Hiihtoloma

Rakastu talveen – Löydä olemisen vapaus

Kuopio-Tahko-alue on paikka, jossa voit vapautua arjen kahleista, aikatauluista, liiasta suunnitelmallisuudesta ja pulmallisesta päätöksenteosta. Täällä olet vapaa viettämään lomasi ja aikasi juuri kuten itse haluat.

Sopivien aktiviteettien löytäminen sekä perheenjäsenten toiveiden yhdisteleminen toteutuvat ilman päänvaivaa, sillä lajeja ja käyntikohteita on kymmenittäin ja kaikki ovat lyhyiden välimatkojen päässä toisistaan. Tämän ansiosta spontaanius on täällä enemmän sääntö kuin poikkeus, eivätkä perinteiset lomaan tai vapaa-aikaan liitettävät odotukset ohjaile meitä. Täällä olet vapaa tekemään mitä tahansa tai olemaan tekemättä yhtään mitään.

Olipa kaipuusi kohde suuri seikkailu tai hetki hiljaisuutta, haaveilitpa lumoavasta luonnosta tai kaupungin kosketuksesta, tai etsitpä lokoisaa lomailua tai lisäenergiaa elämääsi, voit aina luottaa Järvi-Suomen matkailun pääkaupunkiin. Täällä löydät olemisen vapauden, nautit lupsakkaasta lomasta ja voit antaa fiiliksen viedä.

Rakastu talveen ja vietä elämäsi hiihtoloma Järvi-Suomen matkailun pääkaupungissa!

Poimintoja tapahtumakalenterista

Löydä lomasi - varaa omasi!

Vältä ruuhkat ja valitse vuokravälineesi etukäteen

Nopeuta vuokraamossa asiointia ja varaa välineet jo etukäteen! SkiMac Tahkon järjestelmä toimii mobiilisti siellä missä sinä olet, joten voit varata sopivan setin mistä ja milloin tahansa.

Tahkonrinteet | Osta liput edullisemmin verkosta

Säästä rahaa ja välty jonoilta - osta Tahkon rinneliput suoraan verkosta! Verkkokaupasta voit ladata lippuja alkaen 3 tunnista -> 14 päivän lippuihin ja ne latautuvat automaattisesti portilta. 

Ravintola Hillside │ Skibuffet

Break Sokos Hotel Tahkon ravintolan Skibuffet on tarjolla helmi-maaliskuussa joka päivä -arkisin klo 11-16 ja la-su klo 12-16. Hintaan sisältyy salaatti- ja pääruokabuffet sekä kahvit, tervetuloa herkuttelemaan.
15,90 / 8,90 € / henkilö

Hiihtoloman Wernerikurssit Tahkolla

Kiinnostaako lastasi parkki & freestyle -laskeminen tai olisiko aika tutustuttaa hänet ensi kertaa laskettelun maailmaan?  Hiihtoloman hauskat Wernerit ma-to, hintaan sisältyy myös hissinousut kurssin aikana. 
170 € / hlö / 4 päivää

Keskusvaraamo TAHKOcom

Hiihtolomat varataan nyt! Tahkon monipuolisin valikoima, yli 800 kohdetta varattavissa suoraan verkkokaupasta. Mökit, huvilat, huoneistot, paljut, saunat, ravintolat ja aktiviteetit – kaikki samasta paikasta. Minimiviipymä 3vrk.
alk. 30 € / hlö / vrk

Golden Resort │ Hiihtoloma Tahkolla

Golden Resort tarjoaa mahdollisuuden niin rentoutumiseen kuin aktiivilomaankin perheen ja ystävien kesken aivan hiihtolatujen ääreltä, ilmaisen Skibussiyhteyden varrelta.
alk. 350 € / vrk / 8hh paritalohuvila

Varaa hiihtoloman majoitus kaiken toiminnan ytimestä

Break Sokos Hotel Tahkolla majoitut keskellä Tahkon alueen palveluita ja kävelymatkan päässä laduista, rinteistä ja muista riemukkaista aktiviteeteista. Varaa suoraan verkosta - hinta on silloin edullisin!
alk. 180 € / 2hh / vrk

Tahko Spa Hotel │ Hieman luksusta hiihtolomaan

Lisää lomaasi hieman luksusta ja varaa hiihtolomien majoituksesi Tahko Spa Hotellin monipuolisesta huoneistovalikoimasta. Hinta voimassa 14.2.-8.3.2020 ja se sisältää 2 myös kylpylälippua/hlö.
alk. 45 € / hlö / vrk

Original Sokos Hotel Puijonsarvi │ Talviloma Kuopiossa

Lomaile keskellä kauneinta suomalaista talven taikaa ja samalla lähellä Kuopion keskustan eläväistä elämää. Hyppää luistimille tai suksille vain pienen kävelymatkan päässä hotellista!
alk. 110 € / 2hh / vrk

Sport & Spa Hotel Vesileppis

Koko perheen superkeskus Vesileppis tarjoaa huimaa tekemistä ja toimintaa myös hiihtolomaviikkoina. Ainutlaatuinen kokemus ja nähtävyys Muumi -jääluola sijaitsee Vesileppiksen kallioluolassa.
alk. 110 € / hlö / 2 vrk

Talven viikonloput Kuopion Scandic hotelleissa

Kuopion Scandic hotelleissa nautit mukavista puitteista, hyvistä unista ja runsaasta aamiaisesta pitkän kaavan mukaan. Majoittuisitko tällä kertaa ennemmin keskustan sykkeessä vai Kallaveden rannalla?
-20 %

Rauhalahdessa viihtyy koko perhe!

Hinnat sis. majoituksen, vapaan kylpylän ja kuntosalin käytön, aamiaisen sekä monipuolista lomaohjelmaa! Lisäksi perinneiltoja aidolla Jätkänkämpällä ja laadukasta iltaviihdettä. Uusi studiohotelli avataan 1.2.2020.
alk. 157 € / perhe / vrk

Vuokraa välineet ja suuntaa Kallaveden jäälle

Kuopion Matkustajasataman m/s Queen R talvikahvilasta vuokraat retkiluistimet, sukset, potkurit, pyörät ja nautiskelet kiireettömästä tauosta aktiivisen päivän ohessa. Viikoilla 8-10 avoinna päivittäin klo 10-17.

Lapset herkuttelevat hiihtolomalla edullisemmin

Hiihtolomaisia hemmotellaan Kuopiossa, kun Original Sokos Hotel Puijonsarven ravintolat Ehta ja Frans & Sophie tarjoavat lasten ruuat puoleen hintaan. Etu on voimassa 14.2.-8.3.2020.
-50 %

Toivotuimmat tekemiset ja näyttävimmät näkymät

Katso @kuopiotahko-tililtä
lisää kuvia!

Katso lisää