Pääsiäinen 18.-22.4.2019

Pääsiäinen Tahkolla, Kuopiossa ja Savossa

Pääsiäisenä vaihdetaan vapaalle ja nautitaan yhdessäolosta ystävien ja perheen kesken! Aurinkoa, after skitä, rinne-elämän riemuja, värikkäitä tapahtumia, huippuviihdettä, hyvää ruokaa, luonnonrauhaa sekä hiljalleen kesään kääntyvän kaupunkielämän parhaita puolia shoppailun ja herkuttelun parissa.

Tahkolla pääsiäistä vietetään koko pitkän viikonlopun ajan torstaista maanantaihin ja tarjolla on hyvin värikkäitä tapahtumia niin rinteessä, rinneravintoloissa kuin yöviihteenkin puolella. Alkukauden lumetuksen avulla rinteissä lasketaan läpi pääsiäisen ja iloinen naurunsorina täyttää rinnealueen laavut ja muut taukopaikat. Yksi koko perheen suosikkitapahtumista on pääsiäissunnuntain perinteiset rinnekarkelot – lasten naamiaislaskut, rinnepiknik  sekä legendaarinen Härvelikisa!

Tutustu pääsiäisen lomatarjouksiin ja tapahtumiin – ja varaa omasi pian!

Pääsiäisen tapahtumia Tahkolla, Kuopiossa ja Savossa

Pääsiäisen lomatarjoukset

Scandicin kevään hotelliale!

Kevään hotelliyöt jopa -30% kun varaat verkossa 25.3.2019 mennessä! Tarjous on voimassa molemmissa Kuopion Scandic -hotelleissa, joka päivä aikavälillä 11.4.–5.5.2019.
jopa -30 %

Keskusvaraamo TAHKOcom | Pääsiäinen

Mökki, huvila, huoneisto vai hotelli? Sinä päätät! Varaa pääsiäisen majoituksesi lähes 1000 kohteen joukosta osoitteessa www.tahko.com/paasiainen ja vietä kevään värikkäin viikonvaihde Tahkolla!
tutustu!

Break Sokos Hotel Tahko | Pääsiäinen Tahkolla

Vietä päivä runsaitten aktiviteettien parissa, villiinny after akissä, nautiskele auringosta terassilla ja heittäydy viihteen vietäväksi. Varaa majoituksesi kaiken toiminnan ytimestä, hintaan sisältyy aamiainen ja sauna.
alk. 90 € / hlö / vrk / 2hh

Ravintola Piazza | Pääsiäisen bileranneke

4 iltaa täyttä juhlaa! El Loco with Dj Probaker, Stig, Evelina sekä sokerina pohjalla sunnuntain Tahko Juhannus 2019 pre-party! Bilerannekkeita on myynnissä rajoitettu määrä!
47 € / 4 iltaa

Tahko Golden Resort | Pääsiäinen Tahkolla

Hinnat sis. majoituksen, liinavaatteet ja pyyhkeet 8 henkilölle sekä, takkapuut ja loppusiivouksen. Lisäetuna myös Ravintola Mosquiton ruokailut -20%. 
850 € / 4 vrk / 8 henkilön paritalohuvila
Family vacation in Tahko Spa Hotel

Tahko Spa Hotel | Pääsiäinen

Pääsiäistarjoukseen sisältyy majoitus tasokkaissa lomahuoneistoissa, liinavaatteet, loppusiivous sekä 2 kpl kylpylälippuja jokaiselle majoittujalle loman ajaksi. Minimivarausaika 3 vrk. 
alk. 50 € / hlö / vrk

Tahkonrinteet | Osta liput edullisemmin verkosta

Säästä rahaa ja vältä jonotus - osta Tahkon rinneliput suoraan verkosta! Verkkokaupasta voit ladata lippuja alkaen 3 tunnista -> 10 päivän lippuihin ja ne latautuvat automaattisesti portilta. 

Tahko Safarit | Vuokraa elämyksellinen eFatbike

Vuokraa sähköavusteinen eFatbike ja suuntaa luontoon, keskelle Tahkon upeita talvimaisemia! Hintaan sisältyy pyörävuokraus, opastus, kypärä, lukko sekä reittisuositukset. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen talviaktiviteetti!
50 € / 3 h

Pehkun Original Fondue

Ei pelkästään illallinen - vaan aina myös elämys! Aito tunnelma löytyy Pehkusta, jossa palvellaan suurella sydämellä. Varaa paikkasi fonduepatojen äärelle!
alk. 38 € / henkilö