<br data-eio= Warning: Undefined variable $image_title in /home/kuopiotahkofi/bedrock-kuopiotahko-fi/web/app/uploads/cache/d159f0c075a2bcc7a36fe38dada5099f02d0341d.php on line 47
”>

Osuma Weekend 2023 avaa Kuopion tapahtumakesän

  Marika Ranta-Pere • 01.02.2023

Osuma Weekend 2023 – Itä-Suomen kuumin tapahtuma

Kuopion kesäkauden avaa Osuma Weekend, joka järjestetään pe-la 26.–27.5.2023. Tapahtumakokonaisuus järjestetään Kuopion Kallaveden sydämessä – Bellanrannassa. Viikonlopun aikana nähdään laaja kattaus urheilua, viihdettä ja molemmat illat huipentuvat kotimaisiin eturivin artisteihin.

Vuonna 2022 pienen peliporukan Padel Spring Break -turnauspäivästä alkunsa saanut tapahtuma kasvoi suuren kiinnostuksen vuoksi hetkessä Itä-Suomen alueen merkittäväksi urheilutapahtumaksi. Tänä vuonna Osuma Weekend 2023 nimeä kantava tapahtuma rakentuu Suomen kuumimman urheilutrendin, eli padelin ympärille. Tulevassa tapahtumassa pelataan harrastesarjojen lisäksi yksi kuudesta Finnish Padel Tourin -osakilpailusta, joten tapahtumassa päästään seuramaan Suomen parhaita padelin pelaajia.

Tämän vuoden tapahtumaan on tavoitteena saada yhteensä noin 300 pelaajaa eri sarjoihin. Padelin osalta tapahtuma jakautuu kolmeen eri paikkaan. Bellanrannassa pelataan Finnish Padel Tourin osakilpailut ja harrastepelit järjestetään BilleBeino Padelissa Kumpusaaressa sekä Padel Visionissa Toivalassa.

– On mahtavaa rakentaa tällaista uudella konseptilla olevaa suurta tapahtumaa alueelle, ja on ollut ilo huomata, miten paljon positiivista virettä ja kiinnostusta tapahtuma on jo tässä vaiheessa ympärilleen saanut. Tässä vaiheessa mukana on jo 60 yhteistyökumppania, ja määrä tulee kasvamaan, toteaa tapahtumapäällikkö Tatu Säisä Target Event Oy:stä.

Osuma Weekend 2023

Eturivin artisteja

Padelpelien lisäksi Matkailukeskus Saanassa järjestetään perjantaina ja lauantaina iltatapahtuma, jossa esiintymässä on Suomen tämän hetken kuumimpia artisteja. Perjantaina veden päälle rakennettavalle esiintymislavalle nousee Isaac Sene sekä valtavassa nosteessa oleva Sexmane. Lauantaina lavan valtaavat Pihlaja, Happoradio sekä Mikael Gabriel.

Huikeiden iltatapahtumien lisäksi lauantaina Bellanrannan alueelle rakentuu alueen toimijoiden puolesta oheisohjelmaa myös perheen nuoremmille.

– Osuma Weekend on Suomen ainoa tapahtuma, jossa voit nauttia huippuartisteista myös Kallavedeltä käsin. Haluamme kehittää alueen järvimatkailua, joten lava, äänentoisto ja tehosteet rakennetaan palvelemaan myös järveltä käsin tapahtumaa seuraavia, iloitsee Säisä.

Saatat olla kiinnostunut

Esittelyssä

Tapahtumakalenteri

Esittelyssä

Majoitus

Esittelyssä

Säpinää cityssä