Tahko – parasta juuri nyt

Tahko – Parasta juuri nyt

  Pauliina Ahonen • 05.11.2020

3 kovaa syytä suunnata Tahkolle talvipäivänä

Kylmimpien kuukausien aikana meistä jokainen kaipaa lämpöä ja läsnäoloa, eikä pieni irtiotto arjesta tee takuulla hallaa kellekään. Parhaiten arkea pakenee paikassa, jossa mukavan majoituksen sekä sopivien aktiviteettien yhdistäminen toteutuu ilman päänvaivaa. Lukemattomien syiden joukosta poimimme kolme, joiden vuoksi Tahko on parasta juuri nyt.

1. Tahkolla suksi luistaa aina

Sujauta jalkaan hiihto- tai laskettelumonot ja nauti vauhdin hurmasta sekä upeasta luonnosta. Syväri-järven suuntaan avautuvilta rinteiltä ja metsässä kierteleviltä laduilta löytyy reittejä niin kuntoilijoille kuin kilpahiihtäjillekin. Päätä itse, ovatko tavoitteenasi maitohappoiset vaiko leppoisasti lämmitetyt lihakset ja suuntaa suksesi Tahkolle.

Muista myös: Jos oma suksi ei luista, voi Tahkolta vuokrata toiset. Pelkkiä sauvojakin lainaamalla ja tuulipukuun pukeutumalla voi myös pitää hauskaa. Lumikengät vuokraamalla kokemus nousee ihan nextille levelille.

2. Tahkolla on parempaa ruokaa

Talvella täytyy syödä hyvin, jotta jaksaa. Tahkolla tämä on helppoa – annat vain ravintola-alan ammattilaisten tehdä reissustasi maistuvan. Tahkon ruokaravintolat tarjoilevat monenlaisia makuelämyksiä, joissa painottuvat puhtaat raaka-aineet sekä paikallisuus. Ravintoloita on paitsi Tahkon keskustassa, myös rinteiden yllä upeiden maisemien äärellä, joten miljöön ja tunnelman voi aina valita oman fiiliksen mukaan.

Muista myös: Jos hotellihuoneesta tai mökistä lähteminen ei houkuta, voi useiden ravintoloiden makuelämyksiä tilata myös majoituskohteeseen nautittaviksi.

3. Tahkolla on mukavin majoitus

Tahko on suosikkikohde, jossa aktiiviset matkailijat läheltä ja kaukaa pääsevät nauttimaan talvilajien kirjosta oikein olan takaa. Vauhtihirmuilun vastapainoksi kannattaa kuitenkin myös levätä, mikä sekin onnistuu Tahkolla helposti. Piilopirtit, huvilat, hotellit ja mökit tarjoavat mukavuutta ja makeita unia huokein hinnoin.

Muista myös: Hyvien unien lisäksi rentoutua voi vaikkapa pulahtamalla kylpylän kuumavesialtaaseen. Rohkeimmat taas virkistävät mieltään ja kehoaan aidossa avannossa.

Saatat olla kiinnostunut

Artikkelit

Tahko – parasta juuri nyt

Artikkelit

Tahko – parasta juuri nyt

Artikkelit

Tahko – parasta juuri nyt

Esittelyssä

Hiihtoloma

Esittelyssä

Mökit ja leirintäalueet

Esittelyssä

Mökit ja leirintäalueet