Pääsiäinen

Rakastu kevääseen

Pääsiäisenä luonto heräilee lumipeitteen alta ja mielen horros haihtuu kevätauringon lämpöön. On aika vaihtaa vapaalle ja nauttia yhdessäolosta kaikkein lähimpien kesken. Nyt jos koskaan on myös aika lähilomailulle, joten vuokramökit, piilopirtit ja huoneistot kannattaa valita omalta alueelta, läheltä kotia.

Löydä mukavimmat retkeily- ja käyntikohteet, luonnon nähtävyydet, ruokakaupat, take-away ravintolat ja muut paikalliset palvelut.

#staycation #staysafe

Pääsiäisen lomatarjoukset

Ravintola Rehti │ Pääsiäismenu kotiin

Tilaa Rehtin pääsiäismenu 8.4. mennessä ja kokoa, lämmitä & viimeistele herkut itse omassa keittiössäsi. Samettista palsternakkakeittoa, kotimaista ylikypsää karitsanniskaa lisukkeineen sekä appelsiini crema catalanaa.
40 € / henkilö
Family vacation in Tahko Spa Hotel

Tahko Spa Hotel | Pääsiäinen

Pääsiäistarjoukseen sisältyy majoitus tasokkaissa lomahuoneistoissa, liinavaatteet sekä loppusiivous. Minimivarausaika 2 vrk. 
alk. 27,50 € / hlö / vrk

Tahko.me Majoituspalvelut │ Tervetuloa meille!

Perheyrityksemme tarjoaa huoneistoja Tahkon keskustassa. Paikallisena toimijana haluamme taata asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä hyvin varustelluissa ja laadukkaissa lomahuoneistoissamme.
-10 %

Original Sokos Hotel Puijonsarvi │Pääsiäinen Kuopiossa

Hemmottelua, herkuttelua, yhteistä aikaa ja iloisia hetkiä - siitä on pääsiäinen kaupungissa tehty. Tarjoushintaan sisältyy majoitus, aamiainen, sauna Kuopion kattojen yllä sekä kuntosalin käyttö.
alk. 108 € / 2hh / vrk

Pääsiäinen ja kevään viikonloput Kuopion Scandic hotelleissa

Kuopion Scandic hotelleissa nautit mukavista puitteista, hyvistä unista ja runsaasta aamiaisesta pitkän kaavan mukaan. Majoitu ydinkeskustassa Scandic Atlaksessa tai Kallaveden rannalla Scandic Kuopiossa.
-20 %

Matkailukeskus Rauhalahti │ Pääsiäisloma kaupungin syleilyssä

Tunnelmallinen hirsihuvila kauniilla metsä- tai järvimaisemalla vai kenties moderni skandinaaviseen tyyliin sisustettu, kompakti saunallinen lomamökki? Kuopiossa voit mökkeillä aivan kaupungin palvelujen äärellä.
alk. 413 € / huvila / 3 vrk