Eero & HP Tour huhtikuussa Kasurilaan ja Tahkolle

Eero & HP Tour huhtikuussa
Kasurilaan ja Tahkolle

  Salla Kotsalainen • 22.01.2022

Uusi kiertue tuo lumilautailun takaisin hauskan äärelle

Eero & HP Tour rantautuu huhtikuussa Tahkolle ja Kasurilaan. Kiertueen ideoijina ovat Eero Ettala ja HP Parviainen ja luvassa on matalan kynnyksen kisailua, hyvää fiilistä, yhdessä tekemistä ja hauskanpitoa. Kiertue järjestetään kaikissa kolmessa SkiOne -keskuksessa eli Tahkon ja Kasurilan lisäksi myös Vuokatissa.

Intohimoiset lumilautailijat Eero Ettala ja HP Parviainen huomasivat, että heitä yhdistävä laji on ajautumassa hieman liian totiseksi. Yhdessä syttyi halu tuoda ilo ja hauskuus takaisin lumilautailuun. 20 vuotta ammatikseen laskenut Ettala on nähnyt lumilautailun kehityksen läheltä. Vakavan suorittamisen rinnalle kaivataan kisaformaattia, jossa juhlitaan hyvällä fiiliksellä toisten onnistumisia ja nautitaan yhdessä olemisesta. Eero ja HP tuntevat toisensa vuosien takaa lumilautailun parista. Pari yhteistä kuvausprojektia osoitti, että yhteistyö sujuu ja ajatus jostain suuremmasta yhteisestä toteutuksesta alkoi kyteä. 

Ideamme on tehdä lumilautailusta ja talviharrastamisesta helposti lähestyttävää ja mahdollisimman inspiroivan näköistä”, Ettala kuvailee. 

”Lumilautailu ja kaikki sen parissa touhuaminen yhdistää”

”Kaiken ei aina tarvitse olla isoa ja ihmeellistä. Parhaan laskufiiliksen saa, kun katsoo sellaisia temppuja, joihin pystyy itse samaistumaan”, sanoo Duudsoneistakin tuttu HP Parviainen.

Laadukkaat suorituspaikat kaiken tasoisille

SkiOne -keskukset herättivät Eero Ettalan ja HP Parviaisen mielenkiinnon, koska niissä on laadukkaat, monen tasoisille harrastajille sopivat suorituspaikat.

Eero & HP Tour on suunnattu sekä kilpailijoille että harrastajille, joten yhteistyön solmiminen nimenomaan SkiOnen kanssa tuntui luontevalta. 

Kiertuepäivämäärät: Vuokatti 17.3., Kasurila 9.4. ja Tahko 22.4.2022.  Tapahtumakohtaiset aikataulut ja lajit tarkentuvat talven mittaan, seuraile keskusten somekanavia!

”SkiOnen keskukset ovat meille molemmille tuttuja omasta nuoruudesta. Kiertueella tuomme esiin jokaisen keskuksen vahvuuksia. Siksi jokainen kisakin tulee olemaan erilainen”, Eero kuvailee.

”Mutta rinteeseen voi lähteä mukaan koko perhe, olipa alla sukset tai lauta. Se tässä lajissa ja rinteessä olemisessa onkin siisteintä. Tästä pystyy nauttimaan yhdessä, jokainen omalla tasollaan”, HP tiivistää.

SkiOne on perheyritys, joka pyörittää Vuokatin, Tahkon ja Kasurilan hiihtokeskuksia. Yrityksen tavoitteena on tarjota laadukkaita, turvallisia ja monipuolisia suorituspaikkoja kaiken ikäisille ja -tasoisille laskijoille aloittelijasta alkaen. 

”On mahtavaa saada Eero ja HP välittämään viestiä, joka tukee meidän keskusten missiota”, kommentoi SkiOnen toimitusjohtaja Lauri Suutarinen ja jatkaa: ”Kyllä meillä arvot kohtasivat aika nopeasti tässä asiassa”.

Eero & HP Tour järjestetään QKLS -tapahtumien ohessa: Kasurilan QKLS Games ( lumilautailun SM kisat ) 7.-10.4.2022, Tahko QKLS Rally ( Banked Slalom SM ) 22.-23.4.2022 ja Vuokatin Rookie Fest 17.-18.3.2022.

Saatat olla kiinnostunut

Esittelyssä

Laskettelu

Esittelyssä

Hiihtoloma