Risteilylomat Kuopiossa

Risteilylomat Kuopiossa

  Marika Pulkkinen • 01.06.2021

Höyrylaivalla lomalle Kuopioon

Kuopion kesässä pääsee nauttimaan nostalgisista höyrylaivaristeilyistä, kun Vip Cruise avaa heinäkuussa yhteydet Kuopion ja Savonlinnan välillä. Kun laivamatkaan liittää vielä yön kaupunkihotellissa, puhutaan jo kokonaisesta risteilylomasta. Savonlinna-Kuopio-Savonlinna risteilyt ovat jo myynnissä ja risteilylomalaiset voivat varata huoneita etuhintaan Original Sokos Hotel Puijonsarvesta.

”Savonlinnan ja Lappeenrannan välillä oli kukoistava risteilyreitti 1900-luvun alussa, kun ylimystöä kuljetettiin kylpylälomille. S/s Savonlinna oli aikansa luksusristeilijä ruokailusalonkeineen. Elämyksellisiä, vanhan ajan tunnelmaa henkiviä risteilyjä on kaivattu ja nyt herätämme ne uudelleen henkiin. Saimaan ohella ohjelmaan tulevat nyt Kallaveden hienot maisemat”, kertoo kapteeni Janne Leinonen Vip Cruiselta.

”Matkailijat janoavat nyt perinteisiä suomalaisia elämyksiä, ja historiallinen alus halkovarastoineen ja höyrykoneineen sekä idylliset järvimaisemat ovat sitä mitä suurimmassa määrin”, Leinonen kiteyttää.

“Otamme ilolla höyrylaivan ja sen tuomat risteilyt vastaan tänne Kuopioon. Matka historiallisella, upealla höyrylaivalla on juuri sitä luksusta, mitä meidän hotellimmekin matkailijoille tarjoaa”, iloitsee Original Sokos Hotel Puijonsarven hotellinjohtaja Johanna Väätäinen. “Kotimaan matkailukesä tulee olemaan vilkas ja juuri tällaisia elämyksiä kaivataan mielenkiinnon lisäämiseksi aluettamme kohtaan”, toteaa Väätäinen.

Elämyksellinen risteily yhdistettynä yöpymiseen kaupunkihotellissa

Kuopion matkustajasataman läheisyydessä, kauniin Snellmanin puiston laidalla sijaitseva Original Sokos Hotel Puijonsarvi ravintoloineen tarjoaa tasokkaan kokonaisuuden kesälomalaisille. Vieraanvaraisuus, savolainen leppoisuus, eloisa sijainti ja paikalliset herkut ilahduttavat lomavieraita. Hotellissa on tehty mittavia uudistustöitä ja heinäkuuksi valmistuu 63 täysin uusittua hotellihuonetta. Myös herkullinen hotelliaamiainen muikkukukkoineen tarjoillaan uudessa ravintolassa heinäkuussa.

”Nämä uudistukset valmistuvat juuri sopivasti kuumimpaan kesäsesonkiin ja vahvistavat entisestään Puijonsarven asemaa Itä-Suomen suurimpana hotellina”, iloitsee Väätäinen. Risteilylomalaiset voivat jo nyt varata huoneita osoitteessa www.sokoshotels.fi etuhintaan koodilla BVIPCRUISE.

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Elämää sykkivä hotelli Kuopion keskustassa.

Lue lisää

Saatat olla kiinnostunut

Esittelyssä

Kesä

Esittelyssä

Näe ja koe

Artikkelit

Ranta- ja kesäterassit Kuopiossa