pikkujoulut 2019

Pikkujoulut Tahkolla, Kuopiossa ja Savossa

Kuopio-Tahko -alueen kohtalo on sidottu positiivisesti kaikkeen, minkä on syytä olla hauskaa, iloista, rentoa ja mielellään myös onnistunutta. Värikäs alue tarjoilee upean viihdetarjonnan myös pikkujoulukaudella – konsertit, teatteriesitykset, yökerhojen livekeikat, perinteiset tanssit ja show & dinner – elämykset.  Majoitustarjonnasta löytyy vaihtoehtoja täyden palvelun hotellipaketeista rentoihin mökkipikkujouluihin ja ravintoloissa tarjoillaan makuelämyksiä niin pienemmille ystäväporukoille kuin vaikkapa tuhannen hengen yritysryhmille. Tekemistä pikkujouluihin tarjoillaan laajalla skaalalla niin sisä- kuin ulkotiloissa. Ole aktiivinen tai keskity rentoutumaan – tai kokeile jotain aivan uutta!

Otappa siis ja tarkastele tältä sivulta löytyviä linkkejä pikkujoulupaketteihin ja -palveluihin – Tervetuloa viihtymään!

#kuopiotahko #pikkujoulut

Tsekkaa ainakin nämä!

Hotelli IsoValkeisen Pikkujoulut

Hotelli IsoValkeisen pikkujoulut

Tarjoa vieraillesi tai itsellesi unohtumaton juhla! Herkullinen ruoka, rento ilmapiiri ja tasokas tanssiviihde kaikki samassa paketissa IsoValkeisella! Joulupaketit alkaen 39€/hlö sisältäen joulubuffetin ja illan ohjelman.
alk. 39 € / hlö
Show & Dinner Kuopion kaupunginteatteri

Show & Dinner -paketit Kuopion kaupunginteatterilla

Lähde mukaan unohtumattomalle teatteri- ja makumatkalle tasokkaan esityksen ja hyvistä raaka-aineista kootun erinomaisen menun parissa. Saatavilla vähintään 20 henkilön ryhmille ennakkotilauksesta.
alk. 59 € / hlö

Pikkujoulumajoitus Kuopiossa

Varaa pikkujoulujen majoituksesi Original Sokos Hotel Puijonsarvesta ja herää uuteen aamuun hemmotellen & herkutellen. Tarjous on voimassa pe-su 25.10- 22.12.2019.
alk. 98 € / 2hh / vrk
Scandic pikkujoulut

Scandic Kuopio & Atlas | Hauskat, huolettomat pikkujoulut

Vietä hauskat, huolettomat pikkujoulut ilman järjestelystressiä Kuopion Scandic hotelleissa. Hotellien ravintolat Grillsson ja Bord, monipuoliset juhlatilat, pikkujouluherkut sekä osaava henkilökunta mahdollistavat onnistuneet juhlat muutaman hengen päivällisestä aina 500 hengen juhliin saakka. Ota yhteyttä sales.finland@scandichotels.com tai +358 300 870 833

Lakeland Lines | Pikkujoulut laivalla

Virittäydy pikkujoulutunnelmaan Kuopion Matkustajasatamassa, M/S Queen R -laivalla! Tarjolla pimevän kaupungin tunnelmaa glögiä nautiskellen sekä upea raclette -illallinen koko porukalle.
27,50 € / hlö

Metsäkartano | Pikkujoulut luonnon äärellä

Rautavaaran Metsäkartanolla rentoudut luonnon keskellä millä tahansa kokoonpanolla! Jätä kiire kaupunkiin ja nautiskele rantasaunan lämmöstä, hyvästä ruuasta ja leppoisasta tunnelmasta.
alk. 34 € / henkilö

Ehtan Pizza & Burger pikkujoulut

Fun vibes with a joyful twist of x-mas party! Tervetuloa uudistuneeseen Ehtaan! Hintaan sisältyy runsaat, jaettavat alkuruoat ja valitsemasi pizza- tai burgerlankku sekä suussa sulavat jälkkäriherkut.
35 € / henkilö
Tahkocom_pikkujoulut

Keskusvaraamo TAHKOcom | Firman pikkujoulut Tahkolla

Vietä ikimuistoiset firman pikkujoulut Tahkolla! Hinta alk. 125€ / hlö, sis. majoituksen, illallisbuffetin, bileliput sekä runsaan aamiaisen. Kysy lisää booking@tahko.com tai puh. 017 481 400.
alk. 125 € / hlö

Break Sokos Hotel Tahko | Pikkujoulut Tahkolla

Rattoisat pikkujoulut Break Sokos Hotel Tahkolla! Päivän voit aloittaa jollakin Tahkon monipuolisista aktiviteeteista ja rentoutua sen jälkeen hotellin saunassa. Illalla nautit maistuvasta pikkujoulubuffetista alk.36,90€/hlö sekä viihdyttävästä ohjelmasta.
Alk. 36,90 € / hlö

Tahko Spa Hotel | Alkutalven tarjoukset

Tahko on täynnä riemukasta tekemistä ja rentoutumista - kaikkina vuodenaikoina! Varaa majoituksesi kaiken toiminnan ytimestä, jossa valittavanasi on useita erikokoisia lomahuoneistoja kaikilla herkuilla.
alk. 27,50 € / hlö / vrk