Suomen kärkinimet frisbeegolfin Tahkovuori Openiin

Suomen kärkinimet frisbeegolfin Tahkovuori Openiin 18.-19.7.2020

  Salla Kotsalainen • 14.07.2020

Täyteen myyty kilpailu pelataan Tahkon rinnealueen Tahkovuori DiscGolfParkissa

Toista kertaa järjestettävän, ennätysmäärän pelaajia keränneen Tahkovuori Openin varsinainen kilpailu pelataan lauantain ja sunnuntain 18.-19.7. aikana. Perjantain kaikille avoimeen parikisaan voi osallistua kuka tahansa. Tapahtuma järjestetään Tahkon rinnealueen Tahkovuori DiscGolfParkissa, joka on varmasti yksi Suomen upeimmista kilpatason kentistä. Kisakeskuksena toimii Tahkon huipulla sijaitseva Panorama Bar & Café.

Vuorelan Veikkojen ja Tahkon Frisbeegolf ry:n järjestämässä PDGA C-tierin kilpailussa pelataan yhteensä kolme kilpailukierrosta. Kilpailu on Suomen Frisbeegolfliiton virallinen kilpailu ja myös lajin kattojärjestön PDGA:n sanktioima. Kilpailu huipentuu sunnuntain finaalikierrokseen. Avoimen sarjan kärki lähtee sunnuntaina radalle viimeisenä.

Kilpailuun osallistuu useita Suomen huippunimiä. Avoimessa sarjassa voittoa tavoittelevat ainakin viime vuoden Suomen mestari Oskari Vikström (Jyväskylän Liitokiekkoilijat) ja Suomen Frisbeegolfliiton Pro Touria kahden osakilpailun jälkeen johtava Severi Saviniemi (7k, Turku). Paikallisista pelaajista parhaan vastuksen antavat Pro Tourilla toisena oleva Niklas Anttila (Vuorelan Veikot, Siilinjärvi) ja viime vuoden Pro Tourilla toiseksi sijoittunut Jesse Nieminen (Vuorelan Veikot). Mikael Räsänen (Deep In The Forest, Kuopio) puolustaa viime vuotista ylivoimaista voittoaan. Avoimeen sarjaan osallistuu yhteensä 53 pelaajaa.

Myös muissa luokissa nähdään kovaa kamppailua voitosta, kun pelaajat eri puolelta Suomea kamppailevat sarjojensa voitoista. Kilpailussa pelataan yhteensä seitsemässä eri luokassa (Avoin, Naiset, Masterit-40, Masterit-50, Masterit-60, Juniorit ja Amatöörit) ja kilpailuun osallistuu 120 pelaajaa.

Kilpailu aikatauluja

Perjantain parikilpailu

  • Lähdöt ykkösväylältä klo 14-17 välisenä aikana

Lauantain kilpailu

  • Ensimmäisen kierroksen lähdöt klo 8.00-12.50
  • Toisen kierroksen lähdöt klo 13.00-17.50

Sunnuntain kilpailu

  • Finaalikierros, lähdöt ovat klo 8.00-12.50

Osallistujat

Katso tästä koko osallistujalista ja muu tarkempi info.

Lue lisää

Kilpailun johtajana toimii Vuorelan Veikkojen Janne Mönkkönen puh. 044 3056 441.

Saatat olla kiinnostunut

Paikat

Tahkovuori DiscGolfPark

Yritykset

Panorama Bar & Cafe

Paikat

Tahkon Maisemahissi

Esittelyssä

Suunnittele matkasi

Artikkelit

Watercross -kisakausi avataan Tahkolla

Paikat

Tahkon portaat