TrueKPO – uusi elämysten verkkokauppa

TrueKPO – uusi elämysten verkkokauppa

  Marika Pulkkinen • 07.05.2021

Uusi verkkokauppa paketoi
alueen parhaat palvelut elämyksiksi

Vararengasravintolat Oy on yhdessä kumppaneidensa kanssa luonut TrueKPO -palvelun, joka yhdistää ihmiset sekä paikalliset palvelut. TrueKPO on elämysten verkkokauppa, josta varaat ja ostat kätevästi kaiken tarpeellisen huolettomaan lomailuun ja ajanviettoon – yhdellä klikkauksella.

”TrueKPO mahdollistaa vaivattoman viihtymisen. Enää asiakkaan ei tarvitse huolehtia käytännön järjestelyistä ravintolakokemustaan varten. Palvelupaketeissamme me olemme jo huomioineet muun muassa taksikyyditykset sekä lastenhoidon, ja nämä kaikki palvelut ovat asiakkaan ostettavissa vain yhdellä klikkauksella. Tämä on yksi esimerkki siitä, mitä TrueKPO -palvelu tarjoaa, sillä erilaisia paketteja on tällä hetkellä myynnissä jo noin seitsemänkymmentä ja niitä tulee jatkuvasti lisää.”, summaa Vararengasravintolat Oy:n toimitusjohtaja Juho Rissanen.

Vaivatonta yhdessäoloa

TrueKPO:n tavoite on saada ihmiset pois kotisohvilta, sillä yhdessä tekeminen ja kokeminen on kultaakin arvokkaampaa. Palvelu tarjoaa täysin uudenlaisen mahdollisuuden löytää alueen parhaimmat tekemiset, ja vieläpä valmiiksi suunniteltuina elämyspaketteina. Valikoimasta löydät huikean määrän erilaisia paketteja puolison, perheen, ystävien tai vaikka työkavereiden yllättämiseksi.

Tulevaisuudessa haluamme olla yhtiö, joka tarjoaa täysin uudenlaisia palveluja sekä tapoja olla ja viihtyä yhdessä. Palvelun ja alustan kehittäminen on vasta alussa ja tulevaisuudessa haluamme Kuopion olevan Suomen helpoiten lähestyttävä matkailukohde”, Rissanen jatkaa.

TrueKPO

Tutustu verkkokaupan valikoimaan!

Lue lisää

Saatat olla kiinnostunut

Artikkelit

Ranta- ja kesäterassit Kuopiossa

Yritykset

TrueKPO

Esittelyssä

Näe ja koe