Pääsiäinen

Rakastu kevääseen – Löydä pääsiäisen menevin miniloma Järvi-Suomen matkailun pääkaupungista

Pääsiäisenä luonto heräilee lumipeitteen alta ja mielen horros haihtuu kevätauringon lämpöön. On aika vaihtaa vapaalle ja nauttia yhdessäolosta ystävien ja perheen kesken. Pääsiäisen miniloman suunnittelu on mukavaa, kun sopivien aktiviteettien löytyminen sekä perheenjäsenten toiveiden yhdisteleminen toteutuu ilman päänvaivaa. Tämän takaa Kuopio-Tahko-alueen monipuolinen ja helposti yhdisteltävä tarjonta.

Pääsiäinen kaupungissa

Keväinen miniloma Kuopiossa tarjoaa hiljalleen kesään kääntyvän kaupunkielämän parhaita puolia shoppailun, hemmottelun ja herkuttelun parissa. Värikkäät tapahtumat, keväiset kulttuurikokemukset ja auringon syleilemä luonto viihdyttävät vierailijaa aamusta iltaan, välillä aina yön pikkutunneille saakka.

Pääsiäinen Tahkolla

Aurinkoa, afterskitä, rinne-elämän riemuja, värikkäitä tapahtumia, huippuviihdettä, hyvää ruokaa ja luonnonrauhaa. Tahkolla pääsiäistä vietetään koko pitkän viikonlopun ajan ja meininkiä riittää niin rinteessä, rinneravintoloissa kuin yöviihteenkin puolella. Alkukauden lumetuksen ansiosta rinteissä lasketaan läpi pääsiäisen ja iloinen naurunremakka täyttää ulkoilualueiden laavut ja muut taukopaikat. Perheen suosikkitapahtuma on pääsiäissunnuntain perinteiset rinnekarkelot lasten naamiaislaskuineen, rinnepiknikeineen sekä legendaarisine härvelikisoineen.

Tutustu pääsiäisen lomatarjouksiin ja varaa omasi nyt!

Poimintoja tapahtumakalenterista

Rakastu kevääseen - varaa pääsiäislomasi!

Vältä ruuhkat ja valitse vuokravälineesi etukäteen

Nopeuta vuokraamossa asiointia ja varaa välineet jo etukäteen! SkiMac Tahkon järjestelmä toimii mobiilisti siellä missä sinä olet, joten voit varata sopivan setin mistä ja milloin tahansa.

Tahkonrinteet | Osta liput edullisemmin verkosta

Säästä rahaa ja välty jonoilta - osta Tahkon rinneliput suoraan verkosta! Verkkokaupasta voit ladata lippuja alkaen 3 tunnista -> 14 päivän lippuihin ja ne latautuvat automaattisesti portilta. 

Golden Resort │ Pääsiäinen

Pääsiäisenä on kevään parhaat ulkoilukelit! Varaa majoituksesi Tahko Golden Resortista ja vaihda vapaalle leppoisissa tunnelmissa, luonnon ympäröimänä.
alk. 156 € / hlö / 8hh / 4 vrk

Keskusvaraamo TAHKOcom

Pääsiäisen lomat varataan nyt! Tahkon monipuolisin valikoima, yli 800 kohdetta varattavissa suoraan verkkokaupasta. Mökit, huvilat ja huoneistot, saunat, paljut, ravintolat ja aktiviteetit - kaikki samasta paikasta!

Break Sokos Hotel Tahko │ Pääsiäinen

Nautiskele keväthangista, villiinny after skissä, nautiskele terassilla, biletä yössä ja pujahda aktiivisen päivän päätteeksi hotellin pehmeisiin lakanoihin. Break Sokos Hotel Tahkossa majoitut keskellä kaikkea!
alk. 90 €/hlö/vrk
Family vacation in Tahko Spa Hotel

Tahko Spa Hotel | Pääsiäinen

Pääsiäistarjoukseen sisältyy majoitus tasokkaissa lomahuoneistoissa, liinavaatteet, loppusiivous sekä 2 kpl kylpylälippuja jokaiselle majoittujalle loman ajaksi. Minimivarausaika 3 vrk. 
alk. 50 € / hlö / vrk