Rakastu hetkeen

Löydä rauhallisin joulu

Aika ja aito läsnäolo ovat parhaita lahjoja, joita voimme itsellemme ja läheisillemme suoda. Niitä varten tarvitsemme tilaisuuden pysähtyä ja antaa tilaa ajatuksillemme. Joulun alla se voi tarkoittaa vaikkapa luopumista kaikista juhlajärjestelyistä, rauhoittumista ja rakastumista hetkeen.

Mielenrauha saavutetaan sisältäpäin, mutta sopivia puitteita sen saavuttamiseksi ei sovi vähätellä. Arjesta irtautuminen ja omien ajatusten vapaalle päästäminen onnistuukin parhaiten paikassa, jossa voi hurahtaa hiljaisuuteen, herkutella hartaudella ja rentoilla rohkeasti sydämensä kyllyydestä.

Rakastu hetkeen – Löydä rauhallisin joulu Kuopio-Tahko-alueen tunnelmallisesta tarjonnasta!

Poimintoja tapahtumakalenterista

Löydä rauhallisin joulu

Keskusvaraamo TAHKOcom | Mökkijoulu Tahkolla

Vietä tunnelmallinen mökkijoulu Tahkolla! Yli 800 kohdetta varattavissa suoraan keskusvaraamon verkkokaupasta. Mökit, huvilat, huoneistot, paljut, saunat, ravintolapalvelut ja aktiviteetit – kaikki samasta paikasta!
alk. 145 € / mökki / vrk

Tahko Golden Resort | Ikimuistoinen joulu Tahkolla

Koe joulurauha tunnelmallisessa Golden Resortissa valmiiden ruokapöytien äärellä, vietä aktiivista ulkoelämää laduilla ja rinteessä tai nautiskele omasta rauhasta hyvin varustellussa huvilassa.
alk. 174 € / hlö / 4 vrk
Joulun taikaa Tahkolla.

Break Sokos Hotel Tahkon joulu

Joulun taika ja tunnelma löytyvät Tahkolta! Joulupakettiin sisältyy majoitus, sauna, aamiaiset, jouluaaton ja joulupäivän illalliset, jouluohjelmaa ja kuljetus joulukirkkoon. Tarjous on voimassa 24.-26.12.2019
alk. 157 € / hlö / 2 vrk

Tahko.me Majoituspalvelut | Tunnelmallinen Joulu Apartments Huilissa

Nauti joulun tunnelmasta ja sulattele kinkkua Tahkon mahtavilla laduilla, suoraan kotiovelta. Huilin lämminhenkiset huoneistot soveltuvat 2-6 henkilölle, sekä myös ryhmille. Tee suora varaus ja säästä!
-10 %

Original Sokos Hotel Puijonsarven joulu

Lämpimästi tervetuloa Savvoon! Varaa joulun pehmeimmät lakanat Kuopiosta ja keskity rentoutumiseen, herkutteluun ja yhdessäoloon. Hintaan sis. majoitus, aamiainen ja joulusauna kaupungin kattojen yllä.
alk. 53 € / hlö / vrk

Scandic Kuopion tunnelmallinen joulu

Ulkoista ruoanlaitto, siivous & saunanlämmitys ja keskity nauttimaan joulun tunnelmasta Kuopiossa! Hinnat sis. aamiaisen, joulupuuron, jouluaaton illallisen, joulusaunan sekä muuta leppoisaa joulun ajan ohjelmaa.  
alk. 100 € / hlö / vrk

Kuopion Korttelimuseon Joulunäyttely

Kuopion Korttelimuseon perinteisessä joulunäyttelyssä voit kokea, miltä joulu tuoksui ja näytti ennen. Tapaat myös vanhan ajan joulupukin ja kuulet jouluisia 50-luvun radio-ohjelmia. Joulunäyttely on avoinna 5.12.2019-5.1.2020. 
4-6 € / hlö
kunnonpaikka ohjelma

Kylpylähotelli Kunnonpaikan joulupaketti

Kunnonpaikan joulu on tehty hurmaavista jouluherkuista, kylpylän lämpöisistä poreista, savusaunan lempeistä löylyistä, jouluisesta perinneohjelmasta sekä kinkun sulattelusta virkistävän liikunnan parissa.
alk. 363 € / hlö / 3 vrk

Joulu Vesileppiksessä

Nauti juhla-aterioista, kylpylästä ja jouluisesta ohjelmasta. Hinnat sis. majoituksen, jouluista ohjelmaa, aaton ja joulupäivän juhlapäivälliset sekä kylpylän ja kuntosalin käytön. Saatavilla 23.-27.12.2019 väliselle ajalle.
alk. 193 € / hlö / 2 vrk

Tahko Spa Hotellin joulu

Ulkoile, rentoudu, syö hyvin ja nauti kiireettömästä joulusta rakkaittesi seurassa. Tahko Spa Hotellin joulupaketit varattavissa 3 vrk - viikon ajaksi ja hintaan sisältyy myös 2 kpl kylpylälippuja / hlö. Tutustu ja ihastu!
alk. 40 € / hlö / vrk

Golden Resortin joulubuffet

Jouluaaton juhlabuffet Tahko Golden Resortin upeassa ravintolassa 24.12.2019 klo 15.00-19.00. Lapset 4-12v -50% ja alle 4 -vuotiaat veloituksetta. Tutustu menuun ja varaa hyvissä ajoin!
39,50 € / henkilö

Ravintola Riemun joulubuffet

Tahko Spa Hotellissa sijaitsevan Ravintola Riemun jouluaaton buffet 24.12.2019 - kattaukset klo 15.30, 16.00, 17.30 ja klo 18.00. Lapset 4-14v. 22 € ja alle 4-vuotiaat veloituksetta. Riemukasta joulua!
44 € / henkilö

Puikkarin joulubuffet

Jouluaaton illallinen Kuopiossa, timanttikruunujen alla 24.12.2019 klo 14, 16 ja 18 kattauksin. 0-4 vuotiaat lapset ruokailevat veloituksetta ja 5-14 vuotiaatkin maksavat vain 1 € / ikävuosi. Paikalle saapuu myös yllätysvieras.
alk. 45 € / hlö

Jätkänkämpän jouluaatto

Nautiskele savusaunan lämmöstä, hyvästä ruuasta ja ainutlaatuisesta tunnelmasta! Jätkänkämpän savusauna lämpenee klo 12-16 ja jouluaaton 24.12.2019 juhla-ateria on varattavissa klo 13 ja klo 16 kattauksiin.
39,50 € / henkilö
Scandic pikkujoulut

Scandic Kuopion joulupäivällinen

Jätä joulukiireet muille ja varaa Scandic Kuopion herkkuja notkuva joulupäivällinen 24.12.2019 - kattaukset klo 15 ja klo 18. Lapset 6-12v 34 € ja alle 6-vuotiaat veloituksetta. Scandic Friends jäsenille ruokailusta -10%.
54 € / henkilö

Rakastu hetkeen - rakastu tunnelmaan