Kesäloma!

Tutustu Tahkon tarjontaan

Kesäloma Kuopion alueella on samanaikaisesti aktiivinen ja rentouttava. Nauti Järvi-Suomen luonnosta, monipuolisista aktiviteeteista, leppoisasta savolaistunnelmasta, vilkkaasta kaupunkielämästä, tasokkaasta ravintolatarjonnasta sekä värikkäistä tapahtumista, joita järjestetään läpi kesän niin Kuopiossa, Tahkolla kuin ympäröivällä Savon alueellakin.

Tahkon kesäloman suosikkiaktiviteetteja ovat retkeily, golf, maastopyöräily, frisbeegolf ja SUP-lautailu. Mielenkiintoisia käyntikohteita ovat mm. Tahkon portaiden ja kesäisen Maisemahissin avullakin tavoitettavissa olevat huipulla sijaitsevat rinneravintolat upeine maisemineen, Huutavanholman retkeilyreitti sekä lähiliikuntapuisto, ihastuttava kotieläintila ja historiallinen Aholansaari. Lomariemujen välissä voi pulahtaa uimaan joko uimarannalle tai kylpylään, josta saman katon alta löytyy myös muun muassa keilahalli, kuntosali ja sisäseikkailupuisto.

Kuopiossa lomaansa viettävien kannattaa ehdottomasti vierailla ainakin sisävesiristeilyllä ja satamassa, Puijon tornissa, Rauhalahden savusaunassa ja perinneillassa, uudessa Matkailukeskus Saanassa sekä tietenkin Kuopion torin leppoisassa tunnelmassa. Kuopion korttelimuseossa voi heittäytyä historialliseen tunnelmaan shoppailureissun lomassa, aivan kaupungin keskustassa ja Itä-Suomen suurimmassa kauppakeskuksessa, Matkuksessa vierähtää helposti yksi jos toinenkin lomapäivä shoppaillen. Kuopion retkeilyreitit ovat helposti tavoitettavissa aivan kaupungin tuntumassa, joten päiväretkelle voi suunnata koko perheen kanssa. Hellepäivien suosikkirannat sijaitsevat Väinölänniemellä ja Rauhalahdessa ja liikkuminen käy vaivattomasti niin paikallisliikenteen busseilla, kuin keskustassa myös kaupunkijunalla ja Vilkku-fillareilla.

Kuopion ja Tahkon lisäksi suosittelemme tutustumaan myös Leppävirran, Iisalmen ja tienoiden sekä Metsäkartanon palveluihin ja tapahtumiin. Mielenkiintoisia käyntikohteita ovat esimerkiksi Vesileppiksen Muumi Jääluola, Ruukin Tuvan koskikahvila ja retkeilyreitit Sonkajärvellä, Eukonkannon MM-kisat ja Oluset Iisalmessa, Metsäkartanon Luontomatkailukeskus Rautavaaralla sekä Riuttalan talonpoikaismuseo Kuopion eteläpuolella Karttulassa.

Tälle sivulle kerätään jatkuvasti parhaita tunnelmia, tarjouksia sekä ideoita kesäloman onnistumiseksi Järvi-Suomen syleilyssä Kuopiossa, Tahkolla ja ympäröivällä Savon alueella. Hyppää Järvi-Suomeen!

Tapahtumakesän kohokohdat!

Kesälomatärpit!

Metsäkartanon Riistakurssi nuorille

Rautavaaran Metsäkartanolla, 17.-20.6.2019 järjestettävällä riistakurssilla voit suorittaa metsästyskortin, mutta luvassa on myös mukavaa ohjelmaa, hyvää ruokaa ja mahtavat puitteet luonnon helmassa!
alk. 255 € / hlö

Tahko Chalet | Juhannuksen festaripaketit

Tahko Juhannus -festaritpaketit sis. majoituksen to-su, kolmen päivän liput Tahko Juhannus -festareille sekä liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen. Paritalohuvilat ja keskustan huoneistot, tutustu!
alk. 259 € / hlö / 3 vrk

Scandic Kuopio

Varaa huoleton hotelliloma Kuopion Scandic -hotelleista nyt -20% edullisemmin! Tarjous on voimassa kevään viikonloppuisin ja kesällä 20.6.–11.8.2019 joka päivä!
-20 %

Tahkonrinteiden Maisemahissi

Tahkonrinteiden maisemahissi vie huipulle kolmena päivänä viikossa: torstaista lauantaihin klo 10.00-16.00 ( 27.6. – 9.8.2019 ) sekä syksyllä Oktoberfest -lauantaina 28.9. & syyslomaviikolla la-su 12.-13.10. – aina klo 10-16

Keskusvaraamo TAHKOcom

Mökit, huoneistot ja hotellit Tahkolta - tutustu verkossa ja varaa sinulle sopivin majoituksesi lähes 800 kohteen joukosta!
Vietä syysloma perheen kanssa Kylpylähotelli Rauhalahdessa

Kylpylähotelli Rauhalahti | Kesän perheloma

Koko perheen kesäloma Kuopiossa! Kylpylähotelli Rauhalahden lomatarjous sisältää majoituksen, aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä monipuolista lomaohjelmaa maanantaista perjantaihin. 
alk. 132 € / perhe / vrk

”Laulava luontoni” koivukujabiennaali Iisalmessa

Iisalmen keskustan läpi kulkevalla, Euroopan pisimmällä koivukujalla järjestettävä Laulava luontoni -koivukujabiennaali tuo suomalaisen kuvataiteen kaikkien nähtäville. Näyttely on avoinna 28.6.-31.7.2019 .

Tahko Spa Hotel | Kesätarjoukset

Tahkon kesä on täynnä riemukasta tekemistä ja tapahtumia! Varaa majoituksesi kaiken toiminnan ytimestä, jossa valittavanasi on useita erikokoisia lomahuoneistoja kaikilla herkuilla.
alk. 27,50 € / hlö / vrk

Break Sokos Hotel Tahko | Kesätarjous

Tartu Break Sokos Hotel Tahkon kesätarjoukseen ja suuntaa Tahkon aktivieettien pariin! Hinnat sis. majoituksen, aamiaisen sekä hotellin saunan & kuntosalin. Tarjous on voimassa 1.6.-30.10.2019
alk. 90 € / 2hh / vrk

Kesäistä kauneutta Sinisessä Helmessä Kiuruvedellä

Nuku hyvin luonnon keskellä, upeissa järvimaisemissa! Hintaan sisältyy hotellimajoitus, tuhti aamiainen sekä rantasaunan löylyt iltaisin. Pysähdy ohikulkiessa tai ihastu pidemmäksi aikaa!
alk. 90 € / huone / vrk

Ravintola Rehti | Maistelumenu

Varaa kesän upein makuelämyksesi Ravintola Rehtistä, Tahkolta. Seitsemän ruokalajin maistelumenua on saatavilla päivittäin, mutta isompien seurueiden on syytä tilata se etukäteen. Yhdistä myös viinipaketti ja elämys on täydellinen!
63 € / henkilö

Jätkänkämppä

Kesän elämykselliset tukkilaisillat tiistaisin ja torstaisin klo 16 alkaen. Rentoudu savusaunassa, pulahda Kallaveteen, nautiskele tukkilaisesityksistä, kämppäillallisesta, hanurimusiikista ja ainutlaatuisesta tunnelmasta.