Hop-On Hop-Off starttaa jälleen

Hop-On Hop-Off starttaa jälleen

  Marika Pulkkinen • 10.06.2022

Hop-On Hop-Off -kaupunkibussin reittiä uudistettu

Viime kesänä matkailijoiden suuren suosion saavuttaneet Hop-On Hop-Off -kaupunkibussi ja -laiva starttaavat kesäkauden 2022. Hop-On Hop-Off -kaupunkibussi ilmestyy Kuopion katukuvaan maanantaina 13.6. ja laivakuljetukset alkavat keskiviikkona 15.6.

Hop-On Hop-Off -kaupunkibussin reittiä uudistettiin ja aikataulua aikaistettiin viime kesästä. Uusi reitti kiertää nyt Saaristokaupungin kautta. Matkan varrella on useita uusia pysäkkejä, kuten Kuopion Musiikkikeskus, Lignell & Piispasen Vierailukeskus Bellanrannassa, Cafe Sillan Alla Saaristokaupungissa ja K-Market Pirtinportti Pirtin asuinalueella. Bussin aamuvuoroilla nähdään välillä myös bussiemäntä, joka mm. antaa vinkkejä lomapäivien viettoon Kuopiossa.

Hop-On Hop-Off -laivan kausi käynnistyy keskiviikkona 15.6. ja se seilaa viime kesältä tuttua väliä: matkustajasatama – Bellanranta – Matkailukeskus Rauhalahti ja takaisin, kahdesti päivässä.

Lippuja voi ostaa mm. Vilkku-sovelluksesta ja Kuopion Matkailuneuvonnasta torilla sijaitsevasta lasipaviljongista.

Hop-On Hop-Off -laiva liikennöi kahdesti päivässä Bellanrantaan ja Rauhalahteen.

Digiopastusta matkan varrella tai kotisohvalta käsin

Hop-On Hop-Off -kierroksella voi nauttia kauniiden maisemien ja mielenkiintoisten kohteiden lisäksi digiopastuksesta. Opastus tarjoaa entistäkin enemmän historiaa, nykypäivää ja monia mielenkiintoisia tarinoita kaupungista, sen ihmisistä sekä yrityksistä. 

Digiopastuksiin saadaan kesäkuun aikana myös savonkieliset selostukset ja niiden kanssa voi tehdä nojatuolimatkan, vaikka kotisohvalta käsin. Digiopastusten ympärille on perheen pienimmille koottu tietovisa, johon vastanneiden kesken arvotaan joka viikko yllätyspalkintoja.

Hop-On Hop-Off

Katso reitit ja aikataulut!

Lue lisää

Saatat olla kiinnostunut

Artikkelit

Lasten kanssa kesällä Kuopiossa

Artikkelit

Ranta- ja kesäterassit Kuopiossa

Esittelyssä

Suunnittele matkasi