Tahkon talvikauden avajaiset on peruttu

Tahkon talvikauden avajaiset

Ulkoilmatapahtuma on peruttu uusien, alueellisten koronarajoitusten myötä. Päivitämme uutista.

 

  Salla Kotsalainen • 20.11.2020

Tahkon talvikauden avajaisten ulkoilmatapahtuma on peruttu

Itä-Suomen Aluehallintoviraston 1.12.2020 antaman määräyksen mukaan kaikki yli 50 henkilön sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet on kielletty ajalla 2.12.2020-1.1.2021. Tästä johtuen Tahkon talvikauden avajaisten lauantaille 5.12.2020 suunniteltu ulkoilmatapahtuma on peruttu. Peruutuksesta huolimatta viikonlopun viettoon voi suunnata esimerkiksi rennon mökkeilyn, hyvän ruuan ja ulkoilun parissa. Kaikki tähän uutiseen kerätyt tiedot on nyt päivitetty ja allaolevat tiedot pitävät paikkaansa.

Uutista on päivitetty viimeksi 3.12.2020 klo 12:23.

Tutustu Tahkon tislaamoon

Marraskuun lopussa avatun uuden Hophaus Tahkon yhteydessä olevan Tahkon tislaamon päätuotteena valmistetaan luomuginiä. Raaka-aineina käytetään paikallisia marjoja ja yrttejä sekä Nilsiän puhdasta pohjavettä.

Lauantaina 5.12.2020 kävijöillä on erinomainen tilaisuus päästä tutustumaan uuden ravintolan tislaamotiloihin edulliseen 12 euron henkilöhintaan. Kierroksella pääsee maistamaan myös tislaamon omaa Tahko Giniä. Opastettuja tislaamokierroksia järjestetään myös tilauksesta, kysy lisää Break Sokos Hotel Tahkon myyntipalvelusta.

Opastetut kierrokset

30min tislaamokierrokset la 5.12. klo 13-18 välisenä aikana, tasatunnein.

Varaa omasi
Tahkolla toivotaan otollisia lumetuskelejä.

Lumetus käynnistyi marraskuun lopulla

Tahkonrinteillä lumetuskauteen on valmistauduttu jo usean viikon ajan. Sääennusteita seurataan nyt tarkasti ja lumetus päästiin aloittamaan myöhään perjantai-iltana 20.11.2020.

”Jo viime kaudelle Turistirinteeseen rakennettu uusi, automaattilumetusjärjestelmä mahdollistaa entistä tehokkaamman lumettamisen sekä kauden alkua ajatellen, kuin myös täydennyslumetuksen muodossa”, kertoo Tahkonrinteiden liiketoimintajohtaja Pasi Martikainen.

Tahkon lumetustilannetta voi seurata Tahkonrinteiden verkkosivuilta. Itsenäisyyspäivän viikonloppuna Tahkolla ei vielä lasketa, mutta huipulle pääsee vielä suhteellisen kuivin jaloin esimerkiksi Huutavanholman reittiä pitkin retkeillen. Tahkon portaisiin ja huipulle lunta kertyy lumetuksen ansiosta, seuraa portaiden aukiolotilannetta Facebookissa.

Tahkon ravintolat

Löydä tunnelmaan sopivimmat ravintolat ja maukkaimmat makuelämykset.

 

Lue lisää

Tahkon rinneravintolat palvelevat ulkoilijoita

Tahkon rinneravintoloista ovensa avajaisviikonlopuksi avaavat näillä näkyin ainakin Pehku, Panorama, Tirol ja Kunkku. Kaikki neljä paikkaa palvelee ulkoilijoita ja avajaisvieraita lumi- tai rinnetilanteesta riippumatta.

Tiesithän, että useimmat Tahkon rinneravintoloista palvelevat myös iltaisin? Tutustu elämyksellisiin illallisvaihtoehtoihin!

Saatat olla kiinnostunut

Artikkelit

Tahkon talvikauden avajaiset on peruttu

Artikkelit

Tahkon talvikauden avajaiset on peruttu

Artikkelit

Tahkon talvikauden avajaiset on peruttu

Yritykset

Golden Resort

Tarjoukset

Rinneravintola Pehku, Tahkovuori

Fondue Tahkon huipulla

Tarjoukset

Rinneravintola Pehku, Tahkovuori

Fondue Tahkon huipulla

Tarjoukset

Rinneravintola Pehku, Tahkovuori

Fondue Tahkon huipulla

Esittelyssä

Talvi

Paikat

Tahkon näköalatorni

Tarjoukset

Tahko Safarit, Tahkovuori

eFatbike vuokraus Tahkolla

Tarjoukset

Tahko Safarit, Tahkovuori

eFatbike vuokraus Tahkolla