Scandic Atlas avautuu jälleen
  Marika Pulkkinen • 25.06.2020

Scandic Atlas avautuu jälleen 26.6.2020

Hotellihuoneiden kysyntä on yllättänyt positiivisesti ja sen vuoksi Scandic avaa kesä- ja heinäkuussa hotelleja laajasti ympäri Suomen. Niin avautuu myös Kuopion torin laidalla sijaitseva Scandic Atlas. Atlakseen pääsee taas majoittumaan perjantaista 26.6.2020 lähtien. Kallaveden äärellä sijaitseva Hotelli Scandic Kuopio avattiin uudelleen jo 4.5.2020.

Molemmissa Kuopion hotelleissa, Scandic Kuopiossa ja Scandic Atlaksessa, aloitetaan tämän viikon aikana myös odotetun ja erittäin suositun aamiaisbuffetin tarjoilu. Lisäksi Scandic Atlaksen Ravintola Grillsson palvelee illallisravintolana lounaan jäädessä kesätauolle.

”Kotimaan matkailun kysyntä on yllättänyt meidät positiivisesti ja on hienoa, että voimme avata toisenkin hotellimme jo kesäkuun puolella. Olen iloinen siitä, että Kuopio näyttää tänäkin kesänä olevan yksi suomalaisten matkailijoiden suosikkikohteista. Ja onhan tämä aivan mahtava ja monipuolinen kaupunki, jossa palvelut ja luonto ovat lähellä”, Kuopion Scandic -hotellien hotellinjohtaja Mikko Mononen kertoo.

Turvallisuus on aina ykkösasia

Koronarajoitusten purkaminen on saanut kotimaiset matkailijat tekemään päätöksiä lomasuunnitelmistaan. Vaikka suurin osa isoimmista tapahtumista onkin peruttu, näkyy luontokohdevierailujen ja road trip-tyylisten kiertomatkojen suunnittelu Scandicin omien kanavien hakutuloksissa.

Scandic seuraa viranomaisten ohjeistuksia tarkasti ja kiinnittää edelleen tehostetusti huomiota hotellien ja ravintoloiden hygienia- ja siivouskäytäntöihin. Turvaetäisyyksistä huolehditaan vähentämällä asiakaspaikkoja, ottamalla käyttöön lisätiloja sekä muistuttamalla hotellivieraita turvaväleistä.

Syö & juo

Löydä Kuopion parhaat ravintolat!

Lue lisää

Olen iloinen siitä, että Kuopio näyttää tänäkin kesänä olevan yksi suomalaisten matkailijoiden suosikkikohteista.
Mikko Mononen, hotellinjohtaja

Saatat olla kiinnostunut

Scandic Atlas
+358 300 8704 23 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Scandic Atlas

Perinteisen tyylikäs hotelli Kuopion keskustassa, kauppatorin laidalla. Upeat huoneet, muunneltavat juhla- ja kokoustilat, rento ravintola ja kaupungin palvelut vieressä.

Hotellit, Kokoukset
Ravintola Grillsson
+358 40 5480 267 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Ravintola Grillsson

Rento ja olohuonemainen kohtaamispaikka Scandic Atlaksen alakerrassa, torin laidalla. Aamiainen, lounas, illallinen sekä tarjoilut juhliin ja kokouksiin.

Ruokaravintolat
Scandic Kuopio
+358 17 195 111 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Scandic Kuopio

Viihtyisä hotelli Kallaveden kauniissa järvimaisemissa lähellä Kuopion keskustaa. Hotellissa on kahdeksan muunneltavaa kokoustilaa jopa 250 hengelle sekä upea juhlatila jopa 500 hengelle.

Hotellit, Kokoukset
Ravintola Bord
+358 17 195 111 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Ravintola Bord

Scandic Kuopion ravintola tarjoilee Pohjoismaisia makuelämyksiä moderneissa ja viihtyisissä tiloissa upean Kallaveden rannalla.

Ruokaravintolat
Esittelyssä

Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenterista löydät kaikki Kuopion, Tahkon ja Pohjois-Savon tapahtumat ajankohdan tai aihealueen mukaan mukaan jaoteltuna.

 
Esittelyssä

Aktiviteetit

Järvi-Suomen alueella – Kuopiossa, Tahkolla kuin Savossa muutoinkin – riittää loputtomasti tekemistä kaikkina vuodenaikoina. Löydä seuraava seikkailusi!