Kesäloma!

Tutustu Tahkon tarjontaan

Kesäloma Kuopion alueella on samanaikaisesti aktiivinen ja rentouttava. Nauti Järvi-Suomen luonnosta, monipuolisista aktiviteeteista, leppoisasta savolaistunnelmasta, vilkkaasta kaupunkielämästä, tasokkaasta ravintolatarjonnasta sekä värikkäistä tapahtumista, joita järjestetään läpi kesän niin Kuopiossa, Tahkolla kuin ympäröivällä Savon alueellakin.

Tahkon kesäloman suosikkiaktiviteetteja ovat retkeily, golf, maastopyöräily, frisbeegolf ja SUP-lautailu. Mielenkiintoisia käyntikohteita ovat mm. Tahkon portaiden ja kesäisen Maisemahissin avullakin tavoitettavissa olevat huipulla sijaitsevat rinneravintolat upeine maisemineen, Huutavanholman retkeilyreitti sekä lähiliikuntapuisto, ihastuttava kotieläintila ja historiallinen Aholansaari. Lomariemujen välissä voi pulahtaa uimaan joko uimarannalle tai kylpylään, josta saman katon alta löytyy myös muun muassa keilahalli, kuntosali ja sisäseikkailupuisto.

Kuopiossa lomaansa viettävien kannattaa ehdottomasti vierailla ainakin sisävesiristeilyllä ja satamassa, Puijon tornissa, Rauhalahden savusaunassa ja perinneillassa, uudessa Matkailukeskus Saanassa sekä tietenkin Kuopion torin leppoisassa tunnelmassa. Kuopion korttelimuseossa voi heittäytyä historialliseen tunnelmaan shoppailureissun lomassa, aivan kaupungin keskustassa ja Itä-Suomen suurimmassa kauppakeskuksessa, Matkuksessa vierähtää helposti yksi jos toinenkin lomapäivä shoppaillen. Kuopion retkeilyreitit ovat helposti tavoitettavissa aivan kaupungin tuntumassa, joten päiväretkelle voi suunnata koko perheen kanssa. Hellepäivien suosikkirannat sijaitsevat Väinölänniemellä ja Rauhalahdessa ja liikkuminen käy vaivattomasti niin paikallisliikenteen busseilla, kuin keskustassa myös kaupunkijunalla ja Vilkku-fillareilla.

Kuopion ja Tahkon lisäksi suosittelemme tutustumaan myös Leppävirran, Iisalmen ja tienoiden sekä Metsäkartanon palveluihin ja tapahtumiin. Mielenkiintoisia käyntikohteita ovat esimerkiksi Vesileppiksen Muumi Jääluola, Ruukin Tuvan koskikahvila ja retkeilyreitit Sonkajärvellä, Eukonkannon MM-kisat ja Oluset Iisalmessa, Metsäkartanon Luontomatkailukeskus Rautavaaralla sekä Riuttalan talonpoikaismuseo Kuopion eteläpuolella Karttulassa.

Tälle sivulle kerätään jatkuvasti parhaita tunnelmia, tarjouksia sekä ideoita kesäloman onnistumiseksi Järvi-Suomen syleilyssä Kuopiossa, Tahkolla ja ympäröivällä Savon alueella. Hyppää Järvi-Suomeen!

Kesälomatärpit!

Ravintola Riemu

Tahko Spa Hotellin tiloissa, SuperCorner Tahkon yläkerrassa sijaitsevassa Ravintola Riemussa nautiskelee koko perhe ja annoksia on saatavilla myös mukaan!
Kaikki lasten annokset 8,90

Superkesäloma Tahkolla

Superkesäloma -pakettiin sisältyy majoitus Golden Resort -paritalohuviloissa, Vietti -huoneistoissa tai UKOSSA sekä päiväranneke sisäseikkailupuisto SuperCorner Tahkoon.
alk. 48 € / hlö / vrk

Kuopion Saana | Sauna & Spa

Saanan Sauna & Spa osastolla itseään voi hemmotella yleissaunassa, savusaunassa sekä ulkoalueen lämminvesialtaissa. Tiloista löytyy myös sisäporeallas, putoussuihkut, elämyssuihku ja lämmitettäviä lepotuoleja.
12-18 € / hlö / 2 tuntia

Elämysilta Jätkänkämpällä

Rauhalahden Jätkänkämpän, kaikille avoimet tukkilais- ja savusaunaillat kesällä joka tiistai ja torstai klo 16 alkaen. Hinta sis. savusaunan Kallaveden rannalla, tukkilaisnäytöksen sekä kämppäillallisen haitarimusiikin säestyksellä.
35 € / henkilö

”Laulava luontoni” koivukujabiennaali Iisalmessa

Iisalmen keskustan läpi kulkevalla, Euroopan pisimmällä koivukujalla järjestettävä Laulava luontoni -koivukujabiennaali tuo suomalaisen kuvataiteen kaikkien nähtäville. Näyttely on avoinna 28.6.-31.7.2019 .

Break Sokos Hotel Tahko | Kesätarjous

Tartu Break Sokos Hotel Tahkon kesätarjoukseen ja suuntaa Tahkon aktivieettien pariin! Hinnat sis. majoituksen, aamiaisen sekä hotellin saunan & kuntosalin. Tarjous on voimassa 1.6.-30.10.2019
alk. 90 € / 2hh / vrk

Hotelli IsoValkeisen kesäyöt

Tervetuloa majoittumaan luonnon helmaan – kaupungin kupeeseen (vain 5 km Kuopion keskustasta). Hintaan sis. runsas aamiaisbuffet sekä illalla rantasaunat, josta pääsee uimaan suoraan kirkasvetiseen Iso-Valkeisen lampeen.
alk. 55,50 € / hlö / 2hh / vrk