Kesäloma!

Tutustu Tahkon tarjontaan

Kesäloma Kuopion alueella maistuu mansikalle, tuoksuu tuoreelle heinälle ja tuntuu mukavan vilvoittavalle uintihetkelle lomatouhujen touhujen lomassa.

Tälle sivulle kerätään jatkuvasti parhaita tunnelmia, tarjouksia sekä ideoita kesäloman onnistumiseksi Järvi-Suomen sysleilyssä Kuopiossa, Tahkolla ja ympäröivällä Savon alueella.

Hyppää Järvi-Suomeen!

Tulevat tapahtumat

Kesälomatarjoukset

Finnvitsit -Kesäteatteripaketti Tahkolla

Break Sokos Hotel Tahkon kesäteatteripakettiin sisältyy hotellimajoitus, aamiainen, teatteriliput sekä saunaosaston ja kuntosalin vapaa käyttö. Voimassa esityspäivinä: ke, to ja pe heinäkuussa viikoilla 27-29.
alk. 71 € / hlö / vrk / 2hh

Tahko.me Majoituspalvelut | Villa Ozero

Upea rantahuvila aivan Tahkon keskustassa, rinteitä vastapäätä. Erinomainen kohde niin lomalle kuin yritystilaisuuksiinkin!
alk. 550 € / 3vrk / 8 hlöä

Ravintola Musta Lammas | Late lunch

Uutta! Ravintola Mustan Lampaan kolmen ruokalajin myöhäinen lounas touko- ja kesäkuussa maanantaista torstaihin klo 15-17. Tervetuloa nauttimaan upeista makuelämyksistä!
45 € / henkilö
Matkailukeskus Rauhalahti majoitus kuopiossa

Koko perheen kylpyläloma Rauhalahdessa

Tilavissa huoneistoissa majoittuu mukavasti koko perhe! Lapsille on oma makuuhuone ja perheloman hintaan sisältyy majoituksen ja aamiaisen lisäksi myös kylpylän/kuntosalin vapaa käyttö sekä monipuolista lomaohjelmaa.
alk. 134 €/perhe/vrk
Original Sokos Hotel Puijonsarven kesädiili 2018

Original Sokos Hotel Puijonsarven ja Break Sokos Hotel Tahkon kesädiili

Suunnittele kesän reissusi ajoissa ja tee varauksesi nyt, saat hotelliyösi jopa 20 % edullisemmin. Varaa heti osoitteessa www.sokoshotels.fi ja majoitu 1.6.-31.8.2018. 
jopa -20 %
Family vacation in Tahko Spa Hotel

Perheloma Tahkolla

Tahko Spa Hotellin lomapaketti sisältää majoituksen upeissa huoneistoissa, kylpyläkäynnin, päivälipun sisäseikkailupuisto SuperCorneriin sekä liinavaatteet ja loppusiivouksen. Voimassa 14.5.-20.6.2018.
alk. 40 €/hlö/vrk
tahko hotellit

Kesäyöt UKOSSA

Tahkon sydämessä sijaitseva kodikas, 15 huoneen UKKO palvelee läpi kesän! Saman katon alta löytyy myös viihtyisä ruokaravintola, kesäterassi ja olohuonemainen baari. Kesähinnat alk. 90 € / 2hh / vrk ja alk. 130 € / 4hh / vrk.
alk. 90 €/vrk
Scandic kesäyöt tarjouksessa

Kesän hotelliloma 20% alennuksella Kuopion Scandic hotelleissa

Scandic Atlas ja Scandic Kuopio - kaupungin parhailla paikoilla!
Kesäyöt -20 %

Spa Hotel Runni | Juhannuksen hölläysloma

Spa Hotel Runnin juhannuspaketti sis. majoituksen jaetussa 2hh:ssa kylpylä- tai kartanohotellissa, aamiaiset, vapaan Spa -osaston käytän sekä perjantai- ja lauantai -iltojen tanssit.
158 € / hlö / 2 vrk

Keskusvaraamo TAHKOcom

Varaa majoituksesi yli 800 kohteen joukosta!
alk. 79 € / vrk