Leimaus -suunnistusleirin ilmoittautuminen alkaa

Leimaus -suunnistusleirin ilmoittautuminen alkaa

  Marika Pulkkinen • 01.12.2021

Suunnistuksen valtakunnallinen suurleiri Kuopiossa kesällä 2022

Suunnistuksen valtakunnallinen suurleiri Leimaus 2022 järjestetään ensi kesänä Kuopion Rauhalahdessa 6.-9.6.2022. Leirille odotetaan yli 1500 osallistujaa joka puolelta Suomea. llmoittautuminen leirille alkaa keskiviikkona 1.12.2021 kello 20.00.

– Rauhalahti on isännöinyt Leimaus-leiriä vuonna 2010. Alueella on mahtavat puitteet ikimuistoisen leirin toteuttamiseksi, kun kävelymatkan etäisyydellä on niin uimaranta, kylpylä, eläinpuisto kuin Jätkänkämpän savusaunakin. Myös suunnistusmaastot ovat lähellä Jynkässä ja Jynkänvuorella, kertoo leiri-isäntä Hannu Airila.

Leimauksen osallistujat majoittuvat Rauhalahden hotellilla ja matkailualueella. Harjoituksia on lähimaastojen lisäksi Puijolla ja Pirtissä.

Yleisö voi tulla aistimaan tunnelmaa leirin päättävään leiriviestiin, joka järjestetään Rauhalahden uimarannalta käsin torstaina 9.6.2022 kello 9.30 alkaen.

– Leiriviestissä on tarjolla todellista säpinää ja suunnistuksen iloa. Viestin rastit ovat Rauhalahden matkailukeskuksen alueella, ja siellä on mahdollista nähdä mitä vauhtia tulevaisuuden huiput pitävät parhaimmillaan, Airila jatkaa.

Saatat olla kiinnostunut

Yritykset

Matkailukeskus Rauhalahti

Artikkelit

Valtakunnallinen Leimaus -suunnistusleiri Kuopioon ensi kesänä

Esittelyssä

Tapahtumakalenteri