Hiihtoloma

Talven riemukkain hiihtolomakohde löytyy Savon sydämestä, jossa Kuopio, Tahko ja ympäröivien alueiden palvelutarjonta täyttää vaativimmankin lomailijan toiveet. Tahko ja Kuopio täydentävät toisiaan alle tunnin ajomatkan päässä toisistaan ja täydellistä hiljaisuutta etsivät löytävät piilopirttinsä jostain lähialueiden kohteista.

Tahkolla hiihtolomalaisten suosikkiaktiviteetteja ovat laskettelu, lumilautailu, hiihto, pulkkailu, talvipyöräily sekä sisäseikkailupuiston, kylpylän, keilahallin ja eläinpihan tarjoamat riemut. Kokeilla voi myös perinteistä pilkkimistä tai lumikenkäilyä ja alueen lukuisilla laavuilla nuotiomakkarat maistuvat erityisen hyvältä. Alueen persoonalliset rinne- ja ruokaravintolat palvelevat lomalaisia aamusta iltaan ja sopiva majoitusvaihtoehto löytyy alueen tuhansista kohteista. Tutustu myös hiihtolomaviikkojen tapahtumatarjontaan ja ole oikeassa paikassa oikeaan aikaan!

Kuopiossa lomailijoita hemmotellaan upeilla shoppailu-, kulttuuri- ja ulkoilumahdollisuuksilla sekä erittäin tasokkaalla ravintolatarjonnalla. Leppoisassa kaupungissa tutustumisen arvoisia ovat myös museot, teatterit, Puijon Torni sekä muut käyntikohteet, jotka tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa kaiken ikäisille. Kauppakeskuksista suurin, Matkus Shopping Center tuo lomalaisten iloksi myös upean Sea to see -näyttelyn, joten Kuopiossa myös shoppailu voi olla seikkailu!  Kuopion varmasti vetovoimaisin talviliikuntapaikka on vuosittain Kallaveden jäälle jäädytettävä, ainutlaatuinen luistelurata. Kuopion matkustajasatamasta lähtevä rata on veloituksetta kaikkien käytettävissä lukuunottamatta Finland Ice Maraton -tapahtumapäivää. Satamasta lähtevät myös Kallaveden jääladut, joten esimerkiksi keskustan hotelleissa majoittuvat pääsevät laduille ja luistelemaan vain lyhyen kävelymatkan päästä. Upeita ulkoilumahdollisuuksia tarjoaa myös tornistaan kuuluisa Puijo, jossa metsän siimeksessä risteilevät niin hiihtoladut, kuin talvipyöräilyreitit ja muut polut. Aktiivisen ihmisen lomakohteista suosituin lienee Rauhalahden alue, jossa lomaijoille on tarjolla paitsi lumiriemuja, myös kylpylän palvelut, savusauna avantoineen, Jätkänkämpän perinneillat sekä monipuolinen lomaohjelma.

Kuopion eteläpuolella, Leppävirralla, sijaitsevan Vesileppiksen jääluolasta löytyy yksi tämän talven mielenkiintoisimmista käyntikohteista– Muumi jääluola, jossa esillä ovat upeat, monimetriset Muumi -jääveistokset ja ihastuttavat seikkailualueet. Samalla reissulla voi hemmotella itseään vaikkapa kylpylässä tai ottaa perhekisat keilaradalla.

Varaa koko lomasi samasta kohteesta tai yhdistä kaupunkiloma hiihtokeskuksen tarjontaan – mahdollisuuksia riittää!

Hiihtoloman tapahtumia!

Hiihtolomatärpit!

Matkus Shopping Center | Sea to see -näyttely

Kuopiossa shoppailureissukin on seikkailu! Matkuksen Sea to see -näyttely vie kävijänsä kiehtovan meren maailmaan aina pinnalta syvälle meren pohjaan saakka. Opastetut näyttelykierrokset kerran tunnissa klo 10-18 välisenä aikana.

Sport & Spa Hotel Vesileppis | Hiihtolomapaketti

Leppävirran Vesileppiksen hiihtoloman kylpylätarjoukseen sisältyy majoitus, aamiainen sekä kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö. Hotellin yhteydessä sijaitsee myös talven ihastuttavin käyntikohde, Moomin Ice Cave!
alk. 165 € / perhe / vrk

Hiihtoloman Wernerikurssit Tahkolla

Kiinnostaako lastasi parkki & freestyle -laskeminen tai olisiko aika tutustuttaa hänet ensi kertaa laskettelun maailmaan?  Varaa ikimuistoisin hiihtoloma Tahkolta ja ilmoita lapsesi mukaan hiihtolomien edulliselle Wernerikurssille! Kurssit viikoilla 8-10 ma-to, opetusta 150min/pvä. Hintaan sisältyy myös hissinousut kurssin aikana. 
160 € / hlö / 4 päivää

Break Sokos Hotel Tahko

Varaa hiihtoloman majoituksesi kaiken tekemisen ytimestä! Hintoihin sisältyy majoitus, aamiainen sekä sauna ja kuntosalin vapaa käyttö. Varaa suoraan verkosta, tervetuloa lomalle!
alk. 120 € / 2hh / vrk

Ravintola Riemu | Hiihtoloman pizzabuffet

Riemun pizzabuffet on tarjolla viikoilla 8-10, ma-la klo 12-16. Tarjolla on mm. pizzaa, salaattia, ranskalaisia, wingsejä, sipulirenkaita, nakkeja, nachoja ja salsaa, tervetuloa herkuttelemaan!
12,90 / 14,90

Tahko Farmin lomaranneke

Tahko Farmin uutuus kätevä lomaranneke, jolla omatoimiselle farmikierrokselle pääsee loman aikana niin usein kuin haluaa! Tutustu myös muihin hiihtolomien ihastuttaviin ohjelmiin!
alk. 15 € / 1-3 päivää
Vietä syysloma perheen kanssa Kylpylähotelli Rauhalahdessa

Kylpylähotelli Rauhalahti | Koko perheen kylpyläloma

Koko perheen kylpyläloma Rauhalahdessa, latujen ja muiden loma-aktiviteettien äärellä! Hintaan sisältyy majoitus, aamiainen, kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö sekä mukavaa lomaohjelmaa.
alk. 138 € / perhe / vrk
majoitus tahkolla spa hotel red

Tahko Spa Hotel

Tahko Spa Hotellissa majoitut tyylikkäästi, kaikkien aktiviteettien äärellä. Hinnat voimassa viikoilla 8-10, sisältäen majoituksen, kaksi kylpylälippua per henkilö, liinavaatteet, pyyhkeet sekä loppusiivouksen. 
alk. 45 € / hlö / vrk

Katso @kuopiotahko-tililtä
lisää kuvia!

Katso lisää