Padel-ulkokenttien tarjonta kasvaa kesäksi

Padel

Kuopion alueella on huippuolosuhteet uudelle suosikkilajille

  Jesse Kettunen • 15.04.2021

Hittilajin harrastajia hemmotellaan

Suureen suosioon nousseen padelin harrastaminen näkyy Kuopion alueella kasvaneena padel-kenttien tarjontana niin sisällä kuin ulkona. Helposti opittava padel, jota normaalisti pelataan nelinpelinä, sopii kaikille taidoista riippumatta ja on sosiaalisena pelinä varsinkin perheiden ja kaveriporukoiden suosima laji.

Bellanrannan padel-kentät

Bellanrannassa padelia on mahdollisuus harrastaa sisällä sekä ulkona. Vuonna 2020 Bellanpuistoon avattiin kaksi padel-sisäkenttää ja kaksi ulkokenttää, jotka ottivat välittömästi paikkansa Bellanrannan monipuolisessa aktiviteettitarjonnassa.

Padelin saavuttaman suuren suosion ansiosta Bellanrantaan on suunnitteilla yhteensä kymmenen uutta padel-kenttää, joista kahden on määrä valmistua kesäkuussa.

Vuoden loppuun mennessä Bellanrannan nykyisen padel-klubin viereen rakennetaan uusi padel-keskus, jossa on yhteensä kahdeksan World Padel Tour -tason padel-kenttää.


Bellanranta

Ympärivuotinen aktiviteetti- ja elämyskeskus Kuopiossa, Kallaveden rannalla.

Lue lisää

Tahkon padel-kentät

Myös Tahko on lisännyt viime kesän hittilajin laajaan aktiviteettien kirjoonsa. Tahkolla padelia pääsee pelaamaan Tahko Spa Hotellin länsipuolella sijaitsevalla ulkokentällä heti, kun säät sen sallivat. Kaksi uutta kenttää rakentuu kesä-heinäkuun vaihteeseen 2021.

Halutessasi voit myös varata yksityistunteja padeliin. Yksityistuntiin kuuluu opetus, kenttävuokra ja välineet, joten kynnys kokeilla uutta lajia on Tahkolla laskettu mahdollisimman alas.

Väinölänniemen uudet padel-ulkokentät

Padel Partners Oy:n toimesta Väinölänniemen tenniskenttien viereen rakennetaan kaksi kappaletta uusia padel-ulkokenttiä, joiden on määrä valmistua toukokuussa.

Väinölänniemen Cafe Väinön yhteyteen avautuva Padel Shop toimii Väinölänniemen padel-kenttien varaamona, josta voi myös ostaa ja vuokrata padel-tarvikkeita. Kentän varaaminen onnistuu myös mobiilisovelluksella, joka julkaistaan kenttien valmistumisen yhteydessä.

Saatat olla kiinnostunut

Yritykset

Padel Club Bellanranta

Yritykset

Padel Väinölänniemi

Yritykset

Tahko Spa Hotel

Artikkelit

Parhaat sporttipaikat kaupunkilomailijalle

Artikkelit

Tahkolle lisää padel -kenttiä