Pieniä hetkiä, suuria muistoja – Talviloma Tahkolla

Pieniä hetkiä, suuria muistoja – Talviloma Tahkolla

  Pauliina Ahonen • 28.10.2021

Parasta juuri nyt

Aika ja aito läsnäolo ovat arvokkainta, mitä voimme itsellemme ja läheisillemme suoda. Niitä varten tarvitaan tilaisuus pysähtyä ja mahdollisuus päästää ajatukset vapaalle. Mielenrauha saavutetaan sisältäpäin, mutta sopivia puitteita sen saavuttamiseksi ei sovi vähätellä.

Parhaiten arjesta irtautuu paikassa, jossa mukavan majoituksen sekä sopivien aktiviteettien yhdisteleminen kunkin perheenjäsenen toiveiden mukaisesti toteutuu ilman päänvaivaa. Tylsistymisellekään ei jää tilaa, kun kyseessä on yksi Suomen monipuolisimmista matkakohteista.

Tahko on perheiden suosikkipaikka

Tahkon matkailukeskus laskettelurinteineen on perheiden suosikkikohde ympäri vuoden – eikä suotta. Kompaktin kokoisessa matkailukeskuksessa kaikki palvelut ja aktiviteetit ovat lähekkäin ja helposti löydettävissä. Tekemistä riittää takuulla pitkänkin loman jokaiselle päivälle kunkin mielenkiinnon kohteita mukaillen. Perheen yhteisten harrastusten lisäksi erityisen suureen suosioon lasten keskuudessa ovat nousseet alueen sydämessä sijaitsevat sisä- ja ulkoliikuntapuistot.

Parasta Tahkossa on alueen muovautuvuus jokaiselle perheelle sopivaksi matkakohteeksi. Toiset kaipaavat arjen vastapainoksi helppoutta ja hemmottelua, jolloin hotelliloma kaikkine palveluineen on parasta yhteistä aikaa. Toisille taas tunnelmallinen piilopirtti hiljaisuuden keskellä luontokohteiden äärellä on kaikki, mitä lomalta tarvitsee. Kuitenkin kaikesta huolimatta arvokkainta lomassa on yhdessäolo ja siitä syntyvät ihanat muistot.

Tahkolle on aina kiva palata

Tahko on täydellinen lomakohde, jonne on iästä riippumatta mukava palata vuosi toisensa jälkeen. Useat perheet viettävätkin Tahkolla ainakin osia lomastaan vuosittain ja monille Tahkon vierailusta on muodostunut omanlainen perinteensä.

Erityisen mieleenpainuvia ovat Järvi-Suomen syleilyssä vietetyt joulut, jolloin useat sukupolvet kerääntyvät viettämään sydäntalven suurinta juhlaa saman pöydän ääreen. Jouluna Tahkon talvinen taika on täysin omanlaisensa kutsuen matkailijoita sukeltamaan ikimuistoiseen seikkailuun uusien elämysten pariin.

Saatat olla kiinnostunut

Artikkelit

Tahko Kids -kaikenlaista lapsille

Yritykset

Tahko Mountain

Paikat

Tahkon näköalatorni

Esittelyssä

Rinneravintolat

Yritykset

Keskusvaraamo TAHKOcom

Esittelyssä

Mökit ja leirintäalueet