Tahko Craft Gin & Beer Festival täydentää kesän tapahtumatarjontaa

Tahko Craft Gin & Beer Festival täydentää kesän tapahtumatarjontaa

  Salla Kotsalainen • 04.06.2021

Uusi tapahtuma laadukkaan juomakulttuurin ystäville

Edit 5.8.2021: Tapahtuma peruttu vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

Tahkon tislaamoravintola Hophausissa 27.-28.8.2021 järjestettävän juomafestivaalin pääosassa ovat artesaanitisleet ja laadukkaat panimotuotteet sekä hyvä ruoka ja Tahkon elokuinen tunnelma. Molemmat tapahtumapäivät huipentuvat livemusiikkiin; esiintyjinä Erika Vikman, Erin ja Jimmy Cola.

Kaksipäiväisen tapahtuman aikana esitellään arvostettuja ja palkittuja tuotteita muun muassa seuraavilta tislaamoilta: Tahkon Tislaamo, Helsinki Distilling Company, Valamo, Kyrö Distillery Company, Moe ja Junimperium. Panimotuotteita edustavat Olvi, RPS, Iso-Kallan panimo sekä Mallaskoski ja Põhjala.

Laadukkaiden juomien lisäksi festivaalialueelta on saatavilla myös tunnelmaan sopivaa street foodia by Chef Rôtisseurs Hannu Pöyhönen. Molemmat tapahtumapäivät huipentuvat illan livekeikkoihin, jolloin lavalle nousevat bilebändi Jimmy Cola ja Erika Vikman perjantaina sekä Jimmy Cola ja Erin lauantaina.

”Ihmiset janoavat entistä enemmän elämyksiä myös laadukkaiden juomien parissa. Lähituotetut tisleet ja käsityönä valmistetut juomat kiinnostavat ja uuden tapahtuman myötä voimme tarjota useita elämyksiä saman viikonlopun aikana”, kertoo Anna Hämäläinen Break Sokos Hotel Tahkolta.

”Tapahtumaviikonlopun aikana Tahkon tislaamossa on mahdollista tehdä lyhyitä tislaamokierroksia, joiden opastuksesta vastaa itse tislaamomestari Niko Pöllänen”, Hämäläinen jatkaa.

Lipunmyynti avautuu 4.6.2021

Tapahtuman ennakkolippujen myynti alkaa Ticketmasterissa perjantaina 4.6.2021 klo 09:00. Lippuja voi ostaa ennakkoon myös Break Sokos Hotel Tahkon vastaanotosta, joka on avoinna joka päivä 24/7.

  • Tapahtuman ikäraja on K-18
  • Tapahtuma-alue on avoinna jo päivällä ( maksuton )
  • Livekeikat alkavat molempina iltoina klo 19 ja klo 22
  • Ennakkoliput 20€ / ilta
  • Liput ovelta klo 17 alkaen 25 € / ilta

Majoittuen minilomalle

Varaa festarimajoitus Break Sokos Hotel Tahkosta alk. 130€ / 2hh / vrk.

Lue lisää

Nyt julkaistun uuden Tahko Craft Gin & Beer Festivaalin lisäksi Tahkon jatkuvasti täydentyvä tapahtumakesä pitää sisällään ainakin sporttia, vauhtia, kulttuuria, teatteria, livemusiikkia ja makuelämyksiä. Suurimmista kesätapahtumista ovat tällähetkellä toteutumassa muun muassa Tahko MTB 2.-4.7., Watercross Tahko 23.-24.7., IRONMAN Finland Kuopio-Tahko 14.8.2021, Tahko Truck Fest 18.9. sekä syyskuun lopun perinteinen Tahko Oktoberfest 24.-25.9.2021.

Upeita elämyksiä tarjoilee myös Nilsiän Louhosareenalla esitettävä, UIT-twistillä höystetty romanttinen musiikkikomedia Kaunis Veera 29.6.–10.7. sekä riemukas revyy Kupla vai Uitti 29.7.–7.8.2021. Tahko Spa Hotellin kesäteatterishow pääsee vauhtiin 9.-16.7., jolloin Tahko Spa Areenalla nähdään Finnvitsien Kullankimallus -tarina.

Saatat olla kiinnostunut

Yritykset

Hophaus Tahko

Esittelyssä

Tahko Oktoberfest

Esittelyssä

Tapahtumat