Junavaunujen matka Louhosareenalle

Junavaunujen matka Louhosareenalle

Nilsiän Louhosareenalle uusia oheistiloja junavaunuihin

Nilsiän Louhosareenan ainutlaatuinen miljöö sai lisämaustetta viidestä VR:ltä ostetusta junavaunusta, joista rakentuu upeita oheistiloja jo ensi kesän tapahtumiin. Vanha kongressivaunu valjastetaan esiintyjien persoonalliseksi back stageksi, makuuvaunuun kaavaillaan wc -tiloja, ravintolavaunuun VIP-tiloja ja onpa suunnitelmissa myös saunan ja toimiston rakentaminen. Vaunuista kolme on nostettu paikoilleen ja lopuillekin jo valettu oma paikkansa idylliseen ympäristöön.

Vaunut matkasivat Nilsiään elokuun alussa ensin höyryjuna Ukko-Pekan vetämänä Helsingistä Siilinjärven kautta Nilsiän Sänkimäen asemalle, josta ne kuljetettiin noin kymmenen kilometrin matka lavetilla kohti Louhosareenaa.

Idean takana on Louhosareenan isäntä ja Keskusvaraamo TAHKOcom Oy:n omistaja Matti Kuosmanen, jonka ajatuksena on paitsi kehittää upeana tapahtumapaikkana tunnetun Louhosareenan palveluja, myös herätellä uudelleen keskustelua siitä, josko Tahkon matka voisi tulevaisuudessa oikeasti alkaa raiteelta viisi. Kovin kaukana Tahkolta ei lähin raideyhteys ole nytkään.

Katso kuvat junan matkasta

Kesän 2021 tapahtumat Nilsiän Louhosareenalla

Kesän tapahtumista on varmistunut ainakin Uuden Iloisen Teatterin romanttinen musiikkikomedia Kaunis Veera sekä riemukas revyy Kupla vai Uitti.

  • Kaunis Veera 29.6.-10.7.2021, 14 esitystä
  • Kupla vai Uitti 30.7.-7.8.2021, 7 esitystä

Molemmat esitykset siirtyivät kesältä 2020 ja tämän kesän liput ostetut liput voi vaihtaa ensi kesän näytöksiin. Uusien lippujen myynti alkaa syksyn 2020 aikana.

Varaa kesän majoituksesi

Keskusvaraamo TAHKOcomilta varaat kesän majoituksesi suoraan verkosta, yli 800 kohteen joukosta.

Lue lisää

Saatat olla kiinnostunut

Esittelyssä

Tahko

Huippuluokan laskettelurinteet, rauhoittava järviluonto, monipuoliset palvelut, värikkäät tapahtumat ja välitön tunnelma hurmaavat yhtä lailla perheet, ystäväporukat kuin businessmatkailijatkin ja keskeinen sijainti mahdollistaa ajan käyttämisen muuhunkin kuin matkustamiseen.

 
Esittelyssä

Majoitus

Löydä loman mukavin majoitus alueen hotellien, huoneistojen, kylpylöiden, hirsimökkien, huviloiden, lomakylien ja leirintäalueiden valtavasta valikoimasta.

 
Esittelyssä

Tapahtumat

Festarit, livekeikat, urheilutapahtumat, teatteriesitykset, näyttelyt, ruokatapahtumat, rinnetapahtumat, konsertit, tanssit ja koko vuoden kärkitapahtumat.

 
Esittelyssä

Kokoukset

Kaunis, puhdas luonto sekä rento mutta huippuosaava palvelu Järvi-Suomen pääkaupungissa takaavat onnistuneet kokoukset ja kongressit.

 
Artikkelit
30.04.2020

Kesä Järvi-Suomen pääkaupungissa

Kesällä Kallaveden syleilemällä alueellamme nautitaan luonnosta, monipuolisista aktiviteeteista ja leppoisasta tunnelmasta erityisellä antaumuksella.

Blogi, Kesä, Majoitus, Näe ja koe, Syö ja juo