SUP boarding

Smoothly on the waters.

SUP boarding in Kuopio and Tahko

SUP boarding is one of the finest ways to experience untouched and pure nature of the Finnish Lakeland.  It is suitable for everyone and for all ages. You can rent a board for yourself or take part in a guided tour in Kuopio, Tahko or surroundings. 

Alueemme vesistöt tarjoavat upeita mahdollisuuksia SUP-lautailuun. Vaihtoehtoja riittää isoista järvistä pieniin lampiin ja leppoisasti virtaaviin jokiin.

Suppailun voi ottaa omaan lomaohjelmaan ex tempore –  aiempaa kokemusta ei tarvita, sillä suppailu on yllättävän helppoa ja nopea oppia. Laudalla voi vapaasti metsästää isojakin aaltoja, mutta tyynellä järvellä laji taipuu myös retkeilyyn tai kuntoa kohottavaan melontaan.

Ohjatut retket ja välinevuokraus

Tarjolla on lajin alkeisiin opastavia kursseja ja ohjattuja retkiä, mutta varusteita voi vuokrata myös omatoimiseen harrastamiseen joko muutamaksi tunniksi tai useammaksi päiväksi. Hintoihin sisältyy sopivan kokoinen lauta ja mela sekä pelastusliivit, joiden alle riittää oma säänmukainen vaatetus.

Alueen SUP -lautoja vuokraavat yritykset sijaitsevat kävelymatkan päässä keskustan majoituskohteista, mutta varusteet ovat helposti siirreltäviä muuallekin Savon alueelle. Varusteet voi siten vuokrata myös koko lomansa ajaksi ja suppailla vaikkapa oman vuokramökin rannassa juuri siihen aikaan kun se itselle parhaiten sopii.

SUP-lautailu