Tahko vie bisnessmatkailijat takaisin luontoon

Tahko vie bisnesmatkailijat takaisin luontoon

  Pauliina Ahonen • 14.10.2020

Luonnon keskelle, nuotion äärelle

Sinä päivänä, kun ihminen oppi valjastamaan tulen, muuttui koko ihmiskunnan elämä lopullisesti. Ihmisillä oli käsissään yhtäkkiä paitsi uusi mukavuus- ja turvallisuustekijä, myös lajimme sosiaalisen käyttäytymisen ratkaisevasti muuttava elementti. Ensimmäisen leirinuotion sytyttämisestä saakka on ihmisillä ollut paikka, jossa kokoonnutaan yhteen ja vietetään aikaa. Paikka, jossa on perinteisesti kuunneltu tarinoita, keskusteltu, opittu uusia taitoja ja tehty isoja päätöksiä.

Tänä syksynä Tahkon kattavat kokouspalvelut tuovat perinteet kunniaan vieden bisnesmatkailijat luonnon keskelle, nuotion äärelle. Eikä elämys rajoitu pelkästään kokouksen oheisohjelmaan, vaan koko tilaisuus on mahdollista järjestää metsässä.

3 erilaista kokousta luonnonhelmassa

Tahkon kauniissa, puhtaassa luonnossa kokoustaminen on piristävä elämys. Kokoustaminen on mukavaa joka säällä, sillä paikaksi on mahdollista valita laavu tai kota, joita alueelta löytyy useita. Kokouspaikalle tilattavat tasokkaat tarjoilut viimeistelevät virkistävän kokouspäivän. Valitse alta omalle porukallesi sopiva kokouspaketti.

1. Inspiroiva kokous luonnossa

Break Sokos Hotel Tahkon luontokokous sisältää lounaan, kahvin ja teen sekä välipalan kodalle tai laavulle toimitettuna. Paketin hinta on 29 € / henkilö. Lue lisää tästä.

2. Luonto- ja laavuruokailut

Ravintola El Montesta tilaat upeat tarjoilut Tahkon luonto- ja laavupaikoille! Miten olisi halsteriporo, loimulohi tai höyryävä keitto? Varaa oma luontoruokailuelämyksesi tästä! Lue lisää tästä.

3. Luontoelämyspikkujoulut

Omatoiminen luontoretki erityisillä eväillä ja ihastuttava illallinen ravintolassa. Break Sokos Hotel paketti sopii kaikenlaisille porukoille, jotka etsivät vaihtoehtoja rentoon yhdessäoloon. Paketin hinta on 49,90 € / henkilö. Lue lisää tästä.

Etsitkö sopivaa kokoustilaa Tahkolta tai Kuopiosta?

Tutustu Tahkon ja Kuopion kokouspaikkoihin ja -palveluihin ja löydä parhaat puitteet tapahtumallesi.

Lue lisää

Kokoustamiseen sopivat kodat ja laavut

Tahkon retkeilyreittien varrella sekä keskustan palveluiden läheisyydessä on useita kokoustamiseen ja kokoontumiseen sopivia laavuja ja kotia. Ihanasti lämmittävän nuotion äärellä ei tarvitse jännittää sääoloja, sillä jokaisessa kohteessa pääsee tuulelta ja sateilta helposti suojaan katettuun tilaan.

Jos perinteiset tavat kokoustaa tuntuvat puuduttavilta tai jos tavoitteena on tehdä tilaisuudesta erityisen muistettava, on luontokokous täydellinen vaihtoehto. Kokouksen järjestäminen on helppoa ja suunnitteluun sekä toteutukseen saa apua Tahkon alueen palveluntarjoajilta. Kokouksiin on myös luontevaa yhdistää muita Tahkon aktiviteetteja kuten luontonähtävyyksien ihailemista, retkeilyä tai suosittuja liikuntalajeja kuten maastopyöräilyä ja lumikenkäilyä. Raittiissa ilmassa kokoustamisen jälkeen on ihanaa pulahtaa kylpylän lämminvesialtaaseen ja sukeltaa hyville yöunille oman hotellihuoneen tai vuokramökin lämpimän täkin alle.

Saatat olla kiinnostunut

Tarjoukset
28.09.2020

Luonto- ja laavuruokailut

Ravintola El Montesta tilaat upeat tarjoilut Tahkon luonto- ja laavupaikoille! Miten olisi halsteriporo, loimulohi tai höyryävä keitto? Varaa oma luontoruokailuelämyksesi nyt!

 
Tarjoukset
02.10.2020

Luontoruokailu + pikkujoulubuffet

Omatoiminen luontoretki erityisillä eväillä ja ihastuttava illallinen ravintolassa. Break Sokos Hotel paketti sopii kaikenlaisille porukoille, jotka etsivät vaihtoehtoja rentoon yhdessäoloon.

49,90 € / henkilö
Kokoukset, Retkeily, Ruokaravintolat
Tarjoukset
25.09.2020

Inspiroiva kokous luonnossa

Break Sokos Hotel Tahkon luontokokous sisältää lounaan, kahvin ja teen sekä välipalan kodalle tai laavulle toimitettuna.

29 € / henkilö
Kokoukset
Esittelyssä

Kokoukset

Kaunis, puhdas luonto sekä rento mutta huippuosaava palvelu Järvi-Suomen pääkaupungissa takaavat onnistuneet kokoukset ja kongressit.

 
Esittelyssä

Info

Keskellä Suomea sijaitsevaan Kuopioon on helppo tulla niin lentäen, junalla kuin autollakin. Löydä jatkoyhteydet asemilta ja paikallisliikenteen aikataulut.

 
Esittelyssä

Suunnittele matkasi

Etsi itsellesi mieluista tekemistä alueen tai kategorioiden mukaan.Merkkaamalla kortit sydämellä voit selailla niitä myöhemmin reissuvihko-sivulta!

 
Esittelyssä

Kokous- ja kongressipalvelut

Kuopio Convention Bureau tarjoaa maksutonta asiantuntijapalvelua kokous- ja kongressijärjestäjille.

 
Esittelyssä

Näe ja koe

Löydä loman toivotuimmat tekemiset, tapahtumat, nähtävyydet, shoppailupaikat, käyntikohteet, suosikkiharrastukset ja uudet seikkailut!

 
Esittelyssä

European Region of Gastronomy Kuopio

Kuopion alue ja Pohjois-Savon maakunta on ensimmäisenä alueena Suomessa saanut arvostetun European Region of Gastronomy -tunnustuksen, jota juhlitaan vuosina 2020-2021.