Kuopio Tanssii ja Soi julkaisi loka-marraskuun ohjelmiston

Kuopio Tanssii ja Soi julkaisi loka-marraskuun ohjelmiston

  Marika Pulkkinen • 26.08.2021

Kuopio Tanssii ja Soin loppusyksyn ohjelmisto on nyt julkaistu

Kuopio Tanssii ja Soi järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti useina tapahtumakokonaisuuksina elo-marraskuun aikana. Elokuun loppupuolen William Forsythen ja toritapahtuman jälkeen ohjelmassa nähdään muun muassa kreikkalaisen Andonis Foniadakiksen uutuusteos sekä englantilaisen Shobana Jeyasingh Dance -ryhmän kirkkotiloihin sijoittuva esitys. Lipunmyynti alkaa torstaina 26.8.2021.

Tanztheater Wuppertal Pina Bauschin solistina pitkän uran tehnyt Cristiana Morganti tuo Kuopioon sooloteoksensa. Kuopiossa vierailevat myös belgialainen Peeping Tom sekä fyysisyyttä edustava espanjalainen GN | MC. Genelec-Gaala toteutuu marraskuussa ja siellä nähdään ja kuullaan muun muassa Genelecin Brand Artist, kontrabasisti Juho Martikaisen ja amerikkalaisen nykystepin tähden Caleb Teicherin yhteisesiintyminen. Ohjelmaa nähdään nyt myös Iisalmessa kun Shobana Jeyasingh Dancen teos esitetään Kuopion Männistön kirkon lisäksi Pyhän Ristin kirkossa.

”Tässä hetkessä tuntuu tärkeältä muistuttaa tanssin keinoin, että maailmassa on yhä muutakin kuin pandemia. Peeping Tom ja Shobana Jeyasingh Dance kuljettavat yllätyksellisiin ja omintakeisiin maailmoihin, joita hallitsevat alitajuiset näyt”, kertoo Kuopio Tanssii ja Soin taiteellinen johtaja Riku Lehtopolku.

”Cristiana Morganti, Caleb Teicher ja Nic Gareiss tuovat Kuopioon samaistuttavan inhimillisyyden ja lempeän huumorin lävistämät teoksensa. Ihmiskehon ihmeellisyydestä puolestaan muistuttavat liikkeellisellä virtuoosisuudella juhlivat GN | MC ja Andonis Foniadakis Company”, Lehtopolku jatkaa.

Photo: Hillary Rees | Caleb Teicher & Nic Gareiss (USA): Caleb & Nic

Loka-marraskuun 2021 ohjelmisto

 • Cristiana Morganti (IT): Jessica and Me
  • Kuopion kaupunginteatteri, Maria-näyttämö
 • Tanssioppilaitokset on Stage 1 ja 2
  • Kulttuuriareena 44, Kuopio
 • Peeping Tom (BE): Kind
  • Kuopion kaupunginteatteri, Minna-näyttämö
 • Shobana Jeyasingh Dance (GB): TooMortal
  • Iisalmen Pyhän Ristin kirkko
  • Männistön katolinen kirkko, Kuopio
 • Tanssilyhytelokuvia
  • Kino Kuvakukko, Kuopio
 • GN | MC (ES): Set of Sets
  • Kuopion kaupunginteatteri, Minna-näyttämö
 • Andonis Foniadakis Dance Company (GR): Salema Revisited
  • Kuopion kaupunginteatteri, Minna-näyttämö
 • Caleb Teicher & Nic Gareiss (USA): Caleb & Nic
  • Kulttuuriareena 44, Kuopio
 • Genelec-Gaala
  • Kuopion Musiikkikeskus

Muutokset ovat mahdollisia. Kaikki esitykset järjestetään terveysturvallisesti viranomaisten ohjeistukset huomioiden. Lisätietoja Kuopio Tanssii ja Soin verkkosivuilta.

Artikkelin pääkuva: Charalambos Akriviadis: Andonis Foniadakis Dance

Saatat olla kiinnostunut

Artikkelit

Kuopio Tanssii ja Soi avaa syksyn ohjelmistonsa Forsythen teoksilla

Esittelyssä

Kulttuuri ja käyntikohteet

Esittelyssä

Tapahtumat