Koronaturvallisia kylpylälomia Rauhalahdessa
  Marika Pulkkinen • 02.10.2020

Koronaturvallisia kylpylälomia
Rauhalahdessa

Kylpylähotelli Rauhalahdessa voi nyt halutessaan yöpyä kohtaamatta muita ihmisiä. Asiakkaan polku on suunniteltu niin, että kontaktit on mahdollista välttää kokonaan. Asiakas varaa ja maksaa huoneen netissä, pääsee huoneeseen käymättä hotellin respassa, yöpyy omissa oloissaan ja nauttii huoneessa myös sinne etukäteen toimitetun aamiaisen. Tämä on turvallista ja hyvä vaihtoehto myös riskiryhmille.

Hotellin päärakennuksesta erillään sijaitseva Studiohotelli huoneistokohtaisilla sisäänkäynneillä soveltuu tähän tarkoitukseen erinomaisesti.

Monet lomailisivat mielellään, mutta ovat ehkä hieman epävarmoja siitä, onko majoituspaikassa huomioitu vallitseva koronatilanne riittävän hyvin. Samoin myös yritykset haluavat tarjota henkilöstölleen ja vierailleen riskittömän yöpymisen. Tämän vuoksi myös siivoukseen on kiinnitetty erityistä huomiota, jotta asiakas voi oleskella rauhallisin mielin huolettomaan lomailuun varatuissa majoitustiloissa.

Aktiviteetteja, hemmottelua ja herkuttelua – turvallisesti

Mikäli lomailija kaipaa aktiviteetteja, ympäröivä upea luonto raikkaassa järvimaisemassa antaa mahdollisuuden virkistäytymiseen ja kylpylä itsessään on myös kloorauksen ansiosta hygieeninen paikka, jossa päiväsaikaan on yleensä rauhallista. Hemmotteluhoitoihin tarkoitetut tilat desinfioidaan jokaisen asiakkaan jälkeen ja hoitajat käyttävät maskeja. Ravintolasta voi varata pöydän ruokailuun samalla turvavälit huomioiden.

Saatat olla kiinnostunut

Paikat

Katiskaniemen luontopolku

Yritykset

Kylpylähotelli Rauhalahti

Yritykset

Jätkänkämppä