Koronaviruksen vaikutukset Tahkolla Q&A

Tahkon koronainfo

Koronaviruksen vaikutukset Tahkolla Q&A

Tahkon matkailutoimijoiden tärkeimpiä teemoja on vastuullisuus. Yhdessä teemme parhaamme, että alueelle matkustaminen ja täällä oleskeleminen on mahdollisimman turvallista niin lomailijoille, työn puolesta matkustaville, alueen asukkaille ja työntekijöille sekä heidän läheisilleen. Olethan tässä tukenamme ja matkustat vain terveenä ja viranomaisten ohjeistuksia noudattaen.

Kaikissa yrityksissä – ravintoloista aktiviteetteihin ja majoituskohteisiin – hygieniasta huolehditaan tehostetusti ja palvelua on aina mahdollista saada mahdollisimman vähin kontaktein. Useisiin majoituskohteisiin kirjaudutaan sähköisesti/avainkoodilla, ravintolat myyvät ruokaa edelleen myös mukaan, välineet voi vuokrata verkosta ja ruokaostokset tilata vaikka suoraan mökille toimitettuna.

Voit myös aina ottaa yhteyttä mihin tahansa yritykseen ja kertoa etukäteen jos jokin aiheeseen liittyvä huolettaa. Soita, chattaa tai laita sähköpostia – olemme täällä teitä varten!

Viranomaisten ohjeistuksia Tahkolla seurataan päivittäin ja mahdollisiin muutoksiin reagoidaan nopealla aikataululla. Tiedotamme muutoksista myös tällä sivulla.

Joustavat varausehdot

Muistathan, että mikäli matkasi peruuntuu, voit aina tiedustella varauksen siirtoa johonkin toiseen ajankohtaan. Tarkasta kohteen peruutusehdot varausta tehdessäsi ja suunnittele syksyn ja talven matkojasi huoletta.

Ajankohtaiset tiedot koronasta

Lataa koronavilkku

Maksuton koronavilkkusovellus nopeuttaa virukselle altistuneiden tavoittamista ja tartuntaketjujen katkaisemista.

Lue lisää

Perutut tapahtumat

Syksyn tapahtumista on tällähetkellä peruttu Tahko Truck Fest, Tahko Tanssii ja Tahko Oktoberfest, jotka kaikki siirtyvät vuodelle 2021.  

Peruutettuihin tilaisuuksiin ilmoittautuneiden ja matkajärjestelyitä tehneiden tulee olla yhteydessä siihen tahoon, missä ilmoittautuminen, majoitus tai muut matkajärjestelyt on tehty.

Tapahtumista tullaan tämänhetkisen tiedon mukaan järjestämään ainakin Tahko Vuorijuoksu ja Ruska MTB Tahko sekä syyslomaviikon omatoimiset tapahtumat.

Sivua on päivitetty viimeksi 24.9.2020 klo 16:41.

Saatat olla kiinnostunut

Artikkelit
07.09.2020

Syysloma Tahkolla

Koe ruskan värittämät rinnemaisemat, rauhoittava järviluonto, upeat ulkoilureitit ja korkeatasoiset palvelut Tahkolla – keskellä kauneinta Järvi-Suomea. Tahkon syysloma 2020 – lue vinkkimme ja varaa oma lomasi!

Hotellit, Huoneistot, Maastopyöräily, Mökit ja leirintä, Näe ja koe, Retkeily, Syksy
Artikkelit
11.05.2020

Tahko Kids -kaikenlaista lapsille

Lomalle lasten kanssa? Tahko Kids kokoaa yhteen alueen lomavinkit perheille ja muille lasten kanssa liikkuville.

Aktiviteetit, Syksy
Esittelyssä

Syksy

Suunnittele syksyn lomasi ja nauti elämästä siellä, missä villi luonto ja kiehtova kaupunkikulttuuri kohtaavat. Löydä parhaat tarjoukset, mukavin majoitus, tunnelmaan sopivat tekemiset, näyttävimmät näkymät, kiinnostavimmat käyntikohteet ja maukkaimat makuelämykset.

 
Esittelyssä

Mökit ja leirintäalueet

Rantamökki, eräkämppä, luksushuvila, bilemökki, juhlapaikka – löydä sinulle sopivin alueen tuhansista erilaisista vaihtoehdoista!

 
Esittelyssä

Tahko

Huippuluokan laskettelurinteet, rauhoittava järviluonto, monipuoliset palvelut, värikkäät tapahtumat ja välitön tunnelma hurmaavat yhtä lailla perheet, ystäväporukat kuin businessmatkailijatkin ja keskeinen sijainti mahdollistaa ajan käyttämisen muuhunkin kuin matkustamiseen.

 
Tarjoukset
23.09.2020

Varaa majoituksesi joustavammin

Keskusvaraamo TAHKOcomin Flex Jousto -kampanjaan kuuluvissa kohteissa varauksen ajankohtaa voi kuluitta siirtää toiseen samanhintaiseen ajankohtaan vielä 14 vrk:tta ennen varauksen alkua.

Huoneistot, Mökit ja leirintä, Talvi