<br data-eio= Warning: Undefined variable $image_title in /home/kuopiotahkofi/bedrock-kuopiotahko-fi/web/app/uploads/cache/d159f0c075a2bcc7a36fe38dada5099f02d0341d.php on line 47
”>

Tahko Kids

Kaikenlaista lapsille!

Lasten kanssa Tahkolla

Monipuolinen Tahko tarjoaa lapsille ja perheille sopivaa tekemistä jokaisena vuodenaikana.

Talvisen rinne-elämän lisäksi lasten kestosuosikkeja ovat alueen sydämessä sijaitseva lähiliikuntapuisto leikkikenttineen, uusi skeittispotti, SuperCorner Tahko sekä Tahko Spa Kylpylä & Keilahalli. Myös kaikenlainen luonnossa liikkuminen on tehty helpoksi ja alueen retkeilykartoista löytyykin mukavia reittejä perheen kanssa tehtäville päiväretkille – niin kävellen kuin vaikkapa maastopyöräillen.

Tahkon Lähiliikuntapuiston leikkikenttä- ja pelialue on varustettu monipuolisilla välineillä vaijeriliukuineen, minitramppoineen, pelikenttineen ja parkour-alueineen. Puistosta löytyy myös upea Pump track -rata, jossa kulkevat mainiosti myös scootit ja skeittilaudat. Hiekka-tekonurmikentällä ja monitoimiareenalla voi pelailla erilaisia ulkopelejä sekä talvisin luistella ja rannan puolelta löytyy vielä aloittelijaystävällinen, 9-väyläinen frisbeegolfrata. Puiston takaosassa voi käväistä myös vaikkapa makkaranpaistossa, sillä Rantakota on avoinna kaikille matkailijoille läpi vuoden. Tahkon lähiliikuntapuisto on kahdeksan hehtaarin kokoinen.

Hiihtoladuista perheen pienimmille sopivat muun muassa lähiliikuntapuiston vierestä lähtevä Golfladun lenkki, joka jäälatujen avauduttua yhdistyy alueen muuhun latuverkostoon. Myös Tahkolta Nilsiän suuntaan ja tunnelin jälkeen vasemmalle poikkeava Korpipelto-Korpinotko -latu on mukavan tasaista hiihdettävää ja matkalle osuu ihastuttava Nallelaavu. Tahkon alueen laavuilla polttopuut ovat valmiina.

Tahko Spa Hotellin tiloissa viihtyvät kaikenikäiset perheenjäsenet aamusta iltaan. Saman katon alta löytyvät SuperCorner Tahko, Tahko Spa Kylpylä sekä ratavalliautomatiikan ansiosta perheen pienimmillekin sopiva keilahalli. Päärakennuksen aulan pelimaailmassa viihtyy tovin jos toisenkin, ja ravintolapalvelutkin ovat aivan nurkan takana.

Hyvä ruoka kuuluu lomaan

Tahkon persoonallisissa ravintoloissa myös lapset syövät hyvin. Perinteisten pikaruokapaikkojen lisäksi tarjolla on erittäin laadukasta á la cartea myös perheen pienimmille, sekä tietenkin lounasravintoloiden buffettien antimia.

Tahkon huipulla sijaitseviin rinneravintoloihin pääsee myös autolla, joten lomapäivän ohjelmaan kannattaa ehdottomasti ottaa myös käynti huipulla vaikkapa lounaan merkeissä!

Rinteiden päältä avautuu upea maisema satasaariselle Syvärille ja koko Tahkon matkailualueen ylle ja joka kerta tämä maisema pysäyttää hetkeksi niin lapset kuin aikuisetkin.

Ruokaravintolat-Kuopiossa.jpg

Ravintolat Tahkolla

Löydä ihastuttavin ravintola loman jokaiselle päivälle!

Lue lisää

Mini Mountain – uusi rinnealue lapsille ja aloittelijoille

Tahkon lastenrinne on kokenut kesän 2022 aikana täydellisen muutoksen ja tarjoaa nyt entistäkin paremmat olosuhteet laskettelu- tai lumilautailuharrastuksen aloittamiseen. Uutta on muun muassa loivempi ja tilavampi rinne, katettu mattohissi, uusi sompahissi, sekä oma, edullisempi Mini Mountain -lipputyyppi. Muutostöiden aikana rinnettä on paitsi loivennettu, myös laajennettu alareunasta enemmän järven suuntaan. Rantaviivan siirtymisen myötä myös talven aktiviteettialueet pulkkamäkineen ovat turvallisesti käytössä jo talvikauden alkaessa ilman, että järven jäätymistä tarvitsee odottaa.

Lapsille ja perheille suunnattuja tapahtumia on tarjolla läpi vuoden, niin rinteillä kuin alueen yrityksissäkin. Hiihtokoulun viikko-ohjelma ja muut riemukkaat rinnetapahtumat ihastuttavat lomaviikoilla – myös kesäisin – ja monissa urheilutapahtumissa nuorisolle sopivia sarjoja. Sesonkiviikoilla ja tapahtumien yhteydessä Tahkolla järjestetään myös erilaisia pop up -tapahtumia, kuten teatteria, limudiscoja ja monenlaisia seikkailuja.

Yritykset

Tahko Spa Hotel

Paikat

Tahkon lähiliikuntapuisto

Paikat

Tahkon portaat

Paikat

Tahkon näköalatorni

Paikat

Tahkon retkeilyreitit

Paikat

Mäkiaution rotko