Parhaat kokoukset pandemia-aikana

Parhaat kokoukset pandemia-aikana

  Pauliina Ahonen • 01.12.2020

Turvallisia kokoontumisia Kuopiossa ja Tahkolla

Vaikuttavuus, asiantuntevuus, rentous, vaivattomuus ja monta muuta hyvää ovat aina osa kokemusta, kun saavut kokoukseen, kekkereille tai vaikka tiimipäiville Järvi-Suomen pääkaupunkiin. Alueemme suosituimmat kokousympäristöt, Kuopio ja Tahko, poikkeavat tunnelmaltaan toisistaan, mutta yhdistävää alueille on aina turvallisuus – myös korona-aikana – jonka mahdollistavat väljyys, liikkumisen helppous sekä huippuosaava palvelu.

Vaikuttavia elämyksiä ja yhdistäviä kokemuksia

Sekä Kuopiosta että Tahkolta löytyy tiloja nopeista tapaamisista monipäiväisiin seminaareihin ja kaikissa kokouspaikoissa ammattilaiset pitävät huolta osallistujien turvallisuudesta. Tilojen riittävä väljyys, korkea hygieniataso ja ylimääräisiä kontakteja karsiva porrastettu ruokailu ovat jo vakiintuneita käytäntöjä alueemme kokousjärjestäjien palvelupaletissa. Lisäksi etä- ja hybridikokouksista on tullut pandemia-ajan uusi normaali ja niiden järjestämiseen alueeltamme löytyy erityistä osaamista. Seikkailunhaluisimmat voivat viedä tapahtumansa myös luonnonhelmaan, jolloin kokous ruokailuineen sekä oheisohjelmineen onnistuu raikkaassa ulkoilmassa.

Kaikki irti kokouspalveluista

Tapahtumatiloja ja -palveluja tarjoavat yritykset ovat apunasi kokouksen, tiimipäivän tai vaikka pikkujoulujen suunnittelemisessa sekä toteuttamisessa. Tilat, oheisohjelma sekä ruokailut muovautuvat kunkin ryhmän toiveita vastaaviksi ja erityisellä ammattitaidolla toteutettuna takaavat kaikkien osallistujien viihtymisen. Myös etäosallistujia on mahdollista hemmotella ruokalähetyksellä tai linjojen yli toteutettavalla ohjelmalla kuten taukojumpalla tai naurujoogalla.

Tutustu alla korona-ajan turvallisiin kokousjärjestelyihin Kuopiossa ja Tahkolla. Lisää tietoa palveluista, alueen yrityksistä sekä tarjouksista löydät Kokoukset-sivulta.

4 varmaa valintaa Kuopiossa

1. Kartanotunnelmaa, myös kotiintoimitettuna

Koivumäen kartanolla tie liiketoimintaan käy vatsan kautta. Myös etäkokoustajat on huomioitu, sillä tarjoiluja on mahdollista tilata etukäteen take awayna tai toimitettuna. Kokouspaketti kartanolla sisältää lounaan sekä aamu- ja iltapäiväkahvit, jotka tarjoillaan suoraan kokoustilaan.

Turvallisuudesta huolehditaan turvaväleillä ja tehostetulla desinfioinnilla. Henkilökunta käyttää kasvomaskeja ja opastaa myös vieraita hygieniasta huolehtimisessa. Kokouspäivää voi rytmittää omatoimisilla happihyppelyillä puutarhassa tai varaamalla monipuolisia aktiviteetteja kartanon yhteistyökumppaneiden kautta. Päivän päätteeksi kokoustajat voivat rentoutua kartanon kellarisaunan lempeissä löylyissä.

2. Kokouselämyksiä sisä- ja ulkotiloissa

Kylpylähotelli Rauhalahdessa turvallisuutta lisäävät tehostettu siivous sekä hygieniasta huolehtiminen ja yleiset ohjeet vierailijoille. Henkilökunnan tapaan myös asiakkaille suositellaan kasvomaskin käyttöä yleisissä tiloissa. Suurissa kokoustiloissa ja ravintolassa on helppo varmistaa 1,5–2 metrin turvavälit. Ravintoloissa vierailijat myös sijoitetaan omiin porukoihinsa ja buffetissa tarjoilut on mahdollista noukkia omilla ottimilla.

Kokoushuoneessa nykyaikainen tekniikka ja kokousvastaava varmistavat aina palvelun sujuvuuden. Ulkopuolisten kontaktien vähentämiseksi osa tarjoiluista on mahdollista tilata ravintolan sijaan suoraan kokoustilaan. Oheisohjelmaksi voidaan järjestää esimerkiksi venyttelyä, joogaa tai olut- sekä viinipruuveja.

Erikoisuutena Rauhalahdessa ovat ulkoilmakokoukset, jotka järjestetään laavulla, jonne voi tilata myös tarjoilut. Kokouksen oheen on tarjolla runsaasti ulkoaktiviteetteja aina metsäkylvystä lumikenkäilyyn ja kurlaukseen.

Aidossa 1950-luvun tukkikämppä Jätkänkämpässä voi myös järjestää kokouksen tai rentouttavan saunahetken päivän päätteeksi. Talvella kokouspäivän kruunaa pulahtaminen avantoon.

Pandemian keskellä Kylpylähotelli Rauhalahdessa on muutenkin kehitetty palveluja asiakkaiden turvallisuus huomioiden. Syksyllä lanseerattiin Huoleton loma -konsepti, jossa asiakaspolku on järjestetty niin, ettei yöpyessään tarvitse lainkaan kohdata muita. Kovan kysynnän vuoksi hotellissa majoittujille on tarjolla Turvallisempi loma -paketti, joka sisältää aamupalan huoneeseen ja desinfiointisetin.

3. Makunautintoja ja oheisohjelmaa myös etäkokoustajille

Original Sokos Hotel Puijonsarven ensisijainen tavoite on asiakkaan ja henkilökunnan hyvä ja turvallinen mieli. Turvallisuuteen liittyvät järjestelyt on huomioitu ensiluokkaisesti aina siivouksesta ja hygieniakäytännöistä maskien käyttöön ja ohjeistuksiin.

Kokoustilojen turvavälit (1–2 m) varmistetaan sopivalla vierasmäärällä ja jokaiselle osallistujalle varatulla omalla pöydällä sekä tuolilla. Desinfiointiaineet ovat vieraiden saatavilla kaikissa tiloissa ja tarjoilut voidaan tilata ravintolassa ruokailun sijaan suoraan tapahtumahuoneeseen.

Myös hybridikokous on Puijonsarvessa hyvä ja elämyksellinen kokemus, joka varmistetaan sujuvalla tekniikalla sekä ammattitaitoisilla yhteistyökumppaneilla. Kokouspäivän oheisohjelmasta sekä herkullisesta ruoasta nauttivat myös linjoja pitkin osallistuvat kokoustajat. Ruokapaketit on mahdollista toimittaa suoraan osallistujien kotiin tai työpaikalle ja kokouksen oheisohjelmaan, kuten väliaikavenyttelyyn tai joogaan, on helppo osallistua etäyhteyden kautta.

4. Pieni kokous, isosti tunnelmaa

Muotoiluakatemian Piispantalon tunnelmallisessa kokoustilassa järjestyvät kokoontumiset pienelle porukalle turvavälit huomioiden. Tilan hygieniasta huolehditaan tehostetulla siivouksella ja turvallisuuden lisäämiseksi käsidesiä, maskeja ja hanskoja on tarjolla joka huoneessa.

Tiloihin kuljetaan suoraan ulko-ovelta ja talon henkilökunta käyttää toisia tiloja, jotta ylimääräistä kokousvieraiden kohtaamista voidaan välttää. Kokoustauolla on mahdollisuus 15 minuutin opastettuun kävelykierrokseen viereisessä Piispanpuistossa, joka huokuu Wanhan Kuopion historiaa.

2 tietä täydelliseen kokoukseen Tahkolla

1. Hybridikokous kaikilla herkuilla

Tahko Apartments -huoneistot omalla sisäänkäynnillä sekä El Monten kokoustilat mahdollistavat etä- ja hybridikokoukset turvallisessa ympäristössä. Kokoushuoneistoissa sekä Elmonten kokoustiloissa hygieniasta huolehditaan THL:n ohjeiden mukaisesti ja ryhmien käytössä on omat WC-tilat.

Turvallisuus on huomioitu myös tietoliikenneyhteyksissä, sillä kokoustilojen erikoisuutena ovat asiakaskohtaisesti perustettavat lähiverkot. Grindstone Groupin toteuttamassa suljetussa lähiverkossa kokoustilojen ja -huoneistojen välillä voidaan huoletta jakaa korkean tietoturvan informaatiota. Lisäksi tarjolla on nopea nettiyhteys ulospäin.

Ruokahuolto toteutetaan terveellisistä välipaloista ja aterioista koostuvilla kokouskasseilla asiakkaiden toiveiden mukaan. Tiloihin on myös mahdollista tilata esimerkiksi viinitasting sekä erilaisia esiintyjiä ja liikuntaohjaajia, jolloin taikuriesityksestä, taukojumpasta tai naurujoogasta voivat nauttia myös kaikki etäyhteydellä osallistujat.

2. Joustavuutta kokoustiloihin

Tahko Spa Hotellissa tärkein prioriteetti on asiakkaiden sekä henkilökunnan turvallisuus ja viihtyvyys. Viranomaisten ohjeiden noudattaminen, tarkat hygieniatoimet, henkilökunnan sekä vierailijoiden ohjeistaminen ja tapahtumien henkilömäärän rajoittaminen ovat kaikki osa turvallista kokouskokemusta.

Runsaat, joustavat ja erilaisiin tarpeisiin muokattavat kokoustilat sekä tarkat hygieniakäytännöt varmistavat turvallisen kokousosallistumisen paikan päällä. Myös ravintolassa kalusteet on sijoitettu normaalia väljemmin ja buffetin sijaan kokouslounas on saatavilla lautastarjoiluna. Aamu- ja iltapäiväkokouskahvit on mahdollista tilata suoraan kokoustilaan.

Lisää tietoa kokouspalveluista, alueen yrityksistä sekä tarjouksista löydät Kokoukset-sivulta.
Kaikki kokouspaikat kartalla näet täällä.

Saatat olla kiinnostunut

Esittelyssä

Kokoukset ja ryhmät

Esittelyssä

Tahko

Tarjoukset

Keskusvaraamo TAHKOcom, Tahkovuori

Kokouksiin sopivat mökit Tahkolla

Tarjous on päättynyt

Tarjoukset

Golden Resort, Tahkovuori

Huvilakokous Tahkolla

Tarjous on päättynyt

Tarjoukset

Golden Resort, Tahkovuori

Huvilakokous Tahkolla

Tarjous on päättynyt

Tarjoukset

Golden Resort, Tahkovuori

Huvilakokous Tahkolla

Tarjous on päättynyt

Tarjoukset

Golden Resort, Tahkovuori

Huvilakokous Tahkolla

Tarjous on päättynyt

Artikkelit

Koe lumoava luonto ja kaupungin kosketus talvisessa Kuopiossa

Esittelyssä

Aktiviteetit

Esittelyssä

Kokoustilat

Esittelyssä

European Region of Gastronomy Kuopio

Esittelyssä

Nähtävyydet

Esittelyssä

Ruokaravintolat

Esittelyssä

Suunnittele matkasi

Esittelyssä

Kulttuuri ja käyntikohteet