Casting call
  Salla Kotsalainen • 23.07.2020

Kiinnostaisiko sinua toimia mallina kuvauksissamme? Ilmoittaudu mukaan!

Viihdytkö kameran edessä? Sykkiikö sydämesi upealle matkailualueellemme? Tule mukaamme luomaan tarinoita ja inspiraatioita – kuvaamme hyvin monenlaisissa ympäristöissä läpi vuoden.

Kaikkein mieluiten kuvaamme paikallisia, aivan tavallisia aitoja ihmisiä. Haemme nyt listoillemme kaiken ikäisiä persoonia vauvasta vaariin: perheitä, ystäväporukoita, yksinäisiä seikkailijoita. Koska kuvaamme paljon, meille on tärkeää löytää oikeat ihmiset erilaisiin tunnelmiin ja ympäristöihin.

Missä kuvia ja videoita käytetään?

Mikäli jo seuraat verkkosivujamme tai sosiaalisen median kanaviamme, olet varmasti huomannut että tuotamme vuoden aikana huomattavan määrän kuva- ja videomateriaalia. Tähän työhön tarvitsemme aina ihmisiä malleiksi ja siten myös sinua.

Tutustu meihin allaolevista linkeistä.

Ilmoittaudu tästä

Siirry lomakkeelle kertomaan hieman itsestäsi ja ilmoittautumaan.

Lue lisää

Rahallista palkkiota emme kuvauksista voi maksaa, mutta kuvauspäivän pituudesta ja luonteesta sekä sijainnista riippuen hankimme malleille yleensä eri arvoisia lahjakortteja. Hoidamme myös kuvauksiin liittyvät aktiviteetit, ruokailut sekä kuvauspaikalle kulkemisesta aiheutuvat kustannukset ja muut mahdolliset kulut.

Mikäli haluat kysyä jotain, ota rohkeasti yhteyttä tiedotus@kuopiotahko.fi.

Saatat olla kiinnostunut

Esittelyssä

Suunnittele matkasi

Esittelyssä

Näe ja koe

Esittelyssä

Syö ja juo