Tervetuloa Joulu!

Kuopio-Tahko alue tarjoaa mahdollisuuksia hyvin monentyyliseen joulun viettoon. Yleisesti ottaen joulu on valkoinen, eli aivan muutamaa vähälumisempaa vuotta lukuunottamatta maisemaa kaunistaa runsas lumipeite. Yhä useampi viettää joulua vuokramökillä, johon mahtuu mukavasti lähimmät perheenjäsenet ja ystävät. Mökin voi valita omien tarpeidensa mukaan joko läheltä kaupungin tai hiihtokeskuksen palveluja ja aktiviteetteja sekä vaihtoehtoisesti keskeltä hiljaisuuttaa ja luonnonrauhaa. Joulua voi mainiosti viettää myös hotellissa majoittuen, sillä suurin osa alueen hotelleista tarjoaa monenlaisia hotellipaketteja, ohjelmaa sekä jouluruokailuja. Persoonallisissa hotelleissa on myös mistä valita ja monen valikoimaan kuuluu perinteisten hotellihuoneiden lisäksi erilaisia suite -tyyppisiä huoneita sekä erikokoisia huoneistoja.

Joulun ajan suosituimpia aktiviteetteja ovat laskettelu, murtomaahiihto, lumikenkäily, talvipyöräily  ja muut luontoaktiviteetit sekä kylpylässä rentoutuminen. Joulukirkot, kauneimmat joululaulut, joulukonsertit ja muut jouluiset ohjelmat löydät helposti tapahtumakalenteristamme, eikä unohtaa pidä tietenkään shoppailua, johon varsinkin Kuopion ostosparatiisit tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia useaksi päiväksi. Ihastuttava on myös Kuopion Korttelimuseon joulunäyttely, jossa voi kokea miltä joulu tuoksui ja näytti ennen.

Onnistuneeseen lomaan kuuluu olennaisesti myös hyvä ruoka ja Savossa kun ollaan, sitä on tarjolla joulun jokaisena päivänä. Mikäli koko joulua ei siis halua viettää keittiössä, kannattaa pöytävaraus tehdä johonkin alueen ravintoloista – ja keskittyä mukavaan tekemiseen ja yhdessäolemiseen.

Joulun ajan tapahtumia

Tutustu näihin!

Tahko Golden Resort | Ikimuistoinen joulu Tahkolla

Koe joulurauha tunnelmallisessa Golden Resortissa valmiiden ruokapöytien äärellä, vietä aktiivista ulkoelämää laduilla ja rinteessä tai nautiskele omasta rauhasta hyvin varustellussa huvilassa.
alk. 174 € / hlö / 4 vrk
Joulun taikaa Tahkolla.

Break Sokos Hotel Tahkon joulu

Joulun taika ja tunnelma löytyvät Tahkolta! Joulupakettiin sisältyy majoitus, sauna, aamiaiset, jouluaaton ja joulupäivän illalliset, jouluohjelmaa ja kuljetus joulukirkkoon. Tarjous on voimassa 24.-26.12.2019
alk. 157 € / hlö / 2 vrk

Original Sokos Hotel Puijonsarven joulu

Lämpimästi tervetuloa Savvoon! Varaa joulun pehmeimmät lakanat Kuopiosta ja keskity rentoutumiseen, herkutteluun ja yhdessäoloon. Hintaan sis. majoitus, aamiainen ja joulusauna kaupungin kattojen yllä.
alk. 53 € / hlö / vrk

Scandic Kuopion tunnelmallinen joulu

Ulkoista ruoanlaitto, siivous & saunanlämmitys ja keskity nauttimaan joulun tunnelmasta Kuopiossa! Hinnat sis. aamiaisen, joulupuuron, jouluaaton illallisen, joulusaunan sekä muuta leppoisaa joulun ajan ohjelmaa.  
alk. 100 € / hlö / vrk

Kuopion Korttelimuseon Joulunäyttely

Kuopion Korttelimuseon perinteisessä joulunäyttelyssä voit kokea, miltä joulu tuoksui ja näytti ennen. Tapaat myös vanhan ajan joulupukin ja kuulet jouluisia 50-luvun radio-ohjelmia. Joulunäyttely on avoinna 5.12.2019-5.1.2020. 
4-6 € / hlö
kunnonpaikka ohjelma

Kylpylähotelli Kunnonpaikan joulupaketti

Kunnonpaikan joulu on tehty hurmaavista jouluherkuista, kylpylän lämpöisistä poreista, savusaunan lempeistä löylyistä, jouluisesta perinneohjelmasta sekä kinkun sulattelusta virkistävän liikunnan parissa.
alk. 363 € / hlö / 3 vrk

Puikkarin joulubuffet

Jouluaaton illallinen Kuopiossa, timanttikruunujen alla 24.12.2019 klo 14, 16 ja 18 kattauksin. 0-4 vuotiaat lapset ruokailevat veloituksetta ja 5-14 vuotiaatkin maksavat vain 1 € / ikävuosi. Paikalle saapuu myös yllätysvieras.
alk. 45 € / hlö