Scandic Atlas avautuu jälleen
  Marika Pulkkinen • 25.06.2020

Scandic Atlas avautuu jälleen 26.6.2020

Hotellihuoneiden kysyntä on yllättänyt positiivisesti ja sen vuoksi Scandic avaa kesä- ja heinäkuussa hotelleja laajasti ympäri Suomen. Niin avautuu myös Kuopion torin laidalla sijaitseva Scandic Atlas. Atlakseen pääsee taas majoittumaan perjantaista 26.6.2020 lähtien. Kallaveden äärellä sijaitseva Hotelli Scandic Kuopio avattiin uudelleen jo 4.5.2020.

Molemmissa Kuopion hotelleissa, Scandic Kuopiossa ja Scandic Atlaksessa, aloitetaan tämän viikon aikana myös odotetun ja erittäin suositun aamiaisbuffetin tarjoilu. Lisäksi Scandic Atlaksen Ravintola Grillsson palvelee illallisravintolana lounaan jäädessä kesätauolle.

”Kotimaan matkailun kysyntä on yllättänyt meidät positiivisesti ja on hienoa, että voimme avata toisenkin hotellimme jo kesäkuun puolella. Olen iloinen siitä, että Kuopio näyttää tänäkin kesänä olevan yksi suomalaisten matkailijoiden suosikkikohteista. Ja onhan tämä aivan mahtava ja monipuolinen kaupunki, jossa palvelut ja luonto ovat lähellä”, Kuopion Scandic -hotellien hotellinjohtaja Mikko Mononen kertoo.

Turvallisuus on aina ykkösasia

Koronarajoitusten purkaminen on saanut kotimaiset matkailijat tekemään päätöksiä lomasuunnitelmistaan. Vaikka suurin osa isoimmista tapahtumista onkin peruttu, näkyy luontokohdevierailujen ja road trip-tyylisten kiertomatkojen suunnittelu Scandicin omien kanavien hakutuloksissa.

Scandic seuraa viranomaisten ohjeistuksia tarkasti ja kiinnittää edelleen tehostetusti huomiota hotellien ja ravintoloiden hygienia- ja siivouskäytäntöihin. Turvaetäisyyksistä huolehditaan vähentämällä asiakaspaikkoja, ottamalla käyttöön lisätiloja sekä muistuttamalla hotellivieraita turvaväleistä.

Syö & juo

Löydä Kuopion parhaat ravintolat!

Lue lisää

Olen iloinen siitä, että Kuopio näyttää tänäkin kesänä olevan yksi suomalaisten matkailijoiden suosikkikohteista.
Mikko Mononen, hotellinjohtaja

Saatat olla kiinnostunut

Yritykset

Scandic Atlas

Yritykset

Ravintola Grillsson

Yritykset

Scandic Kuopio

Yritykset

Ravintola Bord

Esittelyssä

Tapahtumakalenteri

Esittelyssä

Aktiviteetit