Puijon lumo – lumimaailman taikaa luonnonkauniilla Puijolla

Puijon lumo

Lumimaailman taikaa luonnonkauniilla Puijolla

  Jesse Kettunen • 17.02.2021

Lumoava lumimaailma

Puijon lumo on lumimaailma aivan Puijon laella ja se avaa ovensa kokonaisuudessa talvilomaviikoilla 20.2.-14.3.2021. Lumimaailma sisältää snow tube -mäenlaskualueen, lumiveistoksia sekä lasten alueen. Kaikki tämä keskellä kaunista ja talvista Puijon luontoa.

Snow tube -mäenlasku

Mäenlaskun palattua Puijolle uudella ja modernilla tavalla, on uudesta snow tube -lumiliukumäestä tullut niin suosittu, että alueelle rakennetaan jo toista snow tube -lumiliukumäkeä. Vauhdikkaita mäkiä pääsee laskemaan maksua vastaan. Maksuun kuuluu kahden tunnin mattohissin käyttö, laskuvälineet ja kypärä. Mäessä voi käyttää myös omaa kypärää.

Renkaalla laskettavalla mäellä mittaa on noin 100 metriä ja sen mutkissa riemun kiljahdukset sekä punaiset posket ovat sääntö eivätkä suinkaan poikkeus.

Lumimaailma ja lumiveistokset

Talvilomaviikoille valmistuva lumiveistosalue on näkemisen arvoinen kohde kaikenikäisille. Perheen pienimmille Puijon lumosta löytyy lasten alue, jossa voi esimerkiksi laskea pienempää lumiliukumäkeä.

Talvilomaviikkojen aikana Puijolla pääsee kokeilemaan myös talvikepparirataa, seikkailemaan Puijon Peikon talvipolulla sekä tutustumaan metsän eläimiin lisätyn todellisuuden avulla.

Lumimaailmaa kehitetään koko talven ajan, joten jokaisella vierailulla voit löytää lisää nähtävää ja koettavaa. Astu sisään Puijon lumon portista ja koe lumimaailma vailla vertaa.

Puijon lumo on avoinna 20.2-14.3.2021 joka päivä klo 11-18.
Aluelippu maksaa 8 euroa per henkilö.

Lisätiedot ja aukioloaikojen poikkeukset:


Hiihtolomien teemapäivät Puijolla

Puijolla järjestetään hiihtolomaviikoilla hauskoja teemapäiviä lapsille!

Lue lisää

Saatat olla kiinnostunut

Artikkelit

Puijon luonto on lähellä myös talvisin

Paikat

Puijon torni

Yritykset

Puijo Peak