UIT keskittää kesän näytöksensä Nilsiän Louhosareenalle

UIT keskittää kesän näytöksensä Nilsiän Louhosareenalle

  Salla Kotsalainen • 09.06.2021

Louhosareenalla kesän esitykset voidaan järjestää terveysturvallisesti katetussa ulkotilassa

Uusi Iloinen Teatteri on koronarajoitusten vuoksi joutunut perumaan tai siirtämään vuodelle 2022 tuotantonsa Helsingissä, Muuramen Riihivuoressa ja Oulussa. UIT keskittää tämän kesän toimintansa Nilsiän Louhosareenalle, jossa tapahtumat voidaan järjestää koronaturvallisesti katetussa ulkotilassa, tarvittavin turvavälein. Tapahtumapaikkana entiselle kvartsikivilouhokselle rakennettu Louhosareena on todella suuri ja vaikuttava; upealla paikalla, katetun katsomon alla on kaikkiaan 1800 paikkaa ja akustiikka on yksi Suomen parhaista.

Sinikka Sokan ( Daria ) ja Risto Kaskilahden ( Salomon ) tähdittämän Kauniin Veeran näytäntökausi on 29.6-11.7.2021 ja legendaarisen UIT:n revyyn ensi-iltaa juhlitaan historiallisesti Louhosareenalla 29.7. Tämänvuotisen revyyn nimi on Kupla vai Uitti ja sen näytäntökausi jatkuu 8.8. saakka.

Paikan päälle on helppo saapua paitsi omalla autolla, myös linja-autokuljetuksin Kuopiosta, Siilinjärveltä ja Nilsiästä. Linja-autokuljetukset ovat varattavissa paikallisen bussiyhtiön E.Ahosen kautta.

Päivitä teatterielämyksesi uudelle tasolle

Nilsiän Louhosareenalla elämyksiä tarjoilevat paitsi upeat esitykset, myös Ravintola Louhoksen laadukkaat ravintolapalvelut. Esityslippujen lisäksi tarjolla on ruokailun sisältäviä VIP -Elämyspaketteja, ryhmille ennakkoon tilattavia lounas- ja juomapaketteja sekä tietenkin myös paikan päällä tilattavia pikkupurtavia ja virkistäviä juomia.

Louhoksen ravintolapalvelut ovat rakentuneet teatterin välittömään läheisyyteen kvartsikivilouhoksen näköalapaikalle, VR:n nostalgiseen ravintolavaunuun kera kesäisen terassin.

Kauempaa saapuvat katsojat majoittuvat mukavasti Tahkolla, vain noin 10km päässä esityspaikasta – ja valinnan varaa riittää huolettomista hotellipaketeista rantamökkeihin ja luksushuviloihin.

Kaunis Veera -elämyspaketti

Tutustu Ravintola Louhoksen tarjontaan ja varaa tarvittaessa ennakkoon.

Lue lisää

Kaunis Veera

Esitykset 29.6-11.7.2021

 

Osta lippuja

Kupla vai Uitti

Esitykset 29.7.-8.8.2021

 

Osta lippuja

Majoitus

Varaa suoraan verkosta!

 

Tutustu

Opera Picnic siirtyi vuodelle 2022

Louhosareenan kesän ohjelmistossa alunperin ollut Opera Picnic on siirtynyt vuodelle 2022. Valtioneuvoston päätökset venyivät niin pitkälle, että koronatilanteen ennustaminen rajoilla sekä markkinoinnin jääminen näin myöhään katsottiin liian suureksi riskiksi tänä vuonna. ”Odotamme jo ensi vuotta, jolloin pääsemme rakentamaan hienoa tapahtumaan ainutlaatuisen maagiseen paikaan”, toteaa JL Classic Oy:n toimitusjohtaja Jyri Leiten.

Tämän vuoden tapahtumaa oli valmisteltu yhdessä St. Petersburg Chamber Operan kanssa ja ohjelmistoksi oli suunniteltu G. Verdin Rigoletto ja P. Tschaikovskyn Jevgeni Onegin sekä I.Kalman Silva.

Saatat olla kiinnostunut

Esittelyssä

Kesä

Esittelyssä

Majoitus

Esittelyssä

Näe ja koe