Tahko Juhannus julkaisi ensimmäiset artistinsa

Tahko Juhannus 2021 julkaisi ensimmäiset artistinsa

Mukana musiikkikentän vuoden sensaatio

Tahko Juhannuksen artistikaartiin on tehty ensimmäiset kiinnitykset. Mukana on huippunimiä ja festareilla tullaankin näkemään timanttinen kattaus kotimaista musiikkia, aina rennosta bilemusiikista pirskahtelevaan poppiin. Tapahtuma järjestetään Tahko Event Parkissa 24.-26.6.2021.

Mukana Tahko Juhannuksessa 2021 on sensaatiomaiseen suosioon noussut laulaja ja lauluntekijä BEHM, supersuosittu Kaija Koo ja Vuoden Naissolistiksi 2020 Emma-gaalassa palkittu Ellinoora. Bileet kattoon nostaa viimeistään Teflon Brothers sekä energisestä lavashow’staan tunnettu ABREU. Lisää ohjelmaa julkaistaan vuoden 2021 puolella.

Kesän kuumin festarikokemus afterski-tunnelmalla

Tahko Juhannusta juhlitaan tulevana kesänä jo kuudetta kertaa. Kesällä 2019 juhannusta juhli kolmen päivän aikana yhteensä 14 000 kävijää. Tahko on perinteinen kohde juhannuksen vietolle Pohjois-Savossa ja alue kasvattaakin suosiotaan vuosi vuodelta.

Kesälle 2021 toteutamme alueen majoitusyrittäjien kanssa sekä NRJ-yhteistyöllä upean festarikokemuksen kesän kuumimmalla afterski-tunnelmalla. Tahkon massiivinen yli 8500 hengen majoituskapasiteetti houkuttelee laatutietoisia juhlijoita sviitteihin ja hotellihuoneisiin, bileporukoita mökeille sekä perinteisiä festarikävijöitä leirintäalueelle.” kertoo tapahtumapäällikkö Allu Koskinen.

”On upeaa tarjota monipuolinen kattaus niin musiikillisesti kuin palvelutarjonnaltaankin juhannusjuhlijoille”, Koskinen jatkaa.

Kolmen päivän festari- ja VIP-liput ovat nyt myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä.

Lippujen hinnat:
3 pv festarilippu 120 €
3 pv VIP-lippu 195 €

www.tahkojuhannus.fi

Turvalliset ja vastuulliset festarit

Kuluneen syksyn aikana tulevaa Tahko Juhannusta on ehditty suunnitella ja kehittää järjestelmällisesti. Tahko Juhannuksessa 2021 tullaan kiinnittämään erityistä huomiota tapahtuman turvallisuuteen sekä alueen siisteyteen ja vastuullisuuteen.

Tapahtuman turvallisuustoimenpiteisiin tulee kuulumaan mm. yhteystietojen kerääminen osana lipunmyyntiä, jotta tapahtuma pystyy tiedottamaan mahdollisista järjestämiseen liittyvistä muutoksista sekä informoimaan erityisesti turvallisuuteen liittyvistä seikoista mahdollisimman nopeasti ja avoimesti. Asiakastietoja ei tulla käyttämään markkinointitarkoituksiin, vaan tarkoituksena on palvella festariväkeä entistäkin paremmin. Tapahtuman ikäraja on K-18.

Saatat olla kiinnostunut

Esittelyssä

Tapahtumat

Esittelyssä

Suunnittele matkasi

Artikkelit

Kuopiorock julkaisi kesän 2021 pääesiintyjiään