä niin pienemmille ystäväporukoille kuin vaikkapa tuhannen hengen yritysryhmille. Tekemistä pikkujouluihin tarjoillaan laajalla skaalalla niin sisä- kuin ulkotiloissa. Ole aktiivinen tai keskity rentoutumaan – tai kokeile jotain aivan uutta!

Otappa siis ja tarkastele tältä sivulta löytyviä linkkejä pikkujoulupaketteihin ja -palveluihin – Tervetuloa viihtymään!

#kuopiotahko #pikkujoulut

Pikkujoulukauden tapahtumia

Tsekkaa ainakin nämä!

Show & Dinner Kuopion kaupunginteatteri

Show & Dinner -paketit Kuopion kaupunginteatterilla

Lähde mukaan unohtumattomalle teatteri- ja makumatkalle tasokkaan esityksen ja hyvistä raaka-aineista kootun erinomaisen menun parissa. Saatavilla vähintään 20 henkilön ryhmille ennakkotilauksesta.
alk. 59 € / hlö

Pikkujoulumajoitus Kuopiossa

Varaa pikkujoulujen majoituksesi Original Sokos Hotel Puijonsarvesta ja herää uuteen aamuun hemmotellen & herkutellen. Tarjous on voimassa pe-su 25.10- 22.12.2019.
alk. 98 € / 2hh / vrk

Tahko Chalet | Pikkujoulut Tahkolla

Tahkon suosituimmat pikkujouluviikonloput myydään nopeasti jo syksyllä, hinnat alk. 85 €/hlö/vrk sisältäen majoituksen, illallisbuffetin ja sisäänpääsyn Piazzaan. Tahkolle!
alk. 85 € / hlö / vrk
Scandic pikkujoulut

Scandic Kuopio & Atlas | Hauskat, huolettomat pikkujoulut

Vietä hauskat, huolettomat pikkujoulut ilman järjestelystressiä Kuopion Scandic hotelleissa. Hotellien ravintolat Grillsson ja Bord, monipuoliset juhlatilat, pikkujouluherkut sekä osaava henkilökunta mahdollistavat onnistuneet juhlat muutaman hengen päivällisestä aina 500 hengen juhliin saakka. Ota yhteyttä sales.finland@scandichotels.com tai +358 300 870 833

Kunnonpaikan teemapikkujoulut

Kunnonpaikan teemapikkujoulut tulevat taas! Kunkin viikonlopun teema näkyy, kuuluu ja maistuu. Teeman mukaisen menun lisäksi jokaisena iltana nähdään huippuartisteja, jotka takaavat pikkujouluihin sopivan tunnelman.
alk. 49 € / hlö

Lakeland Lines | Pikkujoulut laivalla

Virittäydy pikkujoulutunnelmaan Kuopion Matkustajasatamassa, M/S Queen R -laivalla! Tarjolla pimevän kaupungin tunnelmaa glögiä nautiskellen sekä upea raclette -illallinen koko porukalle.
27,50 € / hlö
Tahkocom_pikkujoulut

Keskusvaraamo TAHKOcom | Firman pikkujoulut Tahkolla

Vietä ikimuistoiset firman pikkujoulut Tahkolla! Hinta alk. 125€ / hlö, sis. majoituksen, illallisbuffetin, bileliput sekä runsaan aamiaisen. Kysy lisää booking@tahko.com tai puh. 017 481 400.
alk. 125 € / hlö

Break Sokos Hotel Tahko | Pikkujoulut Tahkolla

Rattoisat pikkujoulut Break Sokos Hotel Tahkolla! Päivän voit aloittaa jollakin Tahkon monipuolisista aktiviteeteista ja rentoutua sen jälkeen hotellin saunassa. Illalla nautit maistuvasta pikkujouluruosta sekä viihdyttävästä ohjelmasta.
Alk. 36,90 € / hlö

Jykevää menoa Rauhalahdessa

Kuopion Rauhalahden pikkujoulukauden ohjelmassa rokin järkäleitä, bilebändien huippuja ja tanssiorkestereiden aatelia. Ruokailijoille runsas joulubuffet tai illan teeman mukainen erikoisbuffet.
alk. 99 € / hlö / 2hh
Vesileppis logo

Vesileppis | Pikkujoulut Leppävirralla

Vesileppiksen pikkujoulukausi pursuaa huippuesiintyjiä ja virkistysaktiviteetteja. Vesileppiksen pikkujoulut alk. 49 €/hlö ja Vesileppis Areenan Dinner & Stand Up -pikkujoulut 59 €/hlö.
Alk. 49-59 €/hlö