Järjestä kokoontuminen Kuopion alueella

Järjestä kokoontuminen Kuopion alueella

  Jesse Kettunen • 21.06.2021

Porukka kasaan ja suunnaksi Kuopion alue

Kuopion alue on pullollaan mahdollisuuksia virallisten ja epävirallisten kokoontumisten järjestämiseen. Olipa kyseessä suuret juhlat, viihteen täyteinen viikonloppu tai vanhan kaveriporukan ”get together” niin Kuopion ja Tahkon alueelta löydät varmasti ratkaisun tarpeisiisi.

Kaveriporukka on levinnyt ympäri Suomea ja välimatkojen vuoksi kokoontuminen on vaikeaa, kuulostaako tutulta? Kuopion alue toimii loistavana kohteena kokoontumisille jo pelkästään siksi, että se on sijainniltaan lähellä, saavuitpa mistä päin Suomea tahansa. Kuopioon pääsee vaivatta niin julkisen liikenteen kyydissä kuin omalla autollakin.

Ratkaisuja jokaiseen tapahtumaan

Synttärit, varpajaiset, baby showerit ovat kaikki ikimuistoisia tapahtumia, ja niitä on mahtava juhlia yhdessä lähimpien ystävien kanssa. Kuopion alueelta löytyy kattavasti eri kokoisia tiloja tämän tyyppisten juhlien juhlintaan, jolloin juhlakalukin voi rauhassa rentoutua, kun pääsee pois kotoaan ja karkuun mahdollista juhlien jälkeistä siivoa.

Jos kyseessä on vapaamuotoisempi tapahtuma kuten polttarit, ryhmän virkistysilta, kaveriporukan viihdepäivä, karonkka, harjannostajaiset tai vaikkapa viimeisenpäälle bakkanaalit, niin Kuopion alueen aktiviteettitarjonta ja puitteet kaikelle toiminnalle ovat kunnossa. Myös ravintolatarjonta on yksi Suomen kattavimmista väkilukuun suhteutettuna.

Aktiviteetteja jokaiseen makuun

Helpoin ja ajattomin ratkaisu on varata porukalla sauna. Tilaussaunojen tarjonta Kuopion alueella on kattava. Saunatilan voi varata ainoastaan sinun porukallesi tai vaihtoehtoisesti pistäytyä kylpemään Saanaan, jossa voitte viettää halutessanne koko päivän, pitkän kaavan kautta iltaan asti.

Erikoisempia vaihtoehtojakin löytyy. Tahkolla saunomaan pääsee Tahkovuoren huipulle, kun taas Kuopiossa voi varata saunalautan, jonka kyydissä pääsee ihailemaan kaunista Kallavettä ja nauttimaan samalla rentouttavista löylyistä. Kallaveden laineille pääsee myös laivalla koko kesän ajan ja risteilyn voi myös yhdistää vierailuun Alahovin viinitilalla, josta voitte varata myös yksityistilaisuuden ryhmällenne.

Mikäli ryhmänne haluaa villimpää menoa ja kokea adrenaliinin kuohunnan, voitte suunnata esimerkiksi Tahkolle opettelemaan ohjatusti vauhdikkaan alamäkipyöräilyn alkeita. Tai jos mielitte rentoutua ja unohtaa hetkeksi arjen stressin, löytyy kokonaisvaltaisia hemmottelupaketteja useista eri paikoista Kuopion ja Tahkon alueella.

Lisäksi Kuopion alueella järjestetään paljon isoja tapahtumia, kuten festareita, lukuisten muiden pienempien tapahtumien lisäksi, ja Kuopion alueella pääsee myös ympäri vuoden seuraamaan korkeimman sarjatason huippu-urheilua kaikissa tutuissa urheilulajeissa.

Suunnittelu on raskasta, mutta siihenkin on ratkaisu

TrueKPO on uusi elämysten verkkokauppa, joka tekee suunnittelemisesta helpompaa. A-luokan reissu, Kaveriporukan kesäpäivät ja Tyttöjen hemmottelupaketti ovat kaikki suoraan lainattuja elämyspakettien nimiä TrueKPO:n sivuilta.

TrueKPO on koonnut paikallisten palveluiden tarjoajat yhteen ja kasannut heidän palveluistaan erittäin kattavan valikoiman paketteja, joista varmasti löydätte mieleisenne. Palvelun avulla aktiviteettien yhdistely ja stressaava päivän ohjelman suunnitteleminen helpottuu merkittävästi, jolloin irtiotto arjesta onnistuu varmasti.

Paketeista löytyy myös reippaasti vaihtoehtoja rauhallisempaan menoon niin ystäväporukoille ja ryhmille kuin lapsiperheille ja pariskunnillekkin.

TrueKPO

Palvelu, joka yhdistää ihmiset sekä paikalliset palvelut.

Lue lisää

Myös rauhalliseen ajanviettoon

Aktiviteetteja ja mahdollisuuksia pursuava Kuopion alue sopii myös erinomaisesti esimerkiksi sukujuhliin. Suvun kesken juhlittavat syntymäpäivät, häät ja valmistujaiset ovat mahdottoman mukavia tilaisuuksia, kun puitteet ovat kunnossa.

Kuopion alueella luonto on alati lähellä, joten sukujuhlia tai perhepiirin erilaisia tapahtumia pääsee juhlistamaan omassa rauhassa, luonnon keskellä. Myös esimerkiksi ystäväpariskuntien kanssa vietetty viikonloppu ruokaa laittaen ja yhdessä rentoutuen on äärettömän mukavaa omassa rauhassa. Täällä kun on mahdollisuus niin rentoutua omassa rauhassa kuin irrotella ison kaupungin sykkeessä.

Saatat olla kiinnostunut

Artikkelit

Järjestä kokoontuminen Kuopion alueella

Artikkelit

Ranta- ja kesäterassit Kuopiossa

Tarjoukset

Tahko Mountain, Tahkovuori

Bike Park ajo-opetus

Tarjous on päättynyt

Esittelyssä

Saunat

Tuotteet

Hotelli IsoValkeinen, Kuopio

Saunatilat lammen rannalla

Product not available

Tuotteet

Golden Resort, Tahkovuori

Sauna isolle porukalle

Tarjoukset

Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio

Iso tapahtuma, iso tila?

Tarjous on päättynyt

Esittelyssä

Risteilyt

Tuotteet

Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Kuopio

Saunailta Kuopiossa

Product not available

Esittelyssä

Tahko Oktoberfest

Tuotteet

Savo Shot, Nilsiä

Movie Guns Extented

Product not available

Tuotteet

Kuopion Taksiykköset, Kuopio

Kuopion Kahtelu

Product not available

Tuotteet

Kuopion Taksiykköset, Kuopio

Kuopion Kahtelu

Product not available

Tuotteet

Kuopion Taksiykköset, Kuopio

Kuopion Kahtelu

Product not available

Tuotteet

Kuopion kaupunginteatteri, Kuopio

Show & Dinner

Product not available