Tahko vie bisnessmatkailijat takaisin luontoon

Tahko vie bisnesmatkailijat takaisin luontoon

  Pauliina Ahonen • 14.10.2020

Luonnon keskelle, nuotion äärelle

Sinä päivänä, kun ihminen oppi valjastamaan tulen, muuttui koko ihmiskunnan elämä lopullisesti. Ihmisillä oli käsissään yhtäkkiä paitsi uusi mukavuus- ja turvallisuustekijä, myös lajimme sosiaalisen käyttäytymisen ratkaisevasti muuttava elementti. Ensimmäisen leirinuotion sytyttämisestä saakka on ihmisillä ollut paikka, jossa kokoonnutaan yhteen ja vietetään aikaa. Paikka, jossa on perinteisesti kuunneltu tarinoita, keskusteltu, opittu uusia taitoja ja tehty isoja päätöksiä.

Tänä syksynä Tahkon kattavat kokouspalvelut tuovat perinteet kunniaan vieden bisnesmatkailijat luonnon keskelle, nuotion äärelle. Eikä elämys rajoitu pelkästään kokouksen oheisohjelmaan, vaan koko tilaisuus on mahdollista järjestää metsässä.

3 erilaista kokousta luonnonhelmassa

Tahkon kauniissa, puhtaassa luonnossa kokoustaminen on piristävä elämys. Kokoustaminen on mukavaa joka säällä, sillä paikaksi on mahdollista valita laavu tai kota, joita alueelta löytyy useita. Kokouspaikalle tilattavat tasokkaat tarjoilut viimeistelevät virkistävän kokouspäivän. Valitse alta omalle porukallesi sopiva kokouspaketti.

1. Inspiroiva kokous luonnossa

Break Sokos Hotel Tahkon luontokokous sisältää lounaan, kahvin ja teen sekä välipalan kodalle tai laavulle toimitettuna.

2. Luonto- ja laavuruokailut

Ravintola El Montesta tilaat upeat tarjoilut Tahkon luonto- ja laavupaikoille! Miten olisi halsteriporo, loimulohi tai höyryävä keitto? Varaa oma luontoruokailuelämyksesi tästä!

3. Luontoelämyspikkujoulut

Omatoiminen luontoretki erityisillä eväillä ja ihastuttava illallinen ravintolassa. Break Sokos Hotel paketti sopii kaikenlaisille porukoille, jotka etsivät vaihtoehtoja rentoon yhdessäoloon. Lue lisää tästä.

Etsitkö sopivaa kokoustilaa Tahkolta tai Kuopiosta?

Tutustu Tahkon ja Kuopion kokouspaikkoihin ja -palveluihin ja löydä parhaat puitteet tapahtumallesi.

Lue lisää

Kokoustamiseen sopivat kodat ja laavut

Tahkon retkeilyreittien varrella sekä keskustan palveluiden läheisyydessä on useita kokoustamiseen ja kokoontumiseen sopivia laavuja ja kotia. Ihanasti lämmittävän nuotion äärellä ei tarvitse jännittää sääoloja, sillä jokaisessa kohteessa pääsee tuulelta ja sateilta helposti suojaan katettuun tilaan.

Jos perinteiset tavat kokoustaa tuntuvat puuduttavilta tai jos tavoitteena on tehdä tilaisuudesta erityisen muistettava, on luontokokous täydellinen vaihtoehto. Kokouksen järjestäminen on helppoa ja suunnitteluun sekä toteutukseen saa apua Tahkon alueen palveluntarjoajilta. Kokouksiin on myös luontevaa yhdistää muita Tahkon aktiviteetteja kuten luontonähtävyyksien ihailemista, retkeilyä tai suosittuja liikuntalajeja kuten maastopyöräilyä ja lumikenkäilyä. Raittiissa ilmassa kokoustamisen jälkeen on ihanaa pulahtaa kylpylän lämminvesialtaaseen ja sukeltaa hyville yöunille oman hotellihuoneen tai vuokramökin lämpimän täkin alle.

Saatat olla kiinnostunut

Esittelyssä

Kokoukset ja ryhmät

Esittelyssä

Näe ja koe

Esittelyssä

Syö ja juo