Tahko MTB Summer Trail on avoinna koko kesän

Tahko MTB Summer Trail 19.6.-30.8.2020

  Salla Kotsalainen • 17.06.2020

Koko kesän mittainen omatoimitapahtuma

Tältä kesältä vuodelle 2021 siirtyneen Tahko MTB -tapahtuman järjestäjät merkkasivat Tahkon reiteille 25km mittaisen Tahko MTB Summer Trailin, joka on kaikkien vapaasti poljettavissa 19.6.-30.8.2020. Reitti pohjautuu Tahkon olemassaoleviin reitistöhin, mutta sillä voi myös kisailla omatoimisessa, neljästä segmentistä koostuvassa etappikisassa. Vaativuustasoltaan reitti on keskitasoa.

Tahko MTB Summer Trail on koko kesän tarjolla oleva omatoimitapahtuma, jossa kierretään Tahkovuoren maastoon merkitty 25 kilometrin mittainen reitti. Reitin varrella on neljä segmenttiä, joiden suorittamisen ajat osallistuja voi ilmoittaa virtuaaliseen tulospalveluun. Suoritukset todennetaan GPS-jäljestä ja kesän jälkeen nopeimmat ajajat palkitaan.

”Tahkon reitit kuuluvat erottamattomasti monen maastopyöräilijän kesään. Halusimme tarjota heille ja muille Tahkolla lomaileville pyöräilyyn liittyvän aktiviteetin, johon voi osallistua silloin kun se sopii omaan ohjelmaan. Reitin voi kiertää myös ottamatta aikaa, joten se sopii myös lajia kokeileville”, kertoo Tahko MTB:n tapahtumapäällikkö Hannu Airila.

Reitin alku- ja loppupiste sijaitsee Piazzan keskusaukiolla ja se noudattaa pääosin Tahko MTB -tapahtumassa käytettävää 25 kilometrin reittiä.

”Reitti tarjoaa pyöräilijälle Tahkon parhaita elementtejä, sillä matkalla on hienoja nousuja ja erityyppisiä alamäkiä. Reitin kruunaa kipuaminen Tahkovuoren päälle ja loppulasku rinteitä pitkin alas”, Airila jatkaa.

Maksuton Tahko MTB Summer Trail -reitti on avoinna 19.6.-30.8.2020. Reittikartta ja osallistumistiedot löytyvät osoitteesta tahkomtb.fi

Tiesitkö?

Tahko MTB -tapahtumaa
on järjestetty vuodesta
1999 saakka.

”Ensikertalaiselle suosittelen tutustumisajoon muita Tahkon reittejä, kuten latupohjia. Jos maastopyöräilystä on kertynyt jo vähän kokemusta, pystyy Summer Trailin reitin ajamaan läpi. Sähköpyörästä saa apua ylämäkiin, jos oma kunto mietityttää”.

”Toivomme kaikkien rekisteröivän osallistumisensa tapahtumasivulle, vaikka olisi kiertänyt reitin ottamatta aikaa. Jos reitillä käy paljon pyöräilijöitä, niin harkitsemme Summer Trailia myös kesälle 2021”

-Hannu Airila, Tahko MTB

Tahko MTB Riding Day 27.6.2020

Monen harrastajan kesän kohokohta, Tahko MTB on järjestetty perinteisesti launtaina viikko juhannuksen jälkeen ja Riding Dayn myötä tunnelmaan pääsee myös tänä vuonna.

Lauantaina 27.6. ajettavaan Tahko MTB Riding Day -tapahtumaan voi osallistua kuka tahansa omatoimisesti, missä päin maailmaa tahansa. Poljettavat matkat ovat 25 km, 60 km, 120 km sekä 240 km ja suoritusaika klo 00.01-18.30 välisenä aikana.

Tapahtumaan ilmoittaudutaan ennakkoon Tahko MTB:n verkkosivuilla ja myös tulokset sekä GPS -linkit ladataan järjestelmään. Tapahtuma on maksuton.

Tahko Riding Dayn After Ride -livelähetys alkaa lauantaina klo 19.00. Luvassa on päivän suoritusten spekulointia, tarinaa pyöräilystä joka kantilta, tähtivieraiden kanssa jutustelua sekä päivän tapahtumaan osallistuneiden palkintojen arvonta. Lähetystä voi seurata @tahkomtb -somekanavilta.

Ilmoittaudu mukaan

Tahko MTB kutsuu tapahtumaan mukaan kaikki pyöräilystä kiinnostuneet!

Ilmoittaudu tästä

”Summer Trail tarjoaa pyöräilijälle Tahkon parhaita elementtejä.”

Hannu Airila, Tahko MTB

Ja koska monella harrastajalla on varmasti kova kaipuu Tahkon MTB -tunnelmiin, on tapahtuman starttiviivalle odotettavissa jonkinasteista kuhinaa perinteisen päälähdön eli klo 09:00 aikoihin. Turvallista matkaa!

Artikkelia muokattu 30.7.2020 klo 13:46: Pidennetty Summer trailin aukioloa 9.8. -> 30.8.2020 saakka.

Saatat olla kiinnostunut

Esittelyssä

Maastopyöräily

Artikkelit

Tahkolla käynnistyy uusi reitistöhanke

Paikat

Tahkon maastopyöräilyreitit

Yritykset

SkiMac Tahko

Yritykset

Tahko Safarit