Villi Pohjola Tahkolle

Villi Pohjola avaa toimipisteen Tahkon keskustaan

Toiminta käynnistyy välineiden vuokrauksella

Villi Pohjola avaa uuden toimipisteen Tahkolle. Monipuolisia aktiviteettejä sekä laadukkaita vuokravälineitä tarjoava yritys palvelee sekä yksittäisiä matkailijoita että ryhmiä. Heti avauspäivästä alkaen valikoimasta löytyy moottorikelkat, sähköavusteiset fatbiket sekä lumikengät. Tahkon toimipiste sijaitsee Promenade -kiinteistössä, vastapäätä Break Sokos Hotel Tahkoa ja se avataan keskiviikkona 24.2.2021.

”Toimipisteen avaaminen Tahkolle on osa Järvi-Suomen strategiaamme, joka alkoi Nurmes-Kolin alueelta avatessamme Bomban toimipisteen viime joulukuussa”, kertoo Villi Pohjola Oy:n toimitusjohtaja Sami Päivike.

Ohjatut ohjelmapalvelut tulossa

Tulevaisuudessa Tahkon toimipaikan tarjonta kattaa myös ohjatut ohjelmapalvelut, kuten Villi Pohjolan muilla toimipisteillä Bomballa, Rovaniemellä ja Levillä. Tällä hetkellä ohjattuja ohjelmapalveluita tehdään Tahkolla pyynnöstä, muun muassa ryhmille.

”Meillä on lisäksi tarjolla uudenlainen vuokrakelkkapaketti, joka on osoittautunut suosituksi kotimaisten asiakkaiden keskuudessa. Pakkaamme reppuun valmiiksi tulentekovälineet ja eväät. Asiakkaan tarvitsee vain saapua paikalle, hypätä kelkan selkään ja hurauttaa merkittyä kelkkauraa pitkin Nipasen huipulle upeisiin maisemiin”, Päivike kertoo.

Villi Pohjola Tahko

Sääskiniementie 560
73310 Tahkovuori

Avoinna päivittäin klo 10-18

Lue lisää

Villi Pohjola on osa Lomarengas-konsernia ja se on tarjonnut asiakkailleen luontoelämyksiä Suomessa jo yli 40 vuotta.

Saatat olla kiinnostunut

Esittelyssä

Moottorikelkkailu

Esittelyssä

Maastopyöräily

Esittelyssä

Retkeily

Paikat

Tahkon talvipyöräilyreitti

Paikat

Tahkon talviretkeilyreitit

Esittelyssä

Hiihtoloma