Junavaunujen matka Louhosareenalle

Junavaunujen matka Louhosareenalle

Nilsiän Louhosareenalle uusia oheistiloja junavaunuihin

Nilsiän Louhosareenan ainutlaatuinen miljöö sai lisämaustetta viidestä VR:ltä ostetusta junavaunusta, joista rakentuu upeita oheistiloja jo ensi kesän tapahtumiin. Vanha kongressivaunu valjastetaan esiintyjien persoonalliseksi back stageksi, makuuvaunuun kaavaillaan wc -tiloja, ravintolavaunuun VIP-tiloja ja onpa suunnitelmissa myös saunan ja toimiston rakentaminen. Vaunuista kolme on nostettu paikoilleen ja lopuillekin jo valettu oma paikkansa idylliseen ympäristöön.

Vaunut matkasivat Nilsiään elokuun alussa ensin höyryjuna Ukko-Pekan vetämänä Helsingistä Siilinjärven kautta Nilsiän Sänkimäen asemalle, josta ne kuljetettiin noin kymmenen kilometrin matka lavetilla kohti Louhosareenaa.

Idean takana on Louhosareenan isäntä ja Keskusvaraamo TAHKOcom Oy:n omistaja Matti Kuosmanen, jonka ajatuksena on paitsi kehittää upeana tapahtumapaikkana tunnetun Louhosareenan palveluja, myös herätellä uudelleen keskustelua siitä, josko Tahkon matka voisi tulevaisuudessa oikeasti alkaa raiteelta viisi. Kovin kaukana Tahkolta ei lähin raideyhteys ole nytkään.

Katso kuvat junan matkasta

Kesän 2021 tapahtumat Nilsiän Louhosareenalla

Kesän tapahtumista on varmistunut ainakin Uuden Iloisen Teatterin romanttinen musiikkikomedia Kaunis Veera sekä riemukas revyy Kupla vai Uitti.

  • Kaunis Veera 29.6.-11.7.2021, 14 esitystä, Osta liput
  • Kupla vai Uitti 29.7.-8.8.2021, 7 esitystä, Osta liput

Molemmat esitykset siirtyivät kesältä 2020 ja tämän kesän liput ostetut liput voi vaihtaa ensi kesän näytöksiin.

Varaa kesän majoituksesi

Keskusvaraamo TAHKOcomilta varaat kesän majoituksesi suoraan verkosta, yli 800 kohteen joukosta.

Lue lisää

Saatat olla kiinnostunut

Esittelyssä

Tahko

Esittelyssä

Majoitus

Esittelyssä

Tapahtumat

Esittelyssä

Kokoukset ja ryhmät

Artikkelit

Kesä Järvi-Suomen pääkaupungissa