Matkukseen Kuopio-teemainen aktiviteettipuisto
  Salla Kotsalainen • 06.04.2020

Matkukseen Kuopio-teemainen aktiviteettipuisto

Kauppakeskus Matkuksen piha-alueella on parhaillaan käynnissä mittavat rakennustyöt, jossa Itä-Suomen suurimman kauppakeskuksen pihalle rakennetaan täysin uudenlaista ulkoaktiviteettipuistoa. Kesällä 2020 avattava Kuopio-teemainen puisto yhdistää kokonaisuutena paitsi shoppailun ja ulkoilun riemut, tarjoaa sopivassa suhteessa rauhaa ja riekkumista myös itse puistossa.

Avaamisen jälkeen ympäri vuoden avoinna oleva aktiviteettipuisto koostuu erilaisista leikki- ja liikunta-alueista, rauhalliseen oleiluun soveltuvista istuskelupaikoista ja kahvilaterassista sekä avoimesta torialueesta. Luvassa on muunmuassa pumptrack, pallopeliareena, eri ikäisten leikkialueet, liukumäkiä, parkouria sekä 7 metriä korkea seikkailutorni. Nyt uudistettavien ulkoalueiden laajuus on kaikkiaan yhteensä lähes 6 000 m², josta aktiviteettipuiston osuus on noin 3 800 m².

Uusi puisto tuo liikunta- ja hauskanpitomahdollisuudet kaikkien saataville ympäri vuoden.

Kuopio -teemainen puisto on kunnianosoitus Kuopion seudun aarteille, historialle ja tarinoille. Väritys, materiaalit ja muodot nojaavat savolaiseen luontoon, ja suunnittelussa on otettu huolellisesti huomioon eri-ikäiset kävijät ja heidän turvallisuutensa – turvallista ja varjoisaa koiraparkkia unohtamatta. Puisto sopii myös erilaisten tapahtumien järjestämiseen.

Avajaispäivä tarkentuu – mikä puistolle nimeksi?

Rakennustyöt etenevät hyvässä tahdissa ja puiston avajaisia vietetään kesällä 2020. Tarkempi avauspäivä ilmoitetaan myöhemmin, mutta odotellessa voi jo miettiä mikä olisi tälle uudelle puistolle sopiva nimi. Matkus Shopping Center järjestää huhtikuussa avoimen nimikilpailun, jossa kaikki saavat ehdottaa puistolle nimeä. Seuraa nimikilpailun alkamista Matkuksen Facebookissa ja nappaa samalla parhaat tarjoukset kevääseen.

Saatat olla kiinnostunut

Yritykset

Matkus Shopping Center

Esittelyssä

Shoppailu

Esittelyssä

Aktiviteetit