Liput ja välineet verkosta

Mitäs sitä tänään tekisi?

  Salla Kotsalainen • 07.01.2021

Kuinka ostaa hissiliput tai vuokrata välineet vähin kontaktein?

Hissiliput, vuokravälineet rinteeseen ja ladulle, maastopyörät talvireiteille, moottorikelkat, lumikengät, ahkiot, valjaat – Tahkolla voit vuokrata tai varata nämä kaikki kätevästi vaikka tulomatkalla autosta tai majoituskohteen sohvalta seuraavan päivän menoja miettiessä.

Lataa hissiliput olemassaolevalle KeyCardille tai hanki lipun oston yhteydessä uusi.

1. Osta rinneliput suoraan verkosta

Tahkonrinteiden verkkokaupasta hankit rinneliput kätevästi ennakkoon ja ilman kontakteja. Jos sinulla on KeyCard jo ennestään, voit rinteeseen tullessasi kurvata suoraan hissille. Jos olet ostanut verkkokaupasta myös KeyCardin, voit noutaa sen lipunmyyntien pick-up kassoilta sekä Länsirinteiden lippuautomaatista. Kaikki fyysiset lipunmyyntipisteet ja pick-up kassat palvelevat niinsanotusti luukusta ulos -periaatteella, joten sisätiloissa ei lippuasioiden takia tarvitse pistäytyä muutoinkaan.

2. Välineet rinteeseen, ladulle ja lumisille metsäreissuille

SkiMac Tirolin Online -vuokraamosta valitset niin laskuvälineet, kypärät, lumikengät, ahkiot, murtomaahiihtovälineet, pulkat kuin vaikkapa opetusvaljaatkin. Verkosta ostaminen nopeuttaa paikan päällä asiointia huomattavasti, koska voit täyttää mm. asiakastietosi jo ennakkoon.

Minkä lajin tänään valitset?

Online -vuokraamo

3. Maastopyörä sähköllä, joustolla, nastoilla?

Tahkon talvipyöräilyreiteille vuokraat fillarin SkiMac Tirolin sekä Tahko Safareiden Online -vuokraamosta. Molempien valikoimista löytyy ominaisuuksiltaan nimenomaan Tahkon reiteille sopivia, leveärenkaisia vaihtoehtoja.

Täysjousto sähköpyörät nastarenkailla, sähköttömät läskipyörät ja täysjoustomaasturit saat SkiMac Tirolista ja Tahko Safareilta puolestaan leppoisaan nautiskeluunkin sopivat sähköläskipyörät eli eFatbiket. Online -vuokraamosta voit varata itsellesi sopivan kokoisen pyörän, maksaa sen ennakkoon ja noutaa sovittuna aikana vähin kontaktein.

SkiMac Tirolin vuokraamo sijaitsee Tahkonrinteiden juurella ja Tahko Safareiden keskustan toimipiste Break Sokos Hotel Tahkoa vastapäätä, joten molemmista paikoista on lyhyt matka talvireiteille. Kylämaisena paikkana Tahkolla on mukava ajella ihan noin muutoinkin, joten jos maastoon lähteminen ei juuri tänään kuulu suunnitelmiin, voi sopivan fillarin vuokrata vaikkapa ihan vain ilta-ajelua varten.

4. Vuokrakelkalla kohti seikkailuja

Ohjattujen safareiden lisäksi Tahkolta voit vuokrata kelkan myös omatoimisiin seikkailuihin. Kelkan vuokraus aloitetaan yleensä heti kun reitit jääosuuksineen on virallisesti avattu, mutta varauksia voi ja kannattaakin jo tehdä.

Tahko Safareiden Online -vuokraamosta kelkan voi vuokrata ja maksaa alkaen 2h – 2vrk la-su mittaisiin varauksiin ja kelkat luovutetaan sovittuna aikana vähin kontaktein, koronatilanne huomioiden.

Saatat olla kiinnostunut

Paikat

Tahkon talvipyöräilyreitti

Paikat

Tahkon talviretkeilyreitit

Esittelyssä

Joulu